![]() |
צריך תשובה חד משמעית - להחשיב ירקות?
מחשיבים פחמימות וקלוריות מירקות בחיטוב?
|
כן, למה לא
|
אל תשאל כמה קלוריות זה כבר...
|
ירקות זה קלוריות לכל דבר, תחשיב אותם כמו שאתה מחשיב כל דבר.
|
ציטוט:
|
ברור!
|
ממוצע בערך 30 קלוריות לירק
|
לא להחשיב,אלא אם כן אתה אוכל 10 עגבניות מלפפונים ובצלים ביום...
|
תחשיב גם את הסוכרזית שאתה שם בקפה וגם את המסטיק אורביט שאתה אוכל ביום, הרי זה גם קלוריות וגם פחמימות....
|
אני אישית לא מחשב את מלפפון וחסה לפי מה שהבנתי יש להם ערכים שלילים זאת אומרת רק מללעוס והעיכול שלהם את שורף יותר ממה שהכנסת מהם
|
מספיק עם החרטא, תחשיב תירקות וזהו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אל תחשיב אלא אם כן אתה ב ad או צריך להישאר בקיטו כל הזמן.או אוכל קילו ירקות ביום
ירקות=90% מים |
קלוריה= קלוריה
פחמימה= פחמימה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואין סיבה שלא לספור אותם. זה גם לא מזערי זה 30 קלוריות בממוצע לירק אם אתה אוכל 6 ירקות ביום זה 180 קלוריות זה משמעותי |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שאם אתה סופר קלוריות של משחת שיניים ומסטיקים,אז זה לא היה כל כך מוזר |
זה לא יתן לך כלום אם תחשיב אותם אז פשוט אל תחשיב אותם
זה כמו שלא תתחיל לשקול כמה קטשופ אתה מפזר על העוף או כמה סוכר שמת בקפה זה כלכך מגוכח אתה יכול לעשות משהוא אחר אם אתה פדנט וזה גם מיותר פשוט תקח בחשבון ש 150~ קלוריות בתפריט שלך באים משטויות כמו סוכר/קטשופ/ירקות וכיו'ב אבלגם ה 150 קלוריות אם אתה עושה חיטוב זה לא מה שממש תראה ממנו הבדל בתוצאה אז עוד כמה ימי חיטוב יפצו על כל התקופה הזו שספרת את כל החרא הזה |
במסה תאכל פירות ללא הגבלה.
בחיטוב תגביל גם את הירקות. :) |
למה לא להחשיב? הוא רוצה מינוס של 500 קלוריות והירקות זה עדיין קלוריות, תחשיב וזהו :\
|
ציטוט:
אתה מבזבז יותר קלוריות על לעכל אותם |
אם אתה רוצה להוריד 500 קלוריות תפסיק אם הירקות תאכל מנה טובה פעם בשבוע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב תשובה חד משמעית לא קיבלתי, אבל אני לא יחשיב את הירקות מקסימום אם אני לא ירד אני יכניס ותם לתפריט...אני לא מגיע לקילו ביום, אני יתפלא אם בכלל ל500 גרם. |
כן נקודה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך טענה נוגדת או שזה כל מה שאתה מתכוון להגיד? |
ציטוט:
מספיק להיות קטנוניים, ירקות זה אוכל, שיחשיב אותם וזהו. |
תלוי באיזו תזונה אתה ואיזה ירקות. בAnabolic Diet כן
|
תלוי יכול להיות שזה תאית כלומר אוליגו סוכר או בשפה פשוטה יותר פחמימה מאוד מאוד מורכבת כמה שרשראות מסעופות הגוף לא מסוגל לעכל כלומר ערך קלורי אפסי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ