![]() |
היקף ידיים
האם ניתן בדרך טבעית (אבקות,אוכל ,טבעית הכוונה שלי בלי סטרואידים וזריקות למיניהן) להגדיל את נפח היד ב10 ס"מ לערך?
נגיד ואני בטווח ה36-38 כרגע,אני רוצה להיות 45,שזה אפילו פחות מ10 ס"מ,האם זה אפשרי,שמעתם על מקרים כאלו? |
אפשר, אבל זה לוקח הרבה מאד זמן.
|
זה גם תלוי בגנטיקה שלך לא כל אחד יכול להגיע לזה.....
|
בטח שזה אפשרי הכל תלוי בתזונה אימונים וגנטיקה
והכי חשוב זמן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן אפשרי בהחלט... אני על 45 והתחלתי מ33-34 בערך... עניין של התמדה.
|
כמה זמן אתה מתאמן?
|
שאלה עוד יותר חשובה
האם אפשר להגיע ליד היקף 45 בלי לעשות שריר?טבעי כמובן... |
זה תלוי גם בגובה שלך..
אבל סה"כ אפשר..כן..קשה..אבל אפשרי.! |
היקף זה שום דבר מתי תבינו את זה...
היקף זה לא מסמל על מסה... יכול להיות בנאדם עם עצם ברוחב 14 סמ'' , ובנאדם עם עם עצם ברוחב 18 סמ''.... שניהם עם אותה מסת שריר ביד ועל אותו אחוז שומן , למי יהיה היקף יותר גדול? :cry_1: בכל מקרה , תעלה תמונות יכול להיות שמבחינת מסה אתה בכלל בשלבי התחלה אבל ההיקף שלך כבר עומד על 42 , מצד שני יכול להיות שהתחלת מ29 ככה , אז...יש לך עוד המון עבודה... שוב זה הכל תלוי בגנטיקה. |
ציטוט:
|
אפשרי אבל קשה וצריך להשקיע
|
ציטוט:
יש לי חבר שהוא נציג של ישראלברדי שהגדלי ב12 -13 כה ב2-3 שנים כהה |
ציטוט:
בינתיים אני הגדלתי ב-5 חודשים 6 ס"מ |
השאלה על אילו שנים אתה מדבר.
כי סתם לידע כללי, כבר הגדלת מ0 ל37 לפחות..:) להגיע ליד 45 נקי מחומרים, די קשה. אפשרי, צריך הרבה עבודה קשה, תזונה טובה, מנוחה וגנטיקה בת בת זונה. חשוב לדעת מה הגיל שלך. ישנו גיל מסוים שהגדילה די נעצרת. |
בטח שאפשר אני הייתי בתחרות 39 היום אני 46 סך הכל מדובר על 6 חודשים
|
ציטוט:
ד"א אתה טבעי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
האם לשם המשתמש שלך יש קשר לעליה הדרסטית הזאת? :blink: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחר כך הוא גם עלה בשומן, גם בנוזלים, גם החליף את קובי עזרא המעפן, גם הרבה בשריר. גם בלי סייקל זה הגיוני. בכל מקרה אני עושה את השאלות המציקות על הסייקלים זה בכלל עניין שלו. ציטוט:
חומר מגשים חלומות ;) |
ציטוט:
אני אייל ואתה צריכים לעשות אימון גב מתישהו.. |
ציטוט:
|
אממ 45?
די קשה, כמו שאמרו לפני.. אבל אפשרי.. אני אישית הגדלתי ב4 ס"מ בסביבות חצי שנה קצת פחות. אבל דיברתי עם הרופא שלי על הגדילה והוא אמר שהגוף שלי מייצר יותר הורמונים לשרירים או משהו כזה :| לא יודע בדיוק רק שאני מתנפח די מהר, חבל שזה בא על חשבון כוח. בקיצור אפשרי תאמין לי.. פשוט תתמיד אל תפסיק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דיברנו פה על איך אפשר לעלות מ-39 ל-46 ומהר (6 חודשים) ולא על הנזקים... ויש חומרים כמו אנאבר שלא יגרמו נזק לכבד בשימוש נכון.. |
ציטוט:
|
אליאב יודע מה הוא אומר. והוא גם היה אצל גיל שגיל מדד אותי 45 אבל מאז עליתי עוד סנימטר. בכל מקרה לא חומרים ולא כלום. שידרגתי את המאמן, את הואכל , את האימונים, ממצב יבש ועל אחוז שומן של כ 5 עליתי במים שומן ושריר ששווים לי 7 סנטימטר להיקף. עכשיו אני בערך 12-13 אחוז
|
סבבה אחי אף אחד לא אמר שלא..רואים שאתה סוס רציני...
+נוסף אצלך שאתה מאוד נמוך 1.60-1.62 בגובה כזה גודלים טוב בעיקר בידיים.תראה תחברה 1.80+ נלחמים על כל סנטימטר ביד..:cry_1: הרבה יותר קשה להתפתח בגובה כזה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://img58.imageshack.us/my.php?image=016wv8.jpg http://img180.imageshack.us/my.php?image=0011np0.jpg http://img237.imageshack.us/my.php?image=vcx7se.jpg תמונות מלפני חודשיים |
תמונות מהתחרות.. יא סטלן אחי!
|
חח אני התחלתי על 30 ס''מ ועכשיו 46 קר רצח
שנה וחצי אימונים+ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ