![]() |
שאלה בקשר לפיגור בחזה העליון
אפשר איכשהו להכניס אותו לפרופורציות? או שפשוט יקח לו הרבה זמן לגדול כי ככה הוא גודל אצלי?
אני כרגע עובד בss אם זה משנה.. |
תלמד לעשות בנץ' בטכניקה טובה.
ופרס בטכניקה טובה. |
אין כזה דבר פיגור בחזה עליון ברמה שלך, הוא גדל על פי הגנטיקה שלך.
וחוץ מזה לחיצות בשיפוע לא עובדות יותר על החלק העליון של החזה אלא יותר על הכתפיים. בוא נבודד גם ראשים בביספס אם כבר אנחנו הולכים לחשוב בכיוון.. |
חזה עליון זה קונספירציה.
|
בניגוד לחברה שענו לך אני חושב שכדי לך כל מיני שיטות כמו להתחיל מחזה עליון או לעשות את רוב התרגילים עם שיפוע עליון דברים מהשוג הזה
לכל מי שיגיב לי בשליליות תחסכו ממני |
אבל הוא בss...
שום דבר ממה שאמרת אי אפשר לעשות בss |
יש לי הרגשה שהדבר היחידי שמפגר מאחורה אצלך זה המשקל גוף. תגדל ויהיה בסדר
|
אולי אתה לא אוכל מספיק?
|
את צריך להתחיל לקרוא מאמרים של דנטה :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אנשים לא מבינים שהשיפועים משפיעים על מידת הפעילות של ה"חזה התחתון" (עלק) ולא על של ה"עליון". הפעילות שלו נשארת קבועה בכל השיפועים. בכל מקרה - פרס ובנצ' וזה כל מה שתצטרכו לתקופה ארוכה מאוד
|
ציטוט:
ושוגרזאזא אנחנו מיסתכלים על זה בצורה שונה, אתה מיסתכל על זה כפוואר ליפטינג וכי כולם פה מתחילים אז הם צריכים רק מסה, אני מסתכל על זה בצורה יותר של "בודיבילדינג".(תקן אותי אם אני טועה על הצורת חשביבה שלך כי זה מה שאני מבין מכל הפוסטים שאתה רושם בהם) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שוללים דברים לא נכונים / שאין להם קשר למציאות, זו דרך טובה להגיע לדברים הנכונים ואני ממליץ לך לעשות את זה בכל תחומי החיים
|
כל מי שמתאמן כמו שצריך יכול להודות (אני אחד מהם) שלמרות שהוא בחיים לא עבד על חזה עליון החזה העליון שלו בסדר גמור :|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ