ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ss משודרגת (https://israelbody.com/showthread.php?t=61540)

eden.B. 30-11-09 18:45

ss משודרגת

מה אתם אומרים על התכנית ss המשופרת הזו שבניתי (תוך 5 דקות):
אימון 1:
סקוואט 3X5
בנצ 3X5
דדליפט 1X5
מתח 3X5

אימון 2:
סקוואט 3X5
מיליטרי 3X5
בנט אובר 3X5

ידיים 2 פעמים בשבוע:
3 סטים קדמי
3 סטים אחורי

בטןP:פעמיים בשבוע
2 סטים כפיפות בטן כנגד פולי עליון (זה עם החבל שלוקחים שמים בצוואר ועושים כפיפות בטן)
2 סטים צדדים אותו עיקרון

מה אומרים? עשיתי את זה כי הנפח ממש מממש ממש מממש קטן בשבילי וזה לא ניראלי מספיק כל כך, זה לא שאני הולך לשים 500 קילו סקוואט שאני צריך לנוח כל כך הרבה זמן...

tal_s 30-11-09 21:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 949554)
מה אתם אומרים על התכנית ss המשופרת הזו שבניתי (תוך 5 דקות):
אימון 1:
סקוואט 3x5
בנצ 3x5
דדליפט 1x5
מתח 3x5

אימון 2:
סקוואט 3x5
מיליטרי 3x5
בנט אובר 3x5

ידיים 2 פעמים בשבוע:
3 סטים קדמי
3 סטים אחורי

בטןp:פעמיים בשבוע
2 סטים כפיפות בטן כנגד פולי עליון (זה עם החבל שלוקחים שמים בצוואר ועושים כפיפות בטן)
2 סטים צדדים אותו עיקרון

מה אומרים? עשיתי את זה כי הנפח ממש מממש ממש מממש קטן בשבילי וזה לא ניראלי מספיק כל כך, זה לא שאני הולך לשים 500 קילו סקוואט שאני צריך לנוח כל כך הרבה זמן...

ss משודרגת בידי מדריך יוצא ווינגט זה כבר אומר הכל.. הסקוואט גם בסמיט נכון?

Sugarzaza 30-11-09 21:22

חחח
התכנית בסדר, השיקולים מגוחכים.

terminater135 30-11-09 21:46

עדיף שתעשה ss רגיל.

Tapit 30-11-09 22:31

נראה לי קצת מוזר לעשות יותר סטים ליד קדמית/אחורית מאשר לחזה.

eden.B. 30-11-09 23:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 949615)

שו?!! מה הקשר מדריך בווינגייט? מי אמר לך שעשיתי קורס למדריכי חדר כושר בוינגייט? ולא הסקוואט לא בסמית' ואם יש ך הערות תגיד ואל תנסה לעקוץ כי זה לא מביא לך שום דבר.

eden.B. 30-11-09 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 949664)
נראה לי קצת מוזר לעשות יותר סטים ליד קדמית/אחורית מאשר לחזה.

שמע אחי: אני לא רואה את עצמי גודל בידיים בלי עבודה עליהם (עזוב את זה שהיד אחורית עובדת חזק בבנצ ובמיליטרי אבל איפה הקדמית?!) בגלל זה ובגלל עוד סיבות אני עובד עליהם פעמיים בשבוע, לקחתי את ההצאות האלה מהתכנית של ה5x5. כתבו שם שאפשר להוסיף ואת המתח הוספתי לבד כי בבנט אובר אני לא כל כך מרגיש את הגב עובד ובמתח כן!

Holy_Templar 30-11-09 23:29

Ss משודרגת ?
אתה לא יכול לשדרג ss

ss זה התוכנית המיועלת משומנת ומיועדת ומכוונת וממוקדת בדיוק לכוח
לא תוכל לשפר אותה ...

היא זריקת כדור בזווית אופטימלית של 45 מעלות חבוב..

ניסית לשדרג , הרסת...

hypertrophy 30-11-09 23:49

מי משדרג ss???
זה כמ ללכת למול ים ולנסות לשדרג את המנות שלהם!

Scylla 30-11-09 23:55

יד קדמית עובדת בחתירות למיניהן, מתח...

אני עושה גב+יד אחורית ואני מרגיש את הקדמית שלי בסוף האימון לא פחות מהאחורית.

Cortex 01-12-09 00:04

אין כזה דבר לשדרג ss תפנימו!
אבל אין בעיה שבהתחלה תעשה את זה, כשהעצימות תגיע, אתה כבר תבין שזה מיותר.

4roxe 01-12-09 00:29

עד כמה שזה נשמע מגוחך ה3 תרגילים האלה יגמרו אותךבאימון אחד תאמין לי. גם אני חשבתי מזה כולה 3 תרגילים. בעיקרון עם החימום והכל אתה יוצא פשוט גמור מהאימון אחרי שאתה מתחיל לשבור משקלים קודמים שלך.
וגם בונה התכנית וכל אחד שמכיר תתכנית ומשתמשבה אמר" לכל מתאמן יש תתכונה של לשפר דברים בתכנית כבר מוכנה.. פשוט אל תעשו את זה" כל תוספת שלא הורשתה על ידי ממציא התכנית מארק ריפטו ( הוא אומר שניתן להוסיף דיפים וצי'ן אפים) .. פשוט תהרוס תתכנית.

As-21 01-12-09 00:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 949615)

אחי החתימה שלך מהפנטת אותי אני לא מצליח להתרכז במשהו אחר

Scylla 01-12-09 03:07

אני לא חושב שכל תוכנית היא מושלמת, פשוט אני בטוח שאתה לא ברמת ידע או נסיון עם הגוף שלך שאתה יכול לדעת מה יתקע אותך או איפה נקודות חלשות / חזקות וכו' שתוכל לשנות את התוכנית.

Vadjio 01-12-09 11:09

משודרגת עלק... מה ריפ חשב לעצמו כשהוא רשם אותה, הידיים לא יגדלו :/

Tapit 01-12-09 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 949693)
שמע אחי: אני לא רואה את עצמי גודל בידיים בלי עבודה עליהם (עזוב את זה שהיד אחורית עובדת חזק בבנצ ובמיליטרי אבל איפה הקדמית?!) בגלל זה ובגלל עוד סיבות אני עובד עליהם פעמיים בשבוע, לקחתי את ההצאות האלה מהתכנית של ה5x5. כתבו שם שאפשר להוסיף ואת המתח הוספתי לבד כי בבנט אובר אני לא כל כך מרגיש את הגב עובד ובמתח כן!

בקשר לזה שלא מרגישים אותן עובדות, אני מסכים, אז מה?
באותה נימה, אתה מרגיש את החזה שלך גודל מ3 סטים? אתה מרגיש את הגב עליון שלך עובד במתח?
אל תעשה ss וזהו...

eden.B. 01-12-09 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 949933)
בקשר לזה שלא מרגישים אותן עובדות, אני מסכים, אז מה?
באותה נימה, אתה מרגיש את החזה שלך גודל מ3 סטים? אתה מרגיש את הגב עליון שלך עובד במתח?
אל תעשה ss וזהו...

גבר אני יודע שאם לא מרגישים את האיזור שעובדים עליו זה לא פונקציה לזה שהם לא יגדלו, אבל לפי מה שהבנתי אפשר להוסיף כמה סטים לידיים ולבטן.
ודרך אגב:בבנט אובר אני מרגיש את הגב תחתון חזק ואני פשוט לא יכול להיות 90 מעלות מהריצפה כמו בהסברים של התרגיל וכשאני עולה קצת יותר עם הגב לזוית של 45 מעלות ומעלה משקל אני מרגיש את הגב התחתון חזק וחזרתי הביתה ויום למחרת הייתי עם כאבי גב כל היום, אני מרגיש שעליה בתרגיל הזה (כרגע עם 80 קילו בשיא ל-5 חזרות ) ממש קשה בשבילי לעומת זאת את תרגיל המתח שאני מרגיש את כל הגב פועל, לא חוזר עם כאבים ושם עלי משקל סבבה (15 קילו, אל תשכחו אני 90 אז זה לא כל כך קל).אז מה עושים??? ניתן להחליף את הבנט במתח????
ולגבי האל תעשה ss וזהו: את האמת מההתחלה לא רציתי אבל פשוט אין לי ברירה כשאתה עובד ולומד עד מאוחר זה ממש קשה לעמוד עם לוח זמנים כזה עמוס ופשוט יוצא לי מקסימום 3 פעמים ללכת בשבוע לעומת 5-6 שהיתי הולך אז עברתי לתכנית הזו.
ודרך אגב חשבתי ודגש על החשבתי שהתכנית הזו קלה אבל היא ממש לא שמתי את המשקלים שלי והעליתי קצת (סקוואט 135 בנצ' נשאר אותו דבר מיליטרי- אני מופתע מעצמי זו פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל-55 קילו, ודדליפט 110 קילו ובמתח העליתי עוד 5 וזה רק לשבוע ראשון של האימון הזה!)
בקיצור כתבתי פה מגילה אז אני יפסיק..

Scylla 02-12-09 00:15

תהיה לי בריא איך 135 סקוואט ודדליפט רק 110?
לגבי הבנט אובר אתה אמור להרגיש את הגב התחתון, הוא יתחזק עם הזמן ואתה לא תשים לב לזה.

Rosenrot 02-12-09 00:43

סקוואט בסמית?

Vadjio 02-12-09 00:45

השאלה היא למה להוסיף סטים מיותרים שסתם יפריעו לשאר התרגילים?

העבודה היחידה לידיים שמוסיפים שם זה 2 סטים לאחורית ולקדמית באימון של סוף השבוע, וגם זה מיותר.

למה אתה עושה בנט? תעשה מתח בתוספת משקל או שתלמד לעשות bor כמו שצריך, אני הייתי הולך עם מתח.

eden.B. 03-12-09 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 950017)
תהיה לי בריא איך 135 סקוואט ודדליפט רק 110?
לגבי הבנט אובר אתה אמור להרגיש את הגב התחתון, הוא יתחזק עם הזמן ואתה לא תשים לב לזה.

תקרא מ שכתבתי.. כתבתי שאני עושה את הדדליפט במשך חודש ואילו סקוואט שנה וחצי+

Tapit 03-12-09 18:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 949971)
גבר אני יודע שאם לא מרגישים את האיזור שעובדים עליו זה לא פונקציה לזה שהם לא יגדלו, אבל לפי מה שהבנתי אפשר להוסיף כמה סטים לידיים ולבטן.
ודרך אגב:בבנט אובר אני מרגיש את הגב תחתון חזק ואני פשוט לא יכול להיות 90 מעלות מהריצפה כמו בהסברים של התרגיל וכשאני עולה קצת יותר עם הגב לזוית של 45 מעלות ומעלה משקל אני מרגיש את הגב התחתון חזק וחזרתי הביתה ויום למחרת הייתי עם כאבי גב כל היום, אני מרגיש שעליה בתרגיל הזה (כרגע עם 80 קילו בשיא ל-5 חזרות ) ממש קשה בשבילי לעומת זאת את תרגיל המתח שאני מרגיש את כל הגב פועל, לא חוזר עם כאבים ושם עלי משקל סבבה (15 קילו, אל תשכחו אני 90 אז זה לא כל כך קל).אז מה עושים??? ניתן להחליף את הבנט במתח????
ולגבי האל תעשה ss וזהו: את האמת מההתחלה לא רציתי אבל פשוט אין לי ברירה כשאתה עובד ולומד עד מאוחר זה ממש קשה לעמוד עם לוח זמנים כזה עמוס ופשוט יוצא לי מקסימום 3 פעמים ללכת בשבוע לעומת 5-6 שהיתי הולך אז עברתי לתכנית הזו.
ודרך אגב חשבתי ודגש על החשבתי שהתכנית הזו קלה אבל היא ממש לא שמתי את המשקלים שלי והעליתי קצת (סקוואט 135 בנצ' נשאר אותו דבר מיליטרי- אני מופתע מעצמי זו פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל-55 קילו, ודדליפט 110 קילו ובמתח העליתי עוד 5 וזה רק לשבוע ראשון של האימון הזה!)
בקיצור כתבתי פה מגילה אז אני יפסיק..

אפשר, אבל לא כמות סטים שתהיה מנוגדת לכל הגיון באופן כללי והגיון של התכנית בפרט, יותר סטים ליד קדמית מאשר לחזה נראה לך הגיוני?
בבנט אובר אתה מרגיש את הגב התחתון ובמתח לא? ממתי אתה אמור להרגיש גב תחתון במתח? בבנט אובר אתה כן אמור ומעבר לזה אני לא יודע כי אני לא עושה בנט אובר.
עם המספרים שרשמת אני די מאמין שהסקוואט שלך לא מלא כי אם יש לך רגליים של 135 סקוואט לא נראה לי שאתה לא יכול לעשות יותר מ110 דדליפט אבל שיהיה.
תעשה ss קיצר.

eden.B. 03-12-09 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 950548)
אפשר, אבל לא כמות סטים שתהיה מנוגדת לכל הגיון באופן כללי והגיון של התכנית בפרט, יותר סטים ליד קדמית מאשר לחזה נראה לך הגיוני?
בבנט אובר אתה מרגיש את הגב התחתון ובמתח לא? ממתי אתה אמור להרגיש גב תחתון במתח? בבנט אובר אתה כן אמור ומעבר לזה אני לא יודע כי אני לא עושה בנט אובר.
עם המספרים שרשמת אני די מאמין שהסקוואט שלך לא מלא כי אם יש לך רגליים של 135 סקוואט לא נראה לי שאתה לא יכול לעשות יותר מ110 דדליפט אבל שיהיה.
תעשה ss קיצר.

גבר, נראה לי שלא קאת מה שכתבתי או שלא הפנמת את זה: התכוונתי לזה שכשאני עושה את הבנט זה לא שאני מרגיש שאני עובד על הגב התחתון אני מרגיש כאבים באיזור של הגב התחתון וזה לא דומס כי זה כאבים חדים שבאים והולכים והם באיזור עמוד השדרה ולכן אני מעדיף את המתח שלפי דעתי גם עובד עלי יותר טוב.
ועוד דבר:אמרתי ואני אומר זאת שוב עשיתי את הסקוואט שנה וחצי ואת הדדליפט אני מבצע במשך כחודש אז מן הסתם שיהיו לי משקלים נמוכים בדדליפט מהמשקל בסקוואט. זה לא שאני יתחיל לעשות דדליפט ואני עושה סקוואט 130 ויש אנ יקפוץ עם הדדליפט ל200 קילו אחי זה לא נשמע הגיוני, אתה צריך לשפר את הדדליפט לחזק את השרירים שהוא עובד עליהם וזה לוקח זמן.

אנדרוליזם 03-12-09 20:55

תוכנית לא טובה.
יד אחורית- בכלל בכלל אין צורך, יש לך 3 לחיצות בשבוע זה מספיק.
מילא יד קידמית, אבל גם לא צריך להגזים... מתח בסופינציה ביום חמישי וזהו.

arbel2 03-12-09 21:05

אני לא מבין את הצורך של אנשים לשנות תוכנית שיש הוכחות בשטח שהיא עובדת ?
אומנם אני לא חסיד ss אבל היא בהחלט עושה את העבודה לא רע בכלל כשעושים אותה כמו שצריך אז למה לשנות משהו לפני שעשית את התוכנית כמו שצריך ?

Tapit 04-12-09 00:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 950593)
גבר, נראה לי שלא קאת מה שכתבתי או שלא הפנמת את זה: התכוונתי לזה שכשאני עושה את הבנט זה לא שאני מרגיש שאני עובד על הגב התחתון אני מרגיש כאבים באיזור של הגב התחתון וזה לא דומס כי זה כאבים חדים שבאים והולכים והם באיזור עמוד השדרה ולכן אני מעדיף את המתח שלפי דעתי גם עובד עלי יותר טוב.
ועוד דבר:אמרתי ואני אומר זאת שוב עשיתי את הסקוואט שנה וחצי ואת הדדליפט אני מבצע במשך כחודש אז מן הסתם שיהיו לי משקלים נמוכים בדדליפט מהמשקל בסקוואט. זה לא שאני יתחיל לעשות דדליפט ואני עושה סקוואט 130 ויש אנ יקפוץ עם הדדליפט ל200 קילו אחי זה לא נשמע הגיוני, אתה צריך לשפר את הדדליפט לחזק את השרירים שהוא עובד עליהם וזה לוקח זמן.

אם זה כאבים של מפרק ולא של שריר בגב התחתון אז הטכניקה שלך לא טובה, אתה עושה עם גב עקום.
ובדדליפט לא ל200, אבל לא ל110 בכל זאת.. יש לך רגליים של 130 סקוואט (לפי מה שאתה אומר) אבל לא משנה עזוב את זה p:

Vadjio 04-12-09 03:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 950593)

העניין הוא שהסקוואט בביצוע נכון עובד על כל השרירים שעליהם הדדליפט עובד מגב תחתון ומטה, זאת אומרת שהדדליפט שלך לא אמור להיות הרבה יותר נמוך מהסקוואט אפילו אם אף פעם לא עשית.
השרירים הנוספים שעובדים בדדליפט הם שרירי פלג הגוף העליון, אני מתקשה להאמין שהם אלה שמעכבים אותך, האופציה השניה שנראית לי יותר סבירה היא שאתה לא ביצעת סקוואט מלא בטכניקה נכונה. ושוב פעם, מארק ריפטו ממליץ לעשות מתח, אז מה הבעיה פשוט לעשות מתח? במיוחד אם אתה לא מצליח לבצע bor בטכניקה נכונה (התרגיל הזה בעייתי גם אצלי). ותיהיה חכם ותעיף את הסטים לידיים כמו שכבר חצי מהפורום אומר לך.

Sugarzaza 04-12-09 09:58

צריך לשלוח את הדיון הזה לריפטו, אני בטוח שהוא ישמח לדעת שהתכנית שלו שודרגה ועכשיו היא משמעותית יותר טובה.

tal_s 04-12-09 10:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 950729)
צריך לשלוח את הדיון הזה לריפטו, אני בטוח שהוא ישמח לדעת שהתכנית שלו שודרגה ועכשיו היא משמעותית יותר טובה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:d:d:d

Sugarzaza 04-12-09 10:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 950730)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:d:d:d

אגב לא שמתי ממש לב עד עכשיו, זה ממש יופי של Total שם בחתימה, בטח של-90 קילו. יצא לך לצלם משהו מזה?

Tapit 04-12-09 12:40

אתה 90 קילו עם המשקלים האלה? סוס רציני :ם

eden.B. 04-12-09 18:12

אוקיי, לפי מה שהבנתי להעיף את הסטים לידיים ולהחליף בנט במתח, עד לפה סבבה?

Vadjio 04-12-09 18:43

כן סבבה :)

Sugarzaza 04-12-09 18:47

פשוט תקרא את הספר המזדיין, ותעשה מה שהספר המזדיין אומר שתעשה, תזדיין בסבלנות ותפסיק לזיין את השכל

(ניכר שלא עשיתי איזושהי פעולה מסויימת יותר מדי זמן, אה?)

eden.B. 04-12-09 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 950903)
פשוט תקרא את הספר המזדיין, ותעשה מה שהספר המזדיין אומר שתעשה, תזדיין בסבלנות ותפסיק לזיין את השכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, טוב סבבה ו-לך תזדיין^^

tal_s 04-12-09 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 950733)
אגב לא שמתי ממש לב עד עכשיו, זה ממש יופי של total שם בחתימה, בטח של-90 קילו. יצא לך לצלם משהו מזה?

זה כבר לא עדכני היום נתתי דדליפט 225 קילו 2 חזרות
סקוואט 170rm 2

Sugarzaza 04-12-09 22:39

מרשים, תצלם בשביל להשוויץ

hypertrophy 04-12-09 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 950903)

:):):):) אתה רואה שמה שאמרתי לך בפייסבוק נכון?
תלמד להקשיב לי ידידי :) אתה יושב על מכרה זהב :)

tal_s 04-12-09 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 951039)
מרשים, תצלם בשביל להשוויץ

בשביל להשוויץ בטח שלא אבל אני באמת צריך לצלם בשביל לבקר טכניקה

Sugarzaza 07-12-09 02:37

צחקתי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ