![]() |
תמונות עדכניות של ראובן במסה!
8 קבצים מצורפים)
הנציג של ישראלבודי מאילת. 1.74 ס"מ שוקל כרגע 102 ק"ג! ומתכונן לתחרות מר ישראל - יש למה לחכות... :king:
|
ענקקק
יש עוד ביכלל גינסים למידות שלו?:jockey: :whistle: |
קרנפון.
איזה שיפור הוא הרביץ מאז התמונות האחרונות שהיו פה... |
לראובן יש גוף פשוט נדיר חוץ מהגב שזה החלק החלש אצלו הכל פשוט מטורף
|
וואי כמה שחיכיתי לזה רובן הוא פשוט עצוםם וזה נהדר שילד בגיל שלו נראה ככה. יש לו חזה וטרפזנים מדהימים פשוט גנטיקה מטורפת. תצליח רובן אתה מספר אחד.
ודרך אגב יוגי הגיע הזמן לבעוט מפה את stam כנס לפרופיל שלו ותבין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מפלצת הוא ניהיה יש לו גוף מדהים לדעתי גנטיקה מטורפת
החזה שלו מדהים והבטן שלו קצת מוזרה אבל יפה אני אוהב אותו |
איזה ענק!
|
איך אני אוהב את הגוף שלו בחיטוב ..במיחוד !הבטן שלו בחיטוב גם פצצה
|
בתמונה הזאת רואים עד כמה הטרפזים שלו גדולים ואיזה פלג גוף עליון חזק ומסיבי יש לו -
http://i16.tinypic.com/2ujigow.jpg בכל אופן אני אישית לא ממש אוהב את הגוף שלו אבל בהתחשב בזה שהוא רק בן 21 אז כניראה שיש לו עוד עתיד מוצלח לפניו... תודה יוגי. |
הבייספס נראה קצת מאחור.
בכל מקרה הוא ענק בהצלחה.. |
וא וא איזה חייה
על כזה משקל עוד רואים לו את הריבועים לא יאמן אפילו שהוא במסה הוא לא כל כך שמן, רואים שיש לו מסה מכובדת מאוד ! |
ציטוט:
|
ואי ואי איזה שור
חייה הבן אדם |
עצום!! איזה הבדל ענק מהתמונות שיש לו מהתחרות האחרונה באתר עצמו!!!
|
נ
נח נחמ נחמד נחמד מאוד |
ענקיייייייייייייייי
|
כמה שהבן אדם הזה הולך לתת בראש במר ישראל אין לכם מושג...
וואלה איך הופתעתי חבל על הזמן בגלל ששמעתי שהוא היה בצבא ולקח הפסקה מאימונים קיצור תותח על !!!!! יש לו חזה מטורףףףףףףףףףףף:diractor: |
אוהה מפלצת מארות הוא מזה הוא ענק מאוד
בהצלחה! |
ענק.........
Yoggie יש לי שאלה עליך או לכל מי שיודע..כי אני פשוט כבר הרבה זמן לא בקשר אם ראובן... יש לך מושג מה קורה איתו? אני יודע שבארך ליפני משהו כמו שנה הוא התגייס למ"גב/משטרה צבאית....אז איך יכול להיות שעכשיו הוא נראה כך?מה קורה איתו?יצע מהצבא? |
ראיתי אותו אז בבה"ד 13 בקורס בילוש של מישטרה צבאית,בחור נחמד..מאוד מאסיבי,בחדר אוכל הרביץ פעם משהו כמו 12 שניצלונים מטוגנים זה היה משו מטורף:))
שיהיה לו בהצלחה! |
ציטוט:
|
היה במשטרה צבאית ושוחרר לא מזמן...
|
חיה רעהה !! סוס
|
ציטוט:
|
ענק
|
ציטוט:
|
***נערך: אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף לשתוק ולא לצאת טיפש****
|
ציטוט:
שניהם קראו לי גוי חחחח אז בתוח זה אותו 1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נדיר לראות אנשים כאלו אין ספק!
|
כל הכבוד!
אהבתי במיוחד ת'בטן |
ציטוט:
השאלה איך הם יראו על הבמה.. כי ראובן נראה סוף. |
ציטוט:
פלג גוף תחתון כמו הזין שלי הוא לא עובד עליו , לא יודע למה......... |
ציטוט:
ועוד משהו..אם אין רגליים..אז מה הוא שווה?(איך הוא יותר גדול מראובן?זה לא אוכך עד ששניהם לא עומדים אחד ליד השני)בכל מקרה אולי ביגלל שאין לו רגליים גוף עליון נראה לך ענק...שאתה אפילו אומר "אין לו מתחרים בארץ" |
ציטוט:
ותפסיקו להיות ילדים קטנים כל דבר תביא תמונה וכל זה, ודבר שני הוא לא מתאמן בדרך כלל עם קצר כי הוא לא אוהב שמסתכלים עליו....... |
ציטוט:
חחח ילדים קטנים?ברגע שאתה אומר לי "שאין לו מתחרים בארץ בגוף עליון" זה "קצת" מסכרן ליראות תמונה..כי דיבורים לא מעניין..אף אחד.. אה הוא לא אוהב שמסתקלים עליו?מעניין..בדרך כלל חברה בגיל הזה כל הזמן פוזות מול המראה ובחדר כושר אם השרירים....והוא כל הזמן אם ארוך.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ