![]() |
אחוזי שומן שאלה!!!
עשיתי בדיקה של אחוזי שומן בוינגט שילמתי 410 ש"ח ויצא לי 4.2 שומן
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע abc אני רוצה לעלות שריר קצת ולהשאר חטוב כל השנה משתמש באבקת חלבון וקריאטין נוקו עכשיו צריך גם לעלות ת'אוכל גיל:24 1.66 66 אוכל לפי תפריט מסודר וקפדני 6 ארוחות כל ארוחה 400קל' מה עושים עכשיו? בלי לגדול יותר מדי? ולהשאר חטוב (לא מתחרה סתם חובבני) |
ציטוט:
אתה צריך להבין מעט יותר מה אתה אוכל , ולא לאכול פשוט 400 קלוריות בכל ארוחה. מצד שני אם אתה לא רוצה להעלות מסה, אין לך מה לאכול במאזן קלורי חיובי , אלא רק נייטרלי. ואיפה אתה מפתח תקווה ? :) |
4.2% שומן ? לא יכול להיות
|
אי אפשר לעשות בדיקת אחוזי שומן בקופת חולים ליד הבית בחינם?
הולי אתה מעמישב? אם לא באיזה מכון אתה מיתאמן? |
ציטוט:
בועז ספורט סנטר אבל אני כנראה עובר לאורלייף |
אהההה ליד ישיבת שי פירון וישורון?
|
ציטוט:
|
4.2% ???? לא חושב אפשר תמונה?
|
איך מעלים תמונה?
|
ותאמין לי כל ארוחה 30גר'חלבון ירקות פחמימות ושומנים
|
ציטוט:
http://www.siz.co.il/ |
אתה לא 4.2
גם לא 5 ולא 6 ולא 7 ולא 8 אולי 9 וסביר להניח ש 10 במקרה הטוב ואולי יותר |
ציטוט:
מעבר לזה שיש שם 87kg שזה המשקל שלך אני מניח ... כי השאר נראה כמו path של קובץ.. |
|
מאיפה אתה כל כך בטוח שאני לא 4.2 אתה מכיר אותי בכלל?
|
ציטוט:
|
4.2% בלי חומרים אין שום מצב שבעולם אלא אם כן יש לך הרבה מאוד מסת שריר,ואני מתכוון הרבה הרבה הרבה מאוד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי ששוקל 60 קילו ב אחוז שומן כזה הוא כבר לא חי אז אני לא צריך להכיר את הבנאדם כדי לדעת שהוא לא... |
קיצר משהוא לא יושב במקום,
מצד אחד אתם צודקים ב100 אחוז שלפי הנתונים הוא לא עם 4 אחוז שומן? אבל מצד שני הבדיקה של ווינגט היא בין המדויקות שקימות, אתה בטוח שאתה לא מביא עלינו איזה חרטא, תביא תמונה בכל מקרה . |
ציטוט:
לא יכול להיות סתם שחיף שמסיבה מוזרה החליט לעשות חיטוב ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה לא יכול להיות אחוז שומן כזה נמוך בלי שתהיה לך מאסת שריר
כי אחרת אמנם ישנה כמות שומן נמוכה אבל האחוז זומן לא יהיה נמוך ביחס למאסת הגוף ואתה לא יכול להיות במשקל 60 קילו שיוכלו לאמר עליך שיש לך מאסת שריר גדולה בקיצור שחיפים/אנורקסים וכו הם לא אחוז שומן נמוך כמו באדיבילדרים באחוז שומן נמוך |
4% שומן על משקל כזה ואתה בדרך לקבר.
|
ציטוט:
:( |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ