![]() |
מה סדר הab הכי טוב ולמה?
אני עושה
a-חזה כתפיים יד אחורית b-גב יד קדמית רגליים זאת החלוקה הכי טובה שיש או שיש משהו יותר טוב? |
תשנה את a אחי. זה יותר מידי עומס על אותם מיפרקים וגידים, בעיקר המון עומס על המרפקים.
|
אני עושה חלוקה של שרירים גדולים a-חזה,גב,רגליים ו-b שרירים קטנים זה הכי נוח והכי מפתח אותך וזה מחזק אותך תוך חצי שנה תרים משקלים גדולים בהרבה יותר ממה שתרים בהתחלה.
|
מה? מה פתאום....
כמה סטים אתה עושה לגדולים וכמה לקטנים? ולראשון-אתה יכול להגיד למה? |
ציטוט:
בעיקרון יש כמה חלוקות לתוכניות בסגנון AB Upper/lower push/pull Back,Biceps,Legs/Chest,Shoulders,Triceps |
איזה הייתם הכי ממליצים עליה? אני עובד כבר שנה
|
ציטוט:
|
הסדר הכי טוב
a סקווט בנץ' בנט אובר b סקווט פרס דדליפט או B (כשהסקווט והדדליפט שלך כבד 1.5 + ממשקל גוף) דדליפט פרס מתח עם משקל |
ציטוט:
a squat bench deadlift b squat prees bent over row וזהו..?!?! |
מי שאל על תרגילים? שאלתי על שרירים.
|
ציטוט:
|
מי עושה תוכנית רק עם תרגילים מורכבים?
|
ציטוט:
לליצנים כמוך צריך 100 סטים על הבייספס |
ציטוט:
|
ציטוט:
כפיש? |
נכון
אבל כל אחד לפי המטרות שלו לפני הכל. |
אני עושה כמוך אחי :
A חזה,כתפיים,אחורית b גב,רגליים,קדמית ! וזה עובד עליי טוב מאד כל אחד ואיך שהגוף שלו מגיב לחלוקה |
ציטוט:
המטרות שלך זה לבוא לחדר כושר לעשות תעלולים של ליצן ואחר כך לנדוד עם הקרקס |
ציטוט:
|
ran1919@walla.co.il
מסנג'ר, אני כרגע לא מחובר אולי עוד מעט |
ציטוט:
|
ציטוט:
3 חבר'ה בני 25-30 עשו אימון של 45 על הבייספס,נקרעתי מצחוק. 5 סטים בישיבה 5 סטים בעמידה 5 סטים במוט 4 סטים כבל תחתון ואח"כ כיווצו מול המראה בלוק של מר אולימפיה. כמה צחקתי והם לא הבינו למה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לפי מה שראיתי עכשיו
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=57457 השיא שלו לדדליפט 210 ל3 חזרות. ולגיל 24 זה עלוב |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד לי נדפקת אה אחי ? נראה אותך בגיל 24 ...
|
ציטוט:
3x3 |
ציטוט:
|
כמה שטויות בפוסט אחד...אין תוכנית יותר טובה ואין חלוקה יותר טובה.
יש סוגים שונים של חלוקות עם הגיון מאחורי כל חלוקה,התוכנית הטובה ביותר היא התוכנית/חלוקה שעובדת הכי טוב על הגוף שלך,הנוחות עם התוכנית,וכמובן רואים את זה בתוצאות. בקיצור,לא תקבל תשובה איזו תוכנית הכי טובה אלא לנסות מגוון של חלוקות ותוכניות ולהרגיש(וגם לראות) איך זה משפיע עליך. |
ציטוט:
סך הכל אני מנסה לעזור לך אולי אני קצת בוטה מה שאני רושם זה לא על סמך מה שאני ממציא, אני לא מבין הרבה אבל אני שמח ללמוד מאנשים מנוסים, כמו ביל סטאר,ריפטו, פנדלי, ועוד... ולנסות להעביר לאחרים את הידע תורת האימון לא מפותחת, תשאל bb מצוי הוא במבין בתזונה וחומרים אבל באימונים לא כל כך, הוא לא יודע להגדיר מה בדיוק גורם להיפרטרופיה לכן הם עושים נסויים של וריאציות של אימונים שונות ומשונות לעות זאת מי שרשמתי יש להם כבר נסיון בתור מאמנים של למעלה מ 30 שנה והם הגיעו למסקנות, וראו מתאמנים שלהם, ויודעים להצביע נקודתית מה הכי טוב |
ציטוט:
עכשיו בוא תסביר לי מה יהיה ההבדל באימונים בהתאם למטרות. |
מטרות- כוח\גדילת שריר\סיבולת.
|
ציטוט:
היא תקדם אותך הכי מהר למטרות שלך |
ציטוט:
אבל בתוך ההכללה הגורפת הזאת של " bb מצוי" אתה מפספס הרבה שיטות אימונים שכן עובדות ומתאימות אפילו למתאמן טבעי. |
ציטוט:
השאלה מה השיפור הכי מהיר ויעיל והשאלה מה האלמנטים שגורמים להיפרטרופיה ואיך לשלב אותם בצורה הכי יעילה |
ss זה לא רק למתחילים?
אני מתאמן כבר שנה |
סבתא שלי גם "מתאמנת" שנה, 5 פעמים בשבוע היא במכון. מה זה רלוונטי לרמת אימונים והתקדמות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מתחיל - אדם שיכול להתקדם ליניארית מאימון לאימון |
חזה קדמית רגליים
גב כתפיים ויד אחורית אפשר גם חזה אחורית רגליים גב כתפיים קדמית אני עבדתי לחצי שנה לפני הסדר הראשון. כרגע abc |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ