![]() |
סקופ וחצי..36 גרם חלבון
אחרי אימון אני לוקח סקופ וחצי שזה יוצא 36 גרם חלבון + 250 מ"ל חלב 8 חלבון ככה
בסה"כ 44 גרם חלבון אחרי אימון אין מצב שזה יותר מדי? וכל בוקר אני לוקח חצי סקופ אז זה טוב? |
אין בעיה, תתפנק
|
מה זה סקופ?
|
כף מדידה של האבקה
|
ציטוט:
אל תגזים עם החלבון זה יכול להפוך לשומן לא טוב! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עידן אכפת לך לענות אם זה לא יותר מדי? 44 גרם חלבון אחרי אימון?
|
למה לא????? אם הגוף צורך יותר מדי חלבון והוא לא צריך נגיד 36 זה עוד בסדר אבל 50 60 הוא לא יצטרך את החלבון ויהפוך אותו לשומן? מה לא?
לא התווכנתי ששריר יהפוך לשומן!:angry: איזה אשכולות לקרוא בדיוק? אין כלום בפורום "תזונה"! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל עכשיו אני מבין את המצב שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מצטרף לעידן, נדב נירן וחבורתם, אין בעיה עם כזאת כמות של חלבון אחרי אימון.
PcGunMan כל דבר בכמות עודפת יכול להפוך לשומן גם פחמימה וגם שומן הצעתי תעבור על האשכולות שעידן ובולט דיברו עליהם יש שם הרבה מידע על העניין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
PcGunMan ו Bullet בבקשה להמנע מהמשך הריב.
תודה :11: |
ציטוט:
תראה את שלומיק למרות שיש לו תזונאי הוא תותח על. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא יודע הכלללל מה לעשות! בשביל זה לומדים לא? |
בפוסט הזה גל טי עשה לכם הרצאה שלמה מה אתם משחקים אותה???:angry: וכמו שאמרת כמה ששלומיק תותח הוא עובד עם גיל!! אין מה לעשות לא יודעים הכל ולא נדע את הכל תמיד אפשר ללמוד עוד ועוד ככה זה לא רק בתחום הזה אלה בהכל! מה שהבנתי מהפוסט: חלבון לא הופך לשומן בצורה ישירה, זה עדיין לא אומר שכמויות שהגוף שלך לא צריך לא יהפכו בגלגול כלשהו לשומן, החלבון ישמש את מאגרי אנרגיה של הגוף כסוכר ואם שם לא יהיה צורך גם ,אז הוא יוכל לאגור אותו כשומן.????:happy: |
ציטוט:
גוף בחוסר אנרגיה זמינה ---> גלוקונאוגנזה (המרה של חומצות שומן וחומצות אמינו לגלוקוז). גוף בעודף אנרגיה זמינה ---> ליפוגנזיס (המרה של גלוקוז לחומצות שומן). |
עידן, אני חושב שאי אפשר להמיר חומצות שומן לגלוקוז, וDe Novo Lipogenesis כמעט ולא קורה בחיי היום-יום.
|
תקנו אותי אם אני טועה אבל אין מחקרים המראים שמידת
היעילות שהגוף מנצל את החלבון נשארת גם בכמויות גדולות , הכוונה לא ידוע אם הגוף מנצל 30 גרם חלבון כמו שהוא מנצל 100 במכה .. אם ידוע אז אני ישמח אם תפנו אותי למחקרים.מאמרים בנושא תודה |
ציטוט:
אגב, מה המצב Pattos? :bye1: |
ציטוט:
ולמרות שאפשר לייצר גלוקוז מזה, זה מתרחש באופן זניח. הכל בסדר, תתחבר לMSN... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עברת את השלב של האנטומיה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה,לפני כמה חודשים לפני שהתחלתי עם תזונאי אכלתי כמויות יחסית גדולות של חלבון כאילו לא חישבתי את החלבון בפחמימה וזה עדיין חלבון והשמנתי מזה! בקיצר צריך הסבר? |
ציטוט:
א- תתחיל לקרוא מאמרים ב- תיעזר בתזונאי שלך ופשוט תשאל תשאל ועוד פעם תשאל אתה ותיק פה ויש לך שאלות שבאמצע הלילה תעיר את אחותי והיא תדע לענות לך :sad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לי יש את המבחן בפיזיולוגיה שבוע הבא... עשית כבר את המבחן הראשון בתורת הענף? אצלנו רק 16 מתוך 60 עברו את המבחן הזה. |
ציטוט:
|
אבל בכל זאת, יש איזה נוסחא או משו שאומרת לך כמה חלבון צריך לקחת אחרי האימון?
אני לוקח סקופ שזה 23 גרם + 350 מ"ל חלב שזה יוצא סה"כ 30 גרם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שלחלבון אין חשיבות אחרי אימון אם אכלת ארוחה טובה לפני כן,הוא עוזר קצת בלהמהיר את סינטזת הגליקוגן וחוץ מזה לא במשהו מיוחד. הפחמימה המהירה יותר חשובה! |
ציטוט:
בטח שאכלתי 100 גרם בשר בארוחה, ארוחת צהריים שלי זה 200 גרם בשר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ