![]() |
בקשר לקריאטין
אני רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין, אפשר המלצה לסוג טוב? שמשהו נסה או יודע...תודה רבה.
|
קריאטין מונו
|
ציטוט:
ותודה אחי. http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=146&Page=1 המוצר הזה אתה מתכוון? |
כן...זה קריאטין מונו , תישמע אתה יכול ליקנות קריאטין של ינוברסל או קריאטין של דודה שלי הוא זול יחסית לאופטימום וזה רק קריאטין כול עוד יש עליו תו תקן הכול בסדר.
|
ציטוט:
ואם אפשר הסבר של איך משתמשים בו וכמה פעמיים ביום בלי אימון ועם אימון. תודה חבר'ה. |
אי אפשר להעלות לאתר הזה תוספים מיתחרים ,יעיפו את הקישור .
תירשום בגוגל קריאטין יונברסל או קריאטין של דודה שלי |
ציטוט:
אבל הקריאטין מונו של אופטימום הוא מוצר טוב? עזוב את הכסף, זה עניין אחר כבר. ועוד פעם, אפשר שתסביר לי רגע איך וכמה מומלץ להתשמש? תודה אחי. |
ציטוט:
כן אופטימום ניחשבת אחת מהחברות הכי מובילות כרגע בשוק. אתה יכול לעשות העמסה..(לא חייב*)שזה אומר שבוע שלם לקחת 20 גרם קריאטין (4כפיות ביום לאחר כול ארוחה) כנ'ל ביום בלי אימון... ואחרי זה פשוט 5 גרם לפני אימון (שעה )ובתוך השייקר לאחר האימון. ואתה לא חייב לעשות העמסה,אתה יכול בלי העמסה פשוט 5 ליפני 5 אחרי. |
עוד משתמש שיעבור על החוקים ועוד בצורה מודעת כמו שor 17 עשה יעוף לכל הרוחות!!!!
לפותח האשכול קח כל יום 5 גרם קריאטין עדיפות שלי כשעה לפני האימון על בטן ריקה יש כאלה שמעדיפים בימי אימון לקחת עוד 5 גרם אחרי האימון בד"כ נהוג לשלב עם פחמימה עם א"ג גבוה לשיפור ספיגה |
5 גרם לאחר אימון ו-5 גרם לפני אימון עם פחממה זמינה? ויש לי גם אבקת חלבון, אז אחרי אימון לשים את ה-5 גרם בתוכה? למרות שכתוב רק 5 גרם ביום...אבל זה בסדר יותר?
ואם אפשר בערך לדעת לכמה זמן יספיק לי הקריאיטן של אופטימום 600 גרם? ותודה יאיר, מצטער אם עברתי איכשהו על חוק. |
ציטוט:
אל תשים את הקריאטין בתוך השייק...יעכב את הספיגה קח על בטן ריקה תחשב כמה גרם אתה לוקח ביום חלקי המשקל |
ציטוט:
ולא הבנתי רגע, אתה אומר לחלק את ה5 גרם לשתי מנות של 2.5 גרם...? תודה רבה על העזרה. |
פשוט שתה את זה לפני שאתה שותה את השייק...הנה לך בטן ריקה :)
|
לא....
שעה לפני האימון אתה לוקח 5 גרם עם נניח תמרים ומיד אחרי האימון עוד 5 גרם עם נניח....תמרים ורבע שעה אחרי זה שותה את החלבון זה באמת לא מסובך |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
למה 10 גרם? או למה החלוקה הזאת? או למה לא בתוך השייק? למה מה?!אתה מתסבך אותי חח |
חח אז לוקחים 10 גרם???!?!? :)
אני מבין את החלוקה של מתי ושל איך..אבל 10 גרם ביום אז? וביום ביל אימון רק 5? ותודה אחי. וגרך אגב לוקחים את זה עם מים? |
ציטוט:
מים עם סוכר גם |
ציטוט:
פשוט למה |
ציטוט:
אין לזה חומציות כלשהי שתהרוס את האפקט? עם מים זה גורם לי לבחילות. |
ציטוט:
בקשר לשייק ממה שאני מכיר עירבוב עם אוכל [שייק לצורך העינין] הורס חלק מהספיגה יש לך תיקון לגבי זה? |
ציטוט:
שזה בולשיט. תכניס לתוך השייק,תבלע את זה עם מים. זה לא משנה בכלל |
ציטוט:
אבל דווקא כשמערבבים עם השייק זה משפיע....זה מתחמצן בקיבה...ונהרס... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יפגע בכלום |
בסדר לא קריטי, אני יסתדר אם זה כבר.
הזמנתי קריאטין מונו של אופטימום מהאתר :) אז פעם אחרונה, שאומרים לקחת פעמיים ביום אימון זה אומר 5 גרם לפני ו-5 אחרי? ובלי אימון, רק 5 גרם עם ארוחה? תודה לכולם. |
תקח 5 גרם כל יום לא משנה מתי.
|
אה סבבה אחי, תודה.
ביום אימון אני פשוט יחלק את זה ל2.5 לפני ו2.5 אחרי. |
5 גרם זה כפית.
פשוט תקח כפית מתי שבא לך,לא צריך לעשות שום חלוקה |
ציטוט:
פעם אמרו לא לערבב את הקריאטין במיץ חמוץ כי רמת הph גורמת לקריאטין להתחמצן ולא להיספג בקיבה. למעשה זה טעות כי רמת הph בקיבה הרבה יותר גבוהה ממה שיש בכוס מיץ תפוזים לדוגמה. אבל אם רמת הph בקיבה הרבה יותר גבוהה אז לפי הטענה המקורית הקריאטין היה מתחמצן בקיבה ולא מגיע בכלל לשריר, אבל הוא כן מגיע. והמסקנה הנדרשת היא שהקריאטין מסוגל לעמוד ברמת ph גבוהה. גם עניין החלוקה וההעמסה נחשב לסוג של אסכולות די ישן, עדיין יש חלק שממליצים ועושים את זה. אני אישית ממליץ 5 גרם כל יום, הכי פשוט אחרי האימון ביחד עם פחמימה זמינה. אם לא מתאמנים אז 5 גרם מתישהו במשך היום, לא ממש חשוב מתי.. |
ציטוט:
ויש לי גם אבקת חלבון (אופטימום) שאני רגיל לקחת אותה עם תמרים אחרי אימון, אז איך לשלב את זה עם הקריאטין? ותודה רבהה. |
ציטוט:
|
תודה רבהה בן-אדם, עזרת לי מאוד.
ותודה כולם. |
אז צדקתי בעיקרון פשוט שהעיקרון הזה הוא מיושן?
אוקיי תודה :) ומה אתה אומר על 10 גרם קריאטין ביום? יכול להועיל?לפגוע? לא לתת כלום? |
ציטוט:
אבל בסופו של דבר תגיע לאותה תוצאה. |
אז כוסומו זה לא שווה
|
ציטוט:
ph נמוך = סביבה חומצית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ