![]() |
טבלאות להעריך איזה מתאמן אתה ? (מתחיל/בינוני/מתקדם..)
|
זה יענטו על פי הכוח שלך? ככה ממש לא מודדים(לא שיש לי שטה אחרת, אבל מדד על פי כוח זה דרך לא הכי נכונה)
עריכה: אלא אם כן אתה מדבר אל "אוכלוסיית" הpl |
למה לא נכונה? זה לא מדד מדוייק, ברור שיהיה שוני בין אנשים, אבל זה מדד מספיק טוב בשביל להציב מטרות ובשביל לתכנן אימונים.
|
זה הכל לrm1 ? או rm5?
|
זה ל rm1, וזה לכל המלעיזים בשרשור של the hummer, תלמדו קצת לפני שאתם פותחים את הפה, במיוחד שאתם בני 15 שבקושי יודעים לבצע את התרגילים לפי הספר.
|
טבלה טובה להעריך באיזה תרגיל אתה בפיגור וכו'
מסתבר שדווקא בבנץ' פרס שבשנה וחצי האחרונות בקושי עליתי (יחסית) דווקא שם אני מתאמן מתקדם. נחמד. |
קטגוריות משקל עושות הבדל ענק :eek:
|
זה בקילוגרמים או בlbs?
|
ציטוט:
|
רק לי זה לא עובד?
|
ציטוט:
|
הערכת RM1: http://www.health-calc.com/strength-training/1-rm
אני INTERMEDIATE+ ברוב הדברים..מה אתם ? נ.ב- זה בקילוגרמים חברה |
ציטוט:
|
חחח כן אז כמה ? הכל זה לסט אחד, מה הכוונה שלך ?
|
ציטוט:
|
בסט הכי גבוה שלך..מדברים על משקל מקסימלי- rep max
|
אהה תודה...
לא נראה לי שהטבלה הזאת כל כך מדוייקת |
יש מצב שכן
|
ציטוט:
זה לא מדד אמיתי למדידת רמת המאמן אבל יכול לתת אינדיקציה בעיקרון ההבדל הוא ברמת השיפור לפי תקופה מתחיל ישתפר מאימון לאימון בינוני משבוע לשבוע מתקדם בבלוקים יותר גדולים ועילית ישפר שיא פעם בכמה חודשים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא כל כך ADULT אבל יצאתי Intermediate בהכל :[
|
press : :):):):):)
bench :advanced squat : advanced Deadlift : Intermediate פאוור קלין אין לי מושג משקל גוף 75 וותק אימונים קרוב ל 4 שנים |
פרס - בינוני נמוך
בנץ' - מתקדם סקוואט - בינוני גבוה דדליפט - בינוני גבוה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא אגיד שאני עושה את זה 100% טכניקה מושלמת , אני מקבל קצת עזרה מהרגליים בהתחלה , ובלי כיפוף יתר של גב תחתון כן . 70 ל 10 חזרות בטכניקה כמעט מושלמת אני עושה . ב80+ זה כבר משהו מפחיד לעזאזל :ph34r: |
press: novice
bench press: advanced squat: novice deadlift: untrained curls: :):):):):) |
press - Intermediate
bench press - Intermediate squat - Intermediate daedlift - Intermediate חחחחחחחחחחח זה אשכרה ככה אצלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא ממש יודע עד כמה זה נכון אז אני פשוט ארשום משקלי עבודה:
בנצ' :132.5 rm1 סקוואט:145 rm4 אני מאמין שאני יכול 152.5 rm1 דדליפט:147.6 rm4 אני מאמין שאני יכול 155 rm1 (אני יודע שהדדליפט זוועתי, התחלתי לבצע את התרגיל הזה רק לפני חודש וחצי, פאק שלי ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שאם תרד קצת באחוז שומן אז תהיה בקטגוריה קלה יותר בקיצור אתה תגיע לרמה גבוהה מציע לך לאמץ תוכנית כח |
מו ללכת להתאמן מחר?<צמתי ופעם אחרונה שהתאמנתי היה בשישי..ואתה יודע באיזה תוכנית אני כבר..
|
ציטוט:
תדאג לאכול היום בעיקר פחמימה מורכבת (למלא מאגרי גליקוגן) וגם מחר ותתחיל לשתות הרבה מים גם אני מתאמן מחר :) |
אבל מו איך אני יכול לאכול אני כאילו רק אכלתי עם המשפחה כמה עוגות כוס נס קפה כוס תה עוד כמה כדורי שוקולודים ומרק.ואני לא חושב שאני יכול עוד לדחוס משהו.וירדתי 2 קילו..זה גם אצלך ככה?נשקלתי בדיוק לפני הצום.
|
תשתה בעיקר מים
עוד שעה ככה תתחיל לאכול ארוחה בינונית עוד 3-4 שעות ארוחה יותר גדולה מחר שתקום תאכל גם ארוחה גדולה עם דגש לפחמימות לא שקלתי את עצמי, כל הירידה זה נוזלים נטו שתוך יום הכל חוזר |
ציטוט:
תענה לי כאן בבקשה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=59738 , וכאן לגבי קפאין: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=59630 המון תודה אחי..פשוט אני לא מסוגל להתחבר למשתמש בפורום השני ואני יודע שאתה פה מהיחידים שמבינים עניין |
יש במקרה גם טבלאות כאלה למתח בתוספת משקל ובנט-אובר רוו?
|
ציטוט:
אתה תהיה אנדי בולטון הבא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ