![]() |
משו מהנעוץ פה שנוגד משו מהss
טעויות באימון עצמו
* אימונים ארוכים ארוכים מעבר לזמן הנדרש (כשעה). * שימוש בלחיצות מאחורי הגב ללא גמישות מספיקה – מוביל לפציעות. * לתת לאגו להשתלט עליך ולהשתמש במשקלים כבדים – מוביל לפציעות ולפגיעה בגדילה. * הפסקה מאימוני ידיים/בטן/כל שריר אחר כי הוא "שריר שעובד גם בתרגיל אחר". * עבודה אינסיבית על שרירי החוף (בייספס, בטן, חזה) והזנחת שאר השרירים. * ללא גיוון בטווחי חזרות (שמירה על טווח חזרות מסויים במקום לעבוד על כל סיבי השריר, חשוב מאד לעבוד גם בטווח נמוך למטרות כח וגם בטווחים גבוהים יותר מ10-12 לסיבים האדומים). * הפסקות ארוכות בין סט לסט עקב ראש ש"לא נמצא באימון". * לא להקשיב לגוף שדואב ומבקש שלא תתאמן – מוביל לפציעה , או אפילו "המוביל לפציעה". מהנעוץ שפה יש למישו הסבר? |
כן יש לי הסבר, זה חרא מאמר
|
מאמר שנכתב על ידי מתחרה מכובד דווקא
|
כן זה משפט דיי מטומטם
זה אחת הסיבות שאנשים לא מתקדמים דואגים יותר מדי בין הפרופורציה של היד קדמית ליד אחורית ועוד דברים דומים. ולא מבינים שעד שהם advanced להתרכז בדקויות האלה זה להתעסק בשטויות |
זה לא שאני נגד ss או משו אני דווקא עשיתי תss והידיים שלי גדלו משמעותית אבל שראיתי את המאמר לא הבנתי למה להקשיב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט שראיתי את זה עכשיו לא הבנתי |
סתם מעניין, כמה התקדמת? עם איזה נתוני ומשקלי עבודה התחלת וכמה סיימת?
|
אתה יכול לראות בלוג אימונים שלי
אבל אני כנראה יסיים את הss ב14 לינואר ..הקריאטין אמור להשפיע בערך השבוע או עוד שבוע אני מקווה כי אני כבר לוקח אותו שבוע וחצי אז אני מקווה שיהיה בוסט רציני בכוח ואני יצליח להעלות את המשקלים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הרבה שטויות בפוסט אחד....
תלוי בתכנית שלך ותלוי במטרות שלך.....בד"כ יש צורך לבודד עבודה על הידיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה לעשות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תהנה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ