![]() |
שאלה לגבי תוכנית נפח נמוך.
נסיתי לבקש עזרה על כך בדיון ,אבל כל פעם שרשמתי זה פשוט עבר. אז הינה שאלתי
בכל מקרה לשאלתי.. מחכה לתשובה בהמשך לשאלתי,אני עובד בנפח נמוך,משתפר במשקלים לא רע בכלל,2.5 ל3 אימונים, סטים5-7 לגדול,2סטיםלקטן,5סטיםכתפיים. עם אני רוצה להגביר את ההשתפרות שלי במשקלים - אני מעוניין מאוד להוריד את הבידוד לקטנים,ולהוריד את ההרחקות לצדדים ככה שהתוכנית שלי תראה ככה. A bench 3x5 flys 3x10 prees 3x7 מקבילים 2x8 B מתח בתוספת משקל 3x5 Bent over row 3x5-6 Leg prs 4x6 Lang 3x8 אני יודע שזה לא מושלם,אני מת לעשות סקוואט,עוד מעט נגמר לי המנוי ואני עף למכון נורמלי שאין שם מדריכים בחצי שקל שחושבים שסקוואט מוריד מהגובה. מחכה לתגובות,ורוצה לדעת בעת מאזן חיובי של 500-800 עם יש אופציה לגדילה בתוכנית הזאת.יש לי גנטיקה בין הגרועות שתמצאו פה בפורום. תודה מראש. עם צריך לתת משקלים אני יוסיף בשמחה |
ציטוט:
אתה כולה בן 15.זה לא עניין של גנטיקה(לפחות לא בשלב הזה),זה יותר עניין של הורמונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשמתכוונים גנטיקה בפיתוח גוף מתכוונים לקצב גדילה,אסטטיות וכו'. יכול להיות אחרי שתסיים את ההתבגרות שלך תופתע לגלות שיש לך גנטיקה סבירה או אפילו טובה. |
ציטוט:
|
סעמק למה יש פה תמיד בכל אשכול שתי מפגרים שנכנסים ומתחילים לדבר על דברים אחרים ובסוף כל האשכול נהיה דיון של דברים שלא קשורים אפילו לנושא הפוסט
|
ציטוט:
2 נקודות אם אתה עובד 4 פעמים בשבוע, תחליף ל3!!! כדאי להחליף את הלאנגים לתרגיל האמסטרינג מורכב, אם לא נותנים לך לעשות דדליפט אתה יכול לעשות pullthrough/Glute-ham raise אני מציע לך לעלות חזרות בחלק מהתרגילים עד שאתה ברמה יותר גבוהה |
ציטוט:
והאם אתה רואה אופציה לגדילה בעת מאזן חיובי בתוכנית הזו?, והאם לדעתך בעת מאזן חיובי גדול ושינה טובה הסיכוי שלי לעלות במשקלים כ2.5 כל אימון הוא הגיוני?[אחרי דילואד קטן]. |
ציטוט:
כן, אבל על תצפה ליותר מדי עד שתבנה בסיס כוח כן, לפעמים גם יותר אימון כזה צריך לקחת לך יותר מחצי שעה, תעלה זמני מנוחה בין סטים, אתה לא מנסה לבנות סיבולת. 3-4 דקות בין סטים |
ציטוט:
אז חוץ מי זה,יש איזה שינוי שצריך?משהו בטווחי החזרות..תרגילים שצריך להוציא/לשנות ..כל שינוי יתקבל בברכה וכל מי שרוצה לעזור מוזמן להגיב חברה בכל מקרה המון תודה לך Fatboy אני מאוד מעריך את זה. |
ציטוט:
אני מאוד בספק שss יעבוד בשבילך התכנית הזאת הרבה יותר טובה לך. |
אם אימון כזה לוקח לך חצי שעה תתחיל להוסיף משקל.
|
[quote=Fatboy;889739]לא צריך לשנות כלום חוץ מלהחליף את הלג פרס בסקוואט ואת הלאנגים בדדליפט ולהוריד בהם את הסטים בתרגילים האלה, במקום 4/3 ל2/1.
אני מאוד בספק שss יעבוד בשבילך התכנית הזאת הרבה יותר טובה לך.[/QUOTE] למה? יש לי אופציה לעשות סקוואט בסמיט,עלי להחליף את הלג פרס בסקוואט בסמיט עם כך? ועדיף לי לעשות לאנג'ים במוט חופשי או במשקולות לדעתך? ציטוט:
עם הזמן האימון יגיע ל45 דקות. |
כי יש לך מפרקים של חתולה
לדעתי לג פרס עדיף על סקוואט בסמית זה אותו דבר רק בלי הלחץ על הגב |
ציטוט:
בנצ' - 40 ל3x5 לג פרס - 45 ל3x5 טי-באר רואו - 12.5 ל3x5 ,המכונה שוקלת איזה 30 ק"ג,אבל אני פשוט מוסיף פלטה של 10 ועוד אחת של 2.5. מתח - מצליח 3x8-10 מלאים ביום טוב מקבילים - בערך 3x5 אני מצליח.[מלאים]. אתה יכול בבקשה להגיד לי לכמה להוריד את המשקלים שלי בכל תרגיל לפני שאני מתחיל תתוכנית? ואני כבר לא עושה פרפר,התייעצתי גם עם יאיר והוא אמר לי שעדיף שאני יעשה לחיצת חזה ומקבילים. הוא אמר שיותר עדיף חזה עליון אבל אמרתי שזה יעשה לי עומס על הכתפיים 3 לחיצות באימון אז אני עושה מקבילים. |
וFatboy
שמתי לב שבהתחלה רשמת אני מציע לך לעלות חזרות בחלק מהתרגילים עד שאתה ברמה יותר גבוהה למה אתה מתכון?איפה?למה?לכמה.? |
למה אתה חושב שאתה לא מסוגל לעשות סקוואט ודדליפט?
|
תתחיל לעשות דדליפט וסקוואט, מה זה לא מסוגל?
|
ציטוט:
תעבור מכון ותתחיל לעשות ss אתה מבזבז את הזמן שלך |
ציטוט:
ולמה נראה לך שיש לי עוד את המנוי במכון הזה ואני יעבור גם ככה אין לי כסף אז מה אתה רושם בכלל בנצ' 40 ל48 קילו זה לא כזה גרוע שמע אני לא סובל ילדים כמוך אתה מסתכל רק על המשקל שעל בנצ' אתה לא מסתכל על עוד דברים אחרים העיקר תגיד תעשה ss 8ק"ג מתחת למשקל זה לא טוב מאוד אבל זה סביר |
ציטוט:
אתם מתחילים לעצבן אותי עם התגובות שלכם איפה ראיתם שרשמתי שאני לא מסוגלל??????? אתם לא מבינים שאני יסיים תמנוי במכון הדפוק שאני בוא ואני ילך למכון נורמלי לעשות את התרגלים האלה תקרא את הכל הפוסט כולל מה רשמתי על המדריכים שלי ואני לא יכנס לזה סגרנו פה את נושא הסקוואט והדדליפט |
לירון, אתה מוזמן להוסיף אותי בMSN אם יש לך עוד שאלות
cutting_silence@hotmail.com |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התוכנית מעולה אם אתה מוכן לעשות מה שאתה צריך לעשות תתחיל להתאמן ss (כולל סקווט חופשי ודדליפט) - גם במחיר של לעבור חדר כושר או לריב עם המדריכים תתחיל לאכול יותר |
ציטוט:
|
לשתיים מלמעלה..תאמינו לי שזה לא כזזה פשוט נסיתי להגיד את זה הם פשוט אומרים לי אז אתה לא מתאמן פה..
שמע מה זה משנה בכל מקרה עוד חודש-חודשיים אני כבר יעשה SS וד"א מעניין שכולם פה אומרים לי לעשות SS אחרי שFatboy אמר לי שSS לא כל כך יתאים למישהו עם מרפקים כמו שלי.. זה לא שעם בחודש הזה אני לא יעשה סקוואט ודדליפט אני ימות אני יודע מה החשיבות של השתי תרגילים האלה אבל זה מה יש . |
ציטוט:
איך אפשר להתאמן בלי סקווט ? |
ציטוט:
מה עדיף לבוא למכון ולעשות 3תרגילים מורכבים מתוך 5 מאשר לא לבוא בכלל |
ברגע שאתה יודע מה טוב לך תשאף לעשות אותו בכל מחיר
תריב איתם, תעבור מכון, לא יודע תבין אתה הלקוח שלהם... תעשה בלאגן |
ציטוט:
או שפשוט תעשה את הסקוואטים עד שמעיפים אותך ואחרי שהם יעיפו אותך הם גם יחזירו לך את הצ'קים הנותרים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אללה דימה היום אימון ראשון בתוכנית :d:d לעשות דילואד של 10% או יותר?? |
אני הייתי מתחיל עם 20%, זה לא משנה אתה גם ככה תטפס תוך כמה שבועות למשקלי העבודה שלך
|
ציטוט:
יש המון אנשים עם בעיות ברכיים שלא מכניסים סקוואט לתוכנית שלהם וגודלים יופי. ברור שעדיף שיעשה, אבל זה לא שהוא לא יעלה מילמטר בהיקף יד בלי סקוואט. ואני מבקש ממכם, תפסיקו. עשיתם מסקוואט תרגיל קסום שברגע שאתה עושה אותו אתה הופך מינימום שוורצנגר עם מחלת גידול שרירים. |
ציטוט:
אתה סתם משחק בחדר כושר |
ציטוט:
מספיק מאמרים קראנו על חשיבותו של הסקוואט וזה לא יותר מיזה. ועכשיו אל תבוא אלי ביציאה אין לך מושג בכלל עד כמה הסקוואט חשוב כי אני יודע בדיוק עד כמה |
ציטוט:
תאמין לי ש- moo יכול ללמד אותך אז אל תתווכח סתם.. ואתה לא יודע מה החשיבות של הסקוואט, עובדה שאתה לא רוצה לעשות... |
ציטוט:
ועם אתה גבר תרשום פה עוד הודעה עם תשובה על השאלה שלי הזאת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ