ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בקשר לפרופיל (https://israelbody.com/showthread.php?t=5768)

DMX 14-02-07 16:07

בקשר לפרופיל

הודיעו לי שהפרופיל שלי הוא 64 בגלל שיש לי אנמיה
שמעתי שאפשר לסדר את זה עם כדורי ברזל..מישהו פה מבין בזה? ויודע על מה אני מדבר?
אם כן תנו לי מידע על כל מה שאתם יודעים בנושא בבקשה

Krazy-Hawk 14-02-07 16:31

הכי טוב לך לרופא משפחה, בקש בדיוקות דם תראה בדיוק איפה אתה עומד.
אחרי זה כשיהיה לך נותנים מדויקים, תוכל להתאייץ או עם הרופא או עם מישהו שיותר מבין בתחום.

בכל מקרה בקש תבדיקות דם שתדע בדיוק איפה אתה עומד.

Yoshi-Moto 14-02-07 16:34

הטיפול במחלת האנמיה הוא בהתאם לגורם: באנמיה מחוסר ברזל - יינתן טיפול בברזל במינון גבוה. בחוסר בויטמין B12 וחוסר בחומצה פולית הטיפול הוא מתן הויטמינים. בחוסר בהורמון אריתרופוייטין יינתן תחליף של ההורמון. במקרי דימום, יש לעצור את הדימום. במקרים שלא ניתן לתקן את הגורם למחלה (כמו בתלסמיה) או במקרי אנמיה חמורים יינתן עירוי דם. באנמיה אפלאסטית, בה מוח העצם נפגע, לפעמים יצטרך החולה לעבור השתלת מח עצם לצורך ריפוי המחלה.

DMX 14-02-07 16:54

יש לי תלסמיה.. בשביל לשפר את זה אני יצטרך לעבור עירוי דם?
ואז יש אפשרות שזה יעלה לי את הפרופיל?

Yoshi-Moto 14-02-07 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx
יש לי תלסמיה.. בשביל לשפר את זה אני יצטרך לעבור עירוי דם?
ואז יש אפשרות שזה יעלה לי את הפרופיל?

אני לא מבין בזה כלום כל מה שעשיתי זה לחפש באינטרנט...
תעביר חיפוש תחקור על העניין..

DMX 14-02-07 16:57

אההה תודה אחי !

Yoshi-Moto 14-02-07 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
אההה תודה אחי !

ד"א את המידע הבאתי מפה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...9B.D7.95.D7.9F

Gamerrrrr 14-02-07 17:07

אתה לא יכול להעלים אנמיה, מקסימום לטפל בה אבל האנמיה קיימת.....

DMX 14-02-07 17:35

כן אבל אם הביאו לי פרופיל 64 בגלל אנמיה אני יכול לעלות?

ran_z 14-02-07 17:40

מה לעלות מה השתגעת? תגיד תודה לך אפילו תוריד ל45 תגיד יש לך כאבים חזקים ברקטום כל פעם שאתה רואה צבע ירוק, זה אחת מתופעות הלוואי של אנמינה תגיד להם

Gamerrrrr 14-02-07 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
כן אבל אם הביאו לי פרופיל 64 בגלל אנמיה אני יכול לעלות?

כמו שאמרתי קודם, לא, כי אתה לא יכול לשנות את העובדה שיש לך אנמיה, פרופיל קרבי לא יכול להיות לבנאדם שצריך להתסמך על תרופות נדמה לי.

DMX 14-02-07 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
כמו שאמרתי קודם, לא, כי אתה לא יכול לשנות את העובדה שיש לך אנמיה, פרופיל קרבי לא יכול להיות לבנאדם שצריך להתסמך על תרופות נדמה לי.

זה לא נכון!
חבר של אחי בשלדג אחת היחידות המובחרות והוא עם אותה סוס של בעיה כמו שלי ,הוא לוקח כדורי ברזל..עוד לא יצא לי לדבר איתו על זה
וחבר שלי[שנתיים מעלי] התגייס לדובדבן עם אנמיה אבל גם איתו לא יצא לי לדבר

Gamerrrrr 14-02-07 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
זה לא נכון!
חבר של אחי בשלדג אחת היחידות המובחרות והוא עם אותה סוס של בעיה כמו שלי ,הוא לוקח כדורי ברזל..עוד לא יצא לי לדבר איתו על זה
וחבר שלי[שנתיים מעלי] התגייס לדובדבן עם אנמיה אבל גם איתו לא יצא לי לדבר

חבר של אחיך בשלד"ג עם אנמיה?? אולי הוא אפסנאי שם אבל לוחם הוא לא :D אני יברר אם בשדל"ג יכולים להיות לוחמים עם אנמיה בעוד כמה דקות

DMX 14-02-07 18:20

תברר...הוא לוחם אני לא סתם יגיד לך

Gamerrrrr 14-02-07 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
תברר...הוא לוחם אני לא סתם יגיד לך

חזרתי מהטלפון אין אף לוחם שלד"ג עם אנמיה או מחלה אחרת המצריכה טיפול תרופתי קבוע, אבל יש תומכי לחימה (פרופיל 64) בשלד"ג שמתפקדים כתצפיתנים שהם יכולים להיות עם אנמיה סוכרת וכו' וכו' כל עוד הפורפיל שלהם לא פחות מ64

DMX 14-02-07 19:46

גם אני ביררתי ומסתבר שטעיתי , יש לו חוסר באמוגלובין והוא כן לוקח כדורי ברזל

ran7 14-02-07 19:53

יש לי שאלה בלי קשר לצבא,שהתווכתי איתה עם חבר שלי ,הוא אומר שבגלל שאני גר בצפת אני לא יוכל להתקבל ליחידות מוברחות וזה מוריד לי את הקבא ,שאני גר בצפת אז זה נכון?

Johnny 14-02-07 21:51

חבר שלך טמבל, אלה שטויות. מה שכן, עיר מגורים כן משפיעה על הקבא שלך. איזור יותר מבוסס=קיסריה מקבל ציון גבוהה יותר ממקום עני כמו לוד. מושב/קיבוץ עדיף על עיר.

Gamerrrrr 14-02-07 22:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
יש לי שאלה בלי קשר לצבא,שהתווכתי איתה עם חבר שלי ,הוא אומר שבגלל שאני גר בצפת אני לא יוכל להתקבל ליחידות מוברחות וזה מוריד לי את הקבא ,שאני גר בצפת אז זה נכון?

כמו שנאמר ע"י ג'וני בוי מעליי זה יכול להוריד לך את הקב"א אבל אם זה הדבר היחיד שיוריד לך את הקב"א אז אתה בסדר. ד"א בתקופת העלייה הקב"א היה נקבע בין היתר גם לפי המוצא

ran7 15-02-07 14:40

הוא אמר לי ספציפית בגלל זה אי אפשר אז בגלל זה נשמע לי מפגר...

Johnny 15-02-07 19:59

תשמע, אני שוב חושב שחבר שלך זקוק לכאפת שטות, גיימר תקן אותי אם אני טועה אבל העובדה שאתה מצפת (לא שאני יודע שמורידה ציון) לא תוריד יותר מנקודה אחת או שתיים, וקבא 54 מספיק ליחידות התנדבות.

Gamerrrrr 15-02-07 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
תשמע, אני שוב חושב שחבר שלך זקוק לכאפת שטות, גיימר תקן אותי אם אני טועה אבל העובדה שאתה מצפת (לא שאני יודע שמורידה ציון) לא תוריד יותר מנקודה אחת או שתיים, וקבא 54 מספיק ליחידות התנדבות.

זה אפילו יכול לא להוריד בכלל אלה להוות נקודה מצטברת, כלומר זה ועוד כמה מצטברות וזה נקודה. :jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ