![]() |
עכשיו ריציי במה אני יכול להחליף את הארוחת 10?
כתוב לי בתפריט ככה
בניים 10:00 שלוש פרוסות מחיטה מלאה עם שני חתיחות פסטרמה+פרי במה אני יכול לחליףף? את זה כי ניגמרה לי הפסטרמה כאילו תגידו לי על תגידו לי מה שאתה רוצה כי אי לא יודעה מה מתעים ומה לא תודה לעוזים |
קוטג'... =\
איזה שאלות מפגרות אחי.. דחוף שם מה שבא לך.. דחוף גם טונה |
טונה כמה איפשר טונה אחי תיראה אני אוכל טונה אחרי אימון וליפני השינה כמה איפשר ומזה דחוף מה שאתה רוצה
תגיד לי מה לאכול ככה שזה יסתדר עם הארוחת 10 |
קוטג', חלבון ביצה.. כל מה שאתה רוצה ונכנס לך בתפריט
|
נו ומזאות אומרת ניכנס לך לתפריט?
|
נגיד הארוחת 10 נגיד כן 300 קלוריתו אז אני יכול לאכול מה שאני רוצה אבל שזה היה גם 300 קלוריות נכון ??
עכשיו בגלל זה אני לא יודעה מה אני יוכאל כדי שזה היה אותו סכום קלורי |
מה אתה אומר על הנקניקיות עוף של זוגלובק
3 4 נקניקיות עם 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה? |
נקניקיות זה זבל של דבר הרבה שומן והרבה קלוריות אל תחשוב על זה אפילו
כמו שאמרת נגיד והארוחה הזאת שווה 300 קלוריות תחפש משהו אחר שיתאים לך ל 300 קלוריות |
נו כמו מה אתה חושב ????
תירס? קופסה שלמה יש בזה 108 קלוריות ועוד משו תציע לי בבקשה |
אני לא יודע מה יש לך בבית
כנס למחשבון קלוריות ותרשום מאכלים שיש לך בבית עד שיסתדר לך... אני למשל אוכל טחינה |
כמה גרם זה 3 פרוסות לחם מחיטה מאלה?
|
אההה אחי סתקל מה אכלתי עכשיוו
3 פרוסות חיטה מלאה+550גרם תירס+קורונפלקס כוס +כוס חלב יצא לי 982 קלוריות ועם הייתי אוכל 3 פרוסות חיטה מלאה + 2 חתיחות פסטרמה זה יוצא לי 456 קלוריות |
ציטוט:
תשע באב,ואסור לגעת בבשר אני זה שצריך לרשום מה אוכלים כי גם קוטג' אני לא אוהב, אבל מזלי שידע יש לי מספיק אז אני מסתדר :).חוץ מזה יש סופר אח שלי קנה פסטרמה חח . |
חלאס כבר נמאסת!!!!
תכניס מה שאתה רוצה אתה לא מבין?גם פעם אחת שתשנה את התפריט לא יקרה כלוםם ואתה צריך להתחיל לאכול אתה לא מבין???????? קוטג'-טונה-פסטרמה-גבינות-ביצים-עוף אתה לא מבין שהכול זה אותו הדבר ואם מחליפים פעם ב.. לא קורה כלום????? ואם אתה אוכל פעם חאת ארוחת עשר ב12 במקום ב10 זה לא משנה גם אם אתה עושה את זה קבוע???????? |
ציטוט:
|
חחח אני חולה על התמימים עם השאלות המטומטמות...
|
ציטוט:
:unsure::unsure: |
אשכרה החרשת לי תאוזן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקטנה אחים שלי...
לא לכל אחד יש את ההגיון לשנות תפריט וכל זה... יש אנשים שהם קצת טפטים... כמו שאני לא טוב בתנך אבל אני שפיץ אחולמניוקי במטמטיקה... |
אחי באמת ניהייה מעיק אחושרמוטה עם השאלות האלה כבר דיי
|
ציטוט:
|
חחח מסכן הבחור.
תשמע,לך תקרא מאמרים דחוף,אתה שואל שאלות ואז יוצאים עליך ובצדק. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ