![]() |
דעתכם על התוספים שיש לי ומתכנן לקנות
התחלתי להתאמן לפני חודשיים ובנתיים אני לוקח Optimum 100% Whey Protein
ועומד לקנות קריאטין טהור של אופטימום האם יש חברה אחרת שכדאי לקנות את הקראטין שלה ? שנית כל האם יש עוד תוסף שיעיל וכדאי לי לקנות ? חוץ מאבקת עלייה במסה שאני ממש לא צריך. |
קנה פשוט את הקריאטין הכי זול שתמצא. אבל שיהיה מחברה נורמלית.
בקשר לתוספים: אומגה3, מולטיויטמין, כדורי קפאין... |
אומגה 3 אני אקנה כבר בסופר :):):):).
הכרחי מולטי ויטמין ? ואם כן מה כדאי לי לקנות ? |
opti man
ובשביל מה הוא צריך קפאין הוא לא רשם שהוא בחיטוב.. |
ציטוט:
|
בלבולי מוח..
חצי ממה שאמרו סתם בזבוז כסף..לדעתי,אם יש לך עודף כסף אז ת'פאדל. קריאטין טהור של אופטימום/צ'מפיון/נייצ'ר בסט או כל חברה מוכרת וטובה כמוהן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קפאין ידוע בתור מנייד שומן. זה לא אפדרין אבל הוא יכול לעזור. |
אני לפי מה שקראתי הקפאין סנירגיסט של אפדרין.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1. תאוברומין (theobromine) – מעלה את כמות החמצן וזרימת חומרים מזינים למוח, משרת כמרחיב כלי דם. 2. תאופילין (theophylline) – מרגיע את השרירים החלקים ומגביר יעילות קצב הלב. 3. פרקסנתין (paraxanthine) – מסייע לתהליך הליפוליזה (שימוש בשומן ליצירת אנרגיה). http://www.israelbody.org/index.asp?...rchparam=קפאין |
ציטוט:
שנצחק עכשיו או אחר כך? |
גליקוליזיזס.....אתה טוען שקפאין לא מסייע בניוד שומן?אז עד עכשיו כל המחקרים טעו?
וטל...תקח קפאין לפני כל אימון-נראה לך שתמשיך לקבל מרץ כל פעם? מיותר לשימוש באופן קבוע וגם במאסה אני לא רואה הרבה סיבות להשתמש בקפאין |
ציטוט:
ולגבי מינונים מעלים כל פעם את המינון, וכשהמינון כבר בשמיים עושים הפסקה של שבוע ומתחילים מחדש עם מינון נמוך אני לוקח גם במאסה |
רק קראטין טהור וחלבון , כל השאר מיותר .
|
קריאטין מונודרייט +אבקת חלבון, אתה לא צריך יותר.
קפאין תיקח בסייקלים 3Days On 3Dany Off |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה היא כמו שאמרת הגוף מתרגל מהר מאוד ולהרבה אנשים זה יכול לגרום לתופעת ה-"לא יכול להתאמן בלי" ואז בימים שעושים הפסקה יש ירידה בביצועים אישית אני לא דוגל בשימוש ב"ממריצים" לפני אימון בתקופת מאסה בגלל הסיבה הזאת |
ציטוט:
בינתיים שמעתי ממך רק שטויות www.google.com נראה לי שתוכל להעזר באתר הזה לפחות בהתחלה כדי להבין דברים בסיסיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
יודע הכל לא.....אבל כן יודע שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ברוב הנושאים באשכול על היד קידמית לא נעלמתי חמוד כי שיקו ודרק מיוז די הסבירו מה שאני טענתי אז אפשר לומר שיצאת ילד מסכן שמנסה [ללא הצלחה] להפיל מנהלים בפורומים חחחחחח פשוט פטאתי |
א. אני כבר מזמן לא ילד, בניגוד אליך שבגיל 22 עדיין מדבר כמו צעצוע.
ב. כנראה שגם על הבנת הנקרא אתה צריך לחזור קצת ציטוט:
ולגבי זה שאני לא יודע על מה אני מדבר ברוב הנושאים, אני לפחות מגבה את עצמי במקורות, בניגוד ל.. שיהיה לך סופ"ש נעים. |
ציטוט:
אתה יודע מה? בישביל להרגיע אותך-מבחינת אנטומה אני מסתמך על בעלי מקצוע בעלי שם בתחום ואתה יכול לזלזל כמה שתרצה בשפ שלהם כי בסך הכל מי אתה כבר לעומתם? מאילו מקורות אתה מגבה את עצמך בכך שקפאין לא מנייד שומן? או שהבייספס הוא האגוניסט בכל כפיפת מרפק?[מה שהוכחנו כלא מדויק] ועכשיו לתפקידי כמנהל-שוב אני אומר לך תשמור על תרבות הדיון-צעצוע תקרא לחברים שלך כי אין לך מושג בכלל מה פירוש המילה לא תשמור על תרבות הדיון פשוט מאוד לא תהיה פה-כשמדברים בכבוד תענה בכבוד אין לך לגיטימציה לדבר בצורה כזאת לאף אחד ואין לך את האפשרות לשלוף את נשק ה:"אתה משתמש בכוח שלך כמנהל" כי ז\ה ילדותי ומזמן לא תופס בין חברי הפורום שרובם למדו להדיין בצורה מכובדת ויודעים שמי שלא ישמור על כך לא יהיה פה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ