![]() |
לעבור מss ל5*5
אני עבדתי ss,עכשיו אני מסיים את השבוע מנוחה ולא יודע מה להתחיל ss או 5*5
אז מה הצרכים/דרישות/המלצות בשביל לעבור מss ל5*5? מתאמן כשנה.. |
משקלי עבודה
גיל/גובה/משקל גוף |
אשמח ליותר פירוט
|
ציטוט:
משקלי עבודה - סקווט/דדליפט/פרס/בנצ' משקל גוף/גובה/גיל |
משקלי עבודה:
סקווט- 100 פעם אחת לפחות.. דדליפט 125 -rm5 פעם אחרונה שניסתי rm1 היה 140[זה היה לפני חצי שנה] בנצ' פרס-100 5חזרות גיל 17 וחצי משקל 68-69 קילו גובה 1.75-77 צריך למדוד s: |
סקוואט שלך חלש, במיוחד שאתה עושה בנץ 100 לחמש חזרות וסקוואט 100 לחזרה אחת (זה לא הגיוני)
אתה יכול לעבור לתוכנית יותר מתקדמת לדעתי, עם דגש לשיפור הסקוואט. |
ציטוט:
s: |
אם אתה מרגיש שאתה יכול להתקדם בסקוואט עם ss, אולי בעצם כדאי שתשאר קצת איתה, למרות שאני מאמין שאתה בסופו של דבר תעשה catch up גם בתוכניות מתקדמות יותר
|
ציטוט:
תציב לעצמך כמה מטרות משקל גוף 80 + סקווט 130-140 ל5 דדליפט 160-180 ל5 בנצ' 120 ל5 פרס 75 ל5 אחר כך תחשוב מה הלאה בנתיים ss בהצלחה |
ציטוט:
תודה על העזרה. (: |
ציטוט:
(אני יודע שזה נשמע מצחיק כי את המטרות אני אמור להציב לעצמי ולא אתה,אבל בכל זאת אני חייב להציב לעצמי איזה משהו ואני לא ממש יודע בערך.) נתונים: 1.60 50 ק"ג סקוואט 52.5 דדליפט 50 בנצ' 42.5 פרס 26 הכל ל5חזרות. פחות או יותר מה להציב.. |
ציטוט:
תוך שבועיים תגיע לכשל תוכניות אלו צורכות המון קלוריות להתאוששות אל תדאג אתה לא תשמין כמעט |
ציטוט:
כדי להיות מאסיבי צריך לשקול 10 קילו מעל הגובה שלך בד"כ, אז זה מטרה ראשונה שאתה צריך להציב לעצמך, וכמובן היא כל הזמן תשתנה כי אתה תגבהה כל חודש תעלה לפחות 2 קילו לדעתי חשוב מאוד שתלמד את הטכניקה בצורה טובה, אתה בשלב שהטכניקה קריטית (ככה אני גם עובד עם אחי בן 14, אנחנו לא מעלים כל הזמן משקלי עבודה, אני עוצר אותו לפעמים ועובדים על טכניקה, הוא עושה ss כמובן) אחרי שהטכניקה שלך תהיה טובה הייתי שם לך מטרה לחורף הקרוב לסיים אותו לפחות על 65 ק"ג !! אם תגיע ל 70 אז פצצה סקוואט 80-100 דדליפט 90-120 בנצ' 65-75 פרס 40-55 |
ציטוט:
כי זה כפול 2 ממה שיש לי כרגע,ואתה ממליץ יותר לתת דגש על הטכניקה מאשר להעמיס על המוט? כי אני די מעמיס על המוט עכשיו כן. |
ציטוט:
המשקל יבוא תצלם ותעלה סרטונים לביקורת גם אני מעלה לביקורת, תמיד לומדים אני יכול להגיד לך שהסקווט/דדליפט/פרס/בנצ' שלי די טובים על הפאוורקלין אני עובד קשה, כבר צילמתי יותר מ 10 סרטונים ועדיין זה לא קרוב ל 70% לדעתי |
אני מתקדם מאימון לאימון כן.כמעט ולא נתקעתי..אתה אומר שאתה לא עושה את הדבר עם אחיך.
אז אולי גם אני יתקדם כל 2 אימונים. אגב משהו ממש דחוף שרציתי לשאול אותך,אני לא מסוגל להתמודד עם אימון a עם סקוואט ודדליפט..זה כבר הגיע לעניין שהסקוואט כל החימומים והמנוחה לוקח 40 דקות.וכל מה שאני רוצה לעשות זה רק ללכת הביתה,אני ממש רוצה לעשות סקוואט קל באימון a .זה אפשרי לדעתך?יפגע בהתקדמות הרבה?עם זה אפשרי כמה % להוריד מהסקוואט?התייעצתי כבר על כך עם עוד מישהו שמבין אבל אני רוצה עוד חוות דעת. |
ציטוט:
לגבי התקדמות מאימון לאימון תתקדם, רק אם הטכניקה ממש לא טובה אז תעצור לעבוד עליה אצל אחי זה שונה כי אם אני לא צועק עליו הוא עושה שטויות בחדר כושר לגבי הזמן של הסקווט זה בסדר, לי גם לוקח ככה בערך בגלל שהדדליפט בss הוא רק סט אחד אז אני לא ממליץ לך לבצע סקווט קל באותו אימון, פשוט תנוח קצת, ותאכל יותר ביום יום אני ממליץ לך לתסף במגנזיום כל יום כדור אחד של 200 מ"ג בערב רק לא עם חלב, זה יעזור להתאוששות, גם שקדים ואגוזי מלך כל יום חופן יעזור |
רגע אני לא מבין, אתם חופרים "תאכל הרבה, תאכל עוד".
2 קילו בחודש זה ההרבה שלכם? |
ציטוט:
12 קילו בחצי שנה זה ה-מ-ו-ן. שלא נדבר בשלבים מתקדמים שכל קילו זה בשיניים. קרו לי מצבים בין חיטוב לחיטוב שפשוט חזרתי לאותו משקל למרבה הצער. |
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת שעם קצת השקעה לא בעיה להוסיף עוד ועוד קלוריות ובסופו של דבר המשקל יזוז. |
הארדגיינר זה בראש למי שלא הארדגיינר
that being said הרבה אנשים שחושבים שהם הארדגיינרים פשוט לא אוכלים מספיק |
ציטוט:
או שהמאסה שלך לא היתה טובה מבחינה תזונה ואימונים או שהחיטוב שלך לא היה טוב מבחינת תזונה ואימונים צריך לדעת מתי להפסיק מאסה/חיטוב (כשהוא כבר לא יעיל א.ש גבוהה או נמוך מדי) וצריך לתכנן יעדים לכמה אתה רוצה להגיע וכמה תחטב מזה וככה להעריך בכל מקרה מדד טוב זה המשקל שעל המוט, שנותן אינדיקציה לכך שאתה מתחזק/נחלש/שומר על הכח |
ציטוט:
אני יודע למה אני מסוגל (: |
ציטוט:
ציטוט:
ואפשר גם לקבל את המגנזיום מן האוכל ,לא? עם אני אוכל 50 ג' אגוזי מלך ו50 ג' שקדים ביום ועוד 35 ג' מהמולטי ויטמין.מספיק? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אני שונא להשתמש בתוספים,אני גם ככה צריך לקחת כל יום את הקריאטין אומגה 3 אופטימן וכל השאר וזה לא נוח. |
ציטוט:
פתח את זה בתוספים ותזונה. קיבלתי את התשובה,לנעול. |
חחח מה זה מפריע לך
|
ציטוט:
להזיק זה לא אני אישית לוקח מגנזיום |
מה הבעיה להוסיף לתפריט נייטראלי 2 טוסטים לפני השינה ושתי כוסות חלב?
|
:):):):)
האמת שאין לי כח לאכול לפני השינה אז אני עושה 2 טוסטים לאכול במיטה... |
ציטוט:
|
דווקא מגנזיום לא נספג טוב עם חלב
גם ויטמני b |
לא הבנתי חחח..אני רוצה לקבל 400 מ"ג כל יום מהמזון איזה מאכלים לאכול?
|
לא אמרתי את זה בהקשר למגנזיום.
|
ירקות עלים ירוקים,
אגוזים כמו קשיו, פקאן, שקדים, אגוזי ברזיל, זרעים, דגנים כמו דוחן,כוסמת, אורז מלא, וקטניות, מוצרי סויה שום, דג הליבוט, מקרל, מולסה, שומשום, זרעי חמניות, טופו, חיטה, אבוקדו.:) |
ציטוט:
למשל בארוחת הבוקר שלי אני אוכל 200 גרם שיבולת שועל ו100 גרם חמאת בוטנים, זה הרבה מגנזיום. אבל אני אוכל את זה עם חצי ליטר חלב... איפה קראת על זה? כי אם זה נכון, אז זה סותר את עניין ה"לא משנה חלוקת הארוחות". תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט אם אתה לוקח כדור מגנזיום אל תקח אותו עם חלב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ