![]() |
ss תרגילי עזר?!
Workout A:
Squat 3X5 Bench Press 3x5 Deadlift 1x5 Workout B: Squat 3x5 Miliraty Press 3x5 Bent Over Row 3x5 רציתי לשאול אם אני יוסיף אחרי כל אימון שביצעתי את שלושתם בטכניקה טובה 3 סטים יד קדמית ו 3 לטרייספס כי אני ממש לא מרגיש את הידיים פועלות.. ואני מרים משקלים יחסית מכובדים(אני חושב) למתחיל אני שבועיים במכון לפני התאמנתי בבית לא רציני לחיצת חזה 80 קילו סקוואט 80 :( Miliraty Press 3x5 60 מעלה כל אימון 5 קילו Bent Over Row 3x5 אני מחליף אותו במסור יש עם זה בעייה? כל יד 30 דדליפט לא משנה התחלתי איתו רק אימון קודם.. אני יודע שאני לא מבין ממש בכל זאת אני ממש בהתחלה אז אני רוצה שתתקנו אותי אם אני עושה משהו לא טוב.. תודה רבה |
אם כבר תרגיל בייספס באימון האחרון של השבוע.
לדעתי, טרייספס עובד בתוכניות האלה מספיק חזק, בלחיצות. |
ציטוט:
ד"א בייספס לא עובד בכלל בתרגילים האלו לא? |
פרס 60 ק"ג?
מטורף.. יפה מאוד |
כנראה יפגע בהתאוששות, ובכך בהתקדמות.
בייספס עובד בבנט הובר, אבל תלוי כמה, למשל באחיזה הפוכה הוא עובד יותר... |
ציטוט:
יום חמישי 2-3 סטים לבייספס לא יותר |
פוגע בהתאוששות מעט
אתה יכול לעשות באימון האחרון של הבשוע 2 סטים של עבודה יד קדמית זה לא יתן לך הרבה, זה לא שתגדל מזה לכן אתה צריך להשקיע ב 5, אם אתה רוצה תוסיף מתח בסופיניצה ואם ממש בא לך תוסיף 2 סטים יד קדמית, זה לא מה שיהרוס את התוכנית אבל גם לא יתרום הרבה הבייסיפס עובד בתוכנית (בכל המשיכות) - אולי לא עובד מספיק בשביל bb לכן אתה יכול להוסיף מתח בסופיניצה |
ציטוט:
ציטוט:
ואני יכול להוסיף אותו בכל אימון? ולא ענית לי אם זה בסדר להחליף את ה Bent Over Row במסור עם משקולת יד תודה רבה |
ציטוט:
על תחליף למשקולות יד. ולעשות פרס עם 60 קילו בטכניקה טובה, זה מעולה ובכלל למתאמן מתחיל |
ציטוט:
לגבי משקל - תמיד עובדים עם משקל (זה ברור, אלא אם אתה לא מסוגל לבצע 15 חזרות ברצף משקל גוף) לגבי הבנט אובר נשאר בנט אובר - אתה יכול להלחיף למתח/t bar תעבור על הפוסטים האחרונים של אנדרוליזם הוא שאל כמעט כל שאלה אפשרית וענו לו (גם יש הסבר לגבי החתירה במשקולת יד למה לא) |
ציטוט:
|
תלוי כמה הבחור שוקל
פרס 60 לבנאדם ששוקל 90-100 ק"ג זה לא להיט אבל אם הוא שוקל 70 זה לא רע אם הוא שוקל 60 אז הוא מפלצת... יחסי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Moo, שאלתי כבר באשכול שלי, אבל אני לא בטוח מה לבצע...
זה משנה עם האחיזה בבנט הובר תיהיה צרה או רחבה? http://www.exrx.net/WeightExercises/...ntOverRow.html http://www.exrx.net/WeightExercises/...ntOverRow.html איפה בערך להחזיק את המוט? |
ציטוט:
ומה זה מתח t bar? |
ציטוט:
מתח אתה יודע מה זה, T Bar זה תרגיל חתירה, אבל לא ניראה לי שהוא מתאים לSS כי אין בו ממש סט אפ :confused: http://www.exrx.net/WeightExercises/...LVTBarRow.html |
ציטוט:
|
אני לא מבין למה לבזבז זמן על כפיפות מרפקים שיש מתח בסופניציה
|
ציטוט:
אחחח הפאמפ |
ציטוט:
ציטוט:
היי :) |
[quote=אנדרוליזם;937641]הוא רשם לי, תחפש טוב.
נו באמת מה אתה ילד? תרשום למה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה היתרון של לעבוד מהרצפה במקום כמעט עד הרצפה בעצם? בתרגילים כמו בנט אובר, טי באר, דדליפט אפילו. היום מאמן (יש לציין שלא ליצן, וbb מתחרה בעבר / הווה) אמר לי על הדדליפט לא להניח אלא להגיע כמעט כי זה פוגע בגב שמורידים כ"כ נמוך. (אני מניח שמיותר לציין שהמשכתי דדליפט קלאסי כרגיל) רציתי לשמוע ממך מה בעצם עומד מאחורי הלהניח על הרצפה, אני אמרתי לו שאני עובד דדליפט בשביל כוח מתפרץ וזה משרת את המטרה שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דדליפט=deadlift משקל מת,המשקל מונח על הרצפה בכל חזרה.(למרות שבתכלס זה קשור לכל הקטע של ארונות קבורה בלה בלה בלה זיוני שכל אבל זה מתאים:) ) אולי הוא התכוון לוריאציה אחרת של דד,דד קלאסי מהרצפה(אגב נתקלתי באותו מיתוס אצלי בחדר כושר) |
ציטוט:
הסוכן שלי מתנגד הוא אומר שאפשר לקבל הצעה יותר טובה.. |
ציטוט:
ברכיים נעולות ועד הרצפה זה סטיף דדליפט הרגיל זה קלאסי ויש סומו שזה דומה לקלאסי רק בפיסוק רחב של הרגליים והידיים בינהם לגבי הבנט אובר אחיזה רחבה עדיף, לא ממש רחב, קצת יותר רחב מהדדליפט, בערך ברוחב של הבנצ' (כשאתה שובר מרפקים לא עד הסוף, כמו ריפטו) |
רן, מה עשית לפני שהחלטת להתחיל לתרגל pc?
|
סבב של גלן פנדלי חודשיים בנט אובר, כשהוא הגיע ל 135 ק"ג זה כבר התחיל לזייף
אחר כך התחלתי מדקאו (עד היום) עם מתח ac סופיניצה, b רגיל ולמדתי pc תוכך כדי (ABC זה האימונים) היום כבר אין לי זמן וכח לתרגילי עזר (אני מת רק מה 3) אז יוצא לי פעם בשבוע/שבועיים מתח בסופיניצה ולפעמים מקבילים (יצא לי פעם אחת לעשות מקבילים בחצי שנה האחרונה חחח) |
מה הבדל בין גלן פנדלי, לבין בנט אובר (כמו שאמרת, מהרצפה) ?
|
גלן פנדלי התכוונתי לתוכנית
למרות שיש גם חתירה - פנדלי רואו אני עשיתי בנט אובר רגיל ההבדל זה שהשכמות משוכות לאחור עוד שהמוט על הרצפה החתירה היא כח מתפרץ, התפוצצות בתאוצה מהרצפה ועד לנגיעה בגוף ואז השמטה |
טוב, כל מה שנשאר זה לחכות ליום ראשון להתחיל את התוכנית :)
רק משהו, אני זוכר שמישהו שאל אותך אם הוא עושה 140, איך ילך החימום שלו... איך אתה עושה את זה? לפי אחוזים? ודבר אחרון. החלוקה הולכת axbxaxx ובשבוע שלאחר bxaxbxx אז להוסיף בשבוע שהשני 10 קילו למוט, בכל התרגילים? (האימון האמצעי הוא האימון שעשיתי פעמיים שבוע לפני) |
אתה מוסיף משקל כל אימון (לא כל שבוע)
לגבי החימום http://sharebee.com/a85be1d1 העלתי ללינק טבלא שמחשבת לך את החימום תוריד אותה במקום האדום תכתוב משקל עבודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפעמים אנשים צריכים שיסבירו להם דברים בצורה אישית כדי להבין טוב יותר.... אנחנו לא מנסים ליצור פורום שעל כל שאלה ששואלים מפנים אותך למקורות כדי לקרוא במקום לענות[אהמ אהמ] |
כל השאלות שהוא שואל על ss, נענו בצורה מורחבות ומעמיקה בספר שנקרא ss. כי זה הספר על התכנית וצריך לקרוא אותו לפני שעושים אותה. אז כן, מפריע לי שאנשים שרוצים לעשות את התכנית מחפשים שנאכיל אותם בכפית ברפרוף לגבי הדברים שיש אותם בספר ובשביל זה הוא נכתב
|
ציטוט:
אני לא אומר שלא צריך לצבור ידע אבל כשבנאדם שואל שאלה לגיטימית וכל התשובות מסתכמות ב"תקרא את הספר" או "תחפש בגוגל" וכו' אנחנו יכולים לסגור את הפורום ופשוט לשים פה עמוד עם כל הלינקים נראה לך הגיוני? נ.ב-אף אחד לא פנה אלייך אישית....אנשים כבר הבינו שאין טעם אז על מה אתה מתעצבן? |
ציטוט:
הסטיף הוא כמו רומני רק שברומני מתחילים מהראק וגם מסיימים שם. ברכיים נעולות ועד הרצפה זה סטרייט לג אבל גם אז יש כיפוף מזערי כדי לא לנעול ברכיים(מזיק) וירידה עד סוף טווח תנועה (שלא תמיד יגע ברצפה-תלוי בגמישות). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ