![]() |
פיתוח גוף ואומנות לחימה
איך משלבים? זה לא יפגע ביתאוששות?
|
יפגע, זה מה יש.
|
אם לא תנסה , לא תדע .
|
תחשוב שבמקום לעשות אירובי אתה מתאמן באומנות לחימה שאתה בוחר זה לא מזיק.
|
פוגע בהתאוששות חוויתי את זה על בשרי
|
מה זאת אומרת? מה יקרה?
|
אני מתאמן בקונג פו וזה לא מפריע לי. יום שני זה היום הפנוי שלי ובו אני עושה.
|
ציטוט:
אבל אחי זה גם תלוי בעצימות תנסה ותראה אם זה משפיע |
התאמנתי עד לא מזמן קראטה וחד"כ
הפסקתי עם הקראטה ועכשיו אני הרבה פחות עייף ויש יותר כח לאימונים |
הייתי מתאמן ככה הרבה מאוד זמן
לא הפריע יותר מדי אלא אם היה אימון שספגתי בו הרבה לואוקיקים ויום אחריו היה אימון רגליים.. רק מה שכן קריטי תשתדל שיהיה הפרשים בין האימוני רגליים והאימוני אומנויות לחימה זה הדבר הקריטי היחיד אחרת אתה לא תתפקד כל בעיטה שתקבל ברגל אתה תתפתל מכאבים |
אני משלב את זה קצת עכשיו תאמת...וואלה נימאס לי להיות בן אדם שכל פעם שהוא רב מכות חייב להרים קרש או צינור ברזל..למרות שיש לי רקע גם בזה אני רוצה עוד קצת לדעת :)
|
ציטוט:
|
הדבר היחיד שיפריע לך בשילוב שלהם הוא שיכאב לך הגוף מהמכות שחטפת. כי סה"כ אתה לא יכול להיתפס מחימום.
זה הדבר היחיד שאולי יפריע לך. אה וגם כאב בעצמות בגלל חישולים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא יפגע ולא בטיח, אם אתה במסה פשוט תשלים(בערך), את הקלוריות שאתה שורף כדי להיות בחיובי וזהו...
רק אותי מעצבנות השאלות האלה? למה שלא תעשה משהו שאתה אוהב לעשות רק כי זה "יפגע"(וגם זה לא), בהתקדמות שלך, כאילו אנשים פה הולכים להתחרות במר אולימפיה... גם סקס זה אירובי, אז מה לא תזיינו? |
ציטוט:
|
לא אחי זה לא פוגע, תסתכל על זה כפעילות אירובי שכל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להלשים את הקלוריות וזהו...
|
זה כן פוגע, זה יותר עצים באירובי וזה יגרום לך להתקדם יותר לאט במקרה הטוב ולאימונים יותר חלשים במקרה הרע.
בכל זאת, אם אתה רוצה את זה תעשה את זה וזהו. |
ציטוט:
אז למה שלא ירוץ כל יום 20 ק"מ ואז ישלים את הקלוריות נראה לך שהאימונים שלו יראו אותו דבר? וויטאלי האיגרוף תאילנדי אצל דרור כבר חרוש כל נהריה שם איזה קבוצות גילאים אתה ? יש לי שמה הרבה חברים |
ציטוט:
מה אתה מציע לי? אם לא אצלו? אני רוצה משהו אגרוף |
ציטוט:
ככה שאולי תקבל פחות יחס למרות שהטכניקה שמה פשוטה מאוד |
איזה כיתה אתה? איפה אתה לומד?
|
כיתה ט'
|
אני ממליץ לך ג'יוג'יטסו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יודע מה יהיה סופר מצחיק?שתבוא לערס אם סכין 15 סנטימטר אם כל הג'יאוג'יטסו שלך אתה תעשה ואחד שלולית. תיתגבר...ותלמד לפתור דברים בדרך אחרת אין היום גברים.אם אתה לא עושה משהו בישביל התענוג ובגלל שאתה עושה את זה אל תעשה את זה בכלל. "ביום שנולד ראשון האקדחים מת אחרון הגיבורים" שבוע טוב. |
ציטוט:
|
זה דיי משפיע על המסה.. ועל המנוחה (התאוששות) שהשרירים צריכים.. אבל זה גם עוזר לפעמים.. למי שבחיטוב.. חח אני מתאמן בmma.. וגם במכון.. פשוט אל תאמן יותר מידי ת'שריר שאתה עובד עליו הכי הרבה באימון אומניות לחימה... נגיד אם יש לך אימון בשני.. ואתה עושה מלא שכיבות סמיכה.. אז אל תעשה אימון לפני במכון (אלא אם כן זה יומיים לפני) של חזה.. תעשה גב.. ועוד משו.. שלא יזיק קיצר
|
כמו שמישהו כאן אמר, תקחו דברים בפרופורציות - תעשו את מה שאתם אוהבים, גם אם זה טיפה יאט את ההתקדמות שלכם בחדר כושר. בסה"כ 99.9% מהגולשים כאן לא מתחרים, אז למה להיסחף. כמו כל מיני שאלות של ילדים פה בסגנון "האם לצאת לטיול השנתי לאילת, זה יוצא לי על אימון חזה"... .
|
ציטוט:
סטייל 5*5 כזה, תישן טוב ותאכל הרבה וזהו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ