![]() |
שאלה| בקשר לחזרות בסטים
מה יותר גורם לגוף לגדול ולשריר לגדול? הרבה משקל וקצת חזרות? (למשל 3x8)
או הרבה חזרות קצת משקל (3x12) כמובן שאני גם אוכל הרבה, אבל מה עדיף? כי המאמן שלי אמר שאם אני אעשה קצת חזרות אני אשאר באותה צורה בגוף ורק אתחזק ואחרים אומרים לי בדיוק ההפך |
הרבה משקל וקצת חזרות
|
המאמן שלך מחרטט.
מה שהוא מתכוון נוגע יותר לטווח של 1-4 וגם זה לא אבסולוטי. 8 זה אחל'ה ואפשר גם לרדת קצת מתחת, רצוי. |
ציטוט:
ציטוט:
ו8 חזרות זה טוב לכל התרגילים? גם שריר קטן וגם גדול? |
אן דבר כזה טווח חזרות יותר טוב לגדילה.
מה שיגרום לך לגדול זה שתתקדם במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים ותאכל מספיק, ובישביל להתקדדם הכי מהר הטווח חזרות הדיאלי הוא 5-6 וגם זה יותר משקל על המוט לעומת 8-10חזרות אז זה עדיף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
(עם תזונה נכונה כמובן) |
ציטוט:
|
אני יודע שזה לא אבסולוטי אני לא אטום, אבל אין לי ידע בגוף האדם אז אני צריך לדעת ממישהו שמבין מה הכי מומלץ כי בכל זאת נשאר לי פחות משנה להתאמן עד לצבא ואני רוצה להוציא את המקסימום מזה, שזה לעלות במשקל הגוף ולהגדיל את הידיים והחזה ולהיות מרוצה מעצמי
|
בין 6-12 חזרות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הטווח שהוא ציין הוא הכי טוב למסת שריר. פחות לכאן או לכאן זה לא ישנה. עוד שאלות קטנוניות? |
ציטוט:
ושאלה קטנונית לסיום : התחלת להתאמן כבר ? או שאתה עדיין בשלב של התיאוריה ? |
מה זה קשור למה שאמרת? שאלת אם מ-5 לא גדלים, בגלל שהוא אמר ש-6 זה בטווח.
בטח אם הוא היה אומר 5, היית מדלג על השאלה הזו. אני עדין בתאוריה אגב, כדי לא לשאול שאלות דיבליות וקטנוניות פה. |
לא שוב הויכוח המטומטם הזה.
גדלים מהכל, השאלה מה קורה בטווח הארוך. |
אני מתאמן מעל חודשיים
וההבדל הוא לא רק בחזרות אם אני עושה 6 חזרות אני עושה הרבה יותר משקל מאשר כשאני עושה 12 חזרות פה מתבטא ההבדל אז השאלה היא מה כדי בשביל לעלות במסה של הגוף |
ציטוט:
|
מדהים
חג שמח :) |
טווח החזרות הכי טוב להיפרטרופיה הוא 3-5, כשברמות מתקדמות יותר יש צורך בטווחים גבוהים יותר בשביל להשיג אפקט מקסימלי, נניח 10~
|
תגידו לי זה בסדר לעשות 6 סטים לחזה גדול ו 6 סטים לחזה עליון?
|
ציטוט:
|
יופי נורא בוגר מר יודע הכל!
|
ציטוט:
זה באמת נראה לך הגיוני לעשות 12 סטים לחזה? |
ציטוט:
עושים בסך הכל בין 6-9 סטים לחזה בתוכנית ab תעשה לפי בחירתך |
ציטוט:
בכל אופן,תודה על התשובה. |
ציטוט:
סתם סתם, רציתי להרגיש איך זה. ;) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ