![]() |
שאלה חשובהב לארוחת בוקרר
רציתי לדעת למה ממליצים על שיבולת שועל יותר מעל קורנפלקס הרי לקרונפלקס יש יותר פחממות
|
ציטוט:
חבילה עוד 24 שקל בערך אם אתה במאסה תוך 4-5 ימים זה יגמר אני מניח. שיבולת שועל זה בסך הכל 6 שקל לקילו הרבה יותר משתלם. |
חחחחחח אבל הרבה יותר מגעיל אחי אל תישכח
|
מי אמר שחובה לאכול שיבולת שועל
פייבר\קרנצים(של תלמה ללא תוספת סוכר) הם על אותו העיקרון.. כנ"ל ברנפלקס פשוט יותר יקר אבל יותר טעים |
מחיר ואיכות
זה לא כזה קריטי, פשוט מי שצריך הרבה קלוריות יחסית טובות (ללא סוכרים) אז ש"ש זה טוב, יש בה גם שומן חלבון ופחמימה והיא זולה |
תודה אבל אני מעדיף לשלם יותר ולאכול קרונפלקס בגלל שהשיבולת הורגת אותי בבוקר זה מגעיללל
|
תראה רק שהערכים שלה בסדר, אם אכפת לך מסוכרים/שומנים
|
ציטוט:
הם ללא תוספת סוכר יש בהם כ 1-3 גרם סוכרים |
מה זה משנה סוכרים או לא? :|
|
ציטוט:
|
בכיף
והטעם גם נהדר חשוב לציין במיוחד הקרנצים רק אל תתבלבל זה לא הדגני קראנץ' של נסטלה החומים עם הפולל סוכר זה של תלמה וכתוב על זה 90 קלוריות למנה אבל מה זה משנה אני אוכל חצי קופסה בבוקר חחח גם הפייבר טעים מאוד רק תזהר אחרי שתאכל פייבר תרחיק את האנשים מסביבך הנודים יהיווווו רבים |
ציטוט:
או אם אתה לא רוצה להקפיץ אינסולין יש כאלה שמתחשבים בזה יש כאלה שאוכלים הכל |
גם חשוב לבריאות... מי רוצה להיות חולה סכרת חח :p למרות שמקורנפלקס זה לא יקרה אבל אלוהים יודע מה כל אחד אוכל במשך היום
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והמרחק בין לאכול קורנפלקס וסוכרת רחוק כמו המרחק מצפון תל אביב ועזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך פשוט להבדיל בין הפחמימות השונות ולדעת לאכול אותן כמה שריך ומתי שריך על הבוקר אפשר גם מאכלים שרשום עליהם "סוכר" לגבי סוכרת אין ממש מה לדאוג כל עוד אתם מתאמנים הסיכוי נמוך מאוד מאוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צודק תודה שתיקנת
|
טוב אל תגזים "מרוקנים"...אפילו רצי מרתון מרוקנים רק איזה 50% מהגליקוגן בזמן המרוץ.
|
ציטוט:
מעניין איך קבעת את זה |
[quote=!demon!;888149]כל פחמימה היא סוכר ומקפיצה אינסולין
צריך פשוט להבדיל בין הפחמימות השונות ולדעת לאכול אותן כמה שריך ומתי שריך על הבוקר אפשר גם מאכלים שרשום עליהם "סוכר" לגבי סוכרת אין ממש מה לדאוג כל עוד אתם מתאמנים הסיכוי נמוך מאוד מאוד[/quote] ממש לא נכון, זה נורא גנטי. |
סכרת זה תורשתי חברה..
|
[quote=hts;888279]
ציטוט:
וזה לא רק גנטי אלה גנטי ממש מגביר את הסיכוי אימון מגביר רגישות לאינסולין בגלל זה מפחית את הסיכוי לחלות |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה אומר ישאר בסיבות ה 300 גרם וירוקן כולה 200 גרם..זה אומר שאם אני אוכל ביום 500 גרם פחמימה 300 גרם פחמימה שזה 1200 קלוריות הולך ישירות לשומן כי הרי יש גבול למה שמאגרי הגליקוגן יכולים לאחסן שהוא סביבות ה500 גרם כמו שאמרתי? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ