ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שיגעתם אותי .. פעם אחת ולתמיד !! (https://israelbody.com/showthread.php?t=57429)

opaland 27-07-09 16:59

שיגעתם אותי .. פעם אחת ולתמיד !!

כל הקטע של ההיפוטרפיה..
יש את השיטה של להעמיס על שרירים קטנים ויש שיטה שאומרת שלא להעמיס

מה יותר טוב ?

Max90kg 27-07-09 17:03

יותר טוב להשקיע כמה שיותר בתרגילים המורכבים שמשלבים כמה שיותר שרירים ולהשקיע כמה שפחות בתרגילים המבודדים

hypertrophy 27-07-09 17:09

אבל למטרת היפרטרופיה חייבים לתת גירוי גם לשרירים הקטנים
בתכנית ab
9 סטים לשריר גדול
5-6 סטים לשריר קטן

נקודה!!!סוף הוויכוח!

Max90kg 27-07-09 17:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885188)
אבל למטרת היפרטרופיה חייבים לתת גירוי גם לשרירים הקטנים
בתכנית ab
9 סטים לשריר גדול
5-6 סטים לשריר קטן

נקודה!!!סוף הוויכוח!

כה יאיר התווכחנו מספיק. אני בכל זאת לא מסכים איתך אבל הוויכוח לא יביא אותנו לשום מקום.

hypertrophy 27-07-09 17:38

יפה...ובגלל שאני מנהל אני קובע :)

opaland 27-07-09 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885197)

חחחחחחח
לא לזה התכוונתי ..
מה אמרת אני עושה אבל לא ענית לי על השאלה..
יש לי ככה
a
חזה כתפיים יד אחורית
b
גב יד קידמית רגליים

שמתי את היד קידמית עם הגב כי היד קידמית עובדת גם בגב

וככה יש יותר היפוטרפיה ליד קידמית..
ככה זה בסדר ? או שצריךלפי השיטה שלהעמיס על השרירים הקטנים כמו היד קידמית והיד אחורית ולהעביר את היד קידמית לa

Niv_g 27-07-09 18:44

אחלה תוכנית
אני עושה 8-9 לשריר גדול
ו5-4 לשריר קטן
ואני עושה ab בדיוק כמוך בסדר שלך

נעל 27-07-09 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי opaland (הודעה 885226)
חחחחחחח
לא לזה התכוונתי ..
יש לי ככה
a
חזה כתפיים יד אחורית
b
גב יד קידמית רגליים

ככה זה בסדר ? או שצריךלפי השיטה שלהעמיס על השרירים הקטנים כמו היד קידמית והיד אחורית ולהעביר את היד קידמית לa

אני הייתי עושה יד קדמית עם אימון חזה.
ובגלל זה יצא לי 4 פעמים בשבוע יד קדמית כי בגב היא נקרעה.
ולא גדלה כמובן.
עכשיו אני עושה עם אימון גב,ואני עושה 4 סטים ש2 מהם בטווח של סיבולת יותר[s21] והשתפרתי מאוד, כמובן שהאימון גב זה כמו עוד איזה 3-4 סטים ליד קדמית ככה שזה יוצא סביר ביותר.

באימון חזה יד אחורית אני עושה ליד אחורית 6-8 סטים ו 6-10 סטים לחזה, אבל בגלל שביד אחורית אני עושה לחיצה באחיזה צמודה זה מערב חזה, ויוצא טוב מאוד.
אני מסכים איתך שלא צריך להעמיס על ידיים אבל לא צריך להתנזר.

opaland 27-07-09 18:54

אז ככה סבבה לא לגעת בכלום ?

Max90kg 27-07-09 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885197)

תקבע מה שאתה רוצה מצידי תקבע שהעולם מרובע. כמו שאמרתי אני לא אתווכח איתך כי בסוף נגיע למבוי סתום. פשוט אני לא מתקדם מכמות הסטים הגדולה שאתה ממליץ ככה שהיא לא תתאים לכולם. ושוב אני לא מתווכח אני רק אומר שזה אינדיוידואלי ואני ממליץ לכולם תוכניות בנפח יותר נמוך כי התוכניות האלה יעבדו ב-100% לאומת התוכניות שלך שיכולות לעבוד יותר טוב או פחות טוב.

hypertrophy 27-07-09 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 885257)
תקבע מה שאתה רוצה מצידי תקבע שהעולם מרובע. כמו שאמרתי אני לא אתווכח איתך כי בסוף נגיע למבוי סתום. פשוט אני לא מתקדם מכמות הסטים הגדולה שאתה ממליץ ככה שהיא לא תתאים לכולם. ושוב אני לא מתווכח אני רק אומר שזה אינדיוידואלי ואני ממליץ לכולם תוכניות בנפח יותר נמוך כי התוכניות האלה יעבדו ב-100% לאומת התוכניות שלך שיכולות לעבוד יותר טוב או פחות טוב.

אתה בטוח?

באמת שעד עכשיו ראיתי ממש ממש ממש בודדים שאני יכול לספור על פחות מיד אחת שנפח נמוך עבד עליהם יותר טוב למטרת מאסה

אתה ממש אינדיווידואל

hypertrophy 27-07-09 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי opaland (הודעה 885226)
חחחחחחח
לא לזה התכוונתי ..
יש לי ככה
a
חזה כתפיים יד אחורית
b
גב יד קידמית רגליים

זה בסדר גמור
ככה עדיף

Max90kg 27-07-09 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885270)
אתה בטוח?

באמת שעד עכשיו ראיתי ממש ממש ממש בודדים שאני יכול לספור על פחות מיד אחת שנפח נמוך עבד עליהם יותר טוב למטרת מאסה

אתה ממש אינדיווידואל

יש מצב שאני אינדיוידואל יש לך יותר נסיון בזה ממני. מה שאני יכול להגיד לך על עצמי זה שמאוד קשה לי להתאושש בין התרגילים ואחרי 3 סטים של בנץ' אני מרגיש מרוקן מכוחות.

hypertrophy 27-07-09 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 885273)
יש מצב שאני אינדיוידואל יש לך יותר נסיון בזה ממני.

ממה שהספקתי לראות אתה ממש נדיר
ובגלל זה אני לא מתווכח איתך בקשר למה שעדיף לך
כניראה שניסית ואתה יודע שספציפית עלייך זה עובד יותר טוב....

Max90kg 27-07-09 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885274)
ממה שהספקתי לראות אתה ממש נדיר
ובגלל זה אני לא מתווכח איתך בקשר למה שעדיף לך
כניראה שניסית ואתה יודע שספציפית עלייך זה עובד יותר טוב....

אבל מאיזו בחינה אני אינדיוידואל? מבחינת זה שהגנטיקה שלי ממש גרועה? או שיש משהו אחר שהופך אותי לאינדיוידואל?

hypertrophy 27-07-09 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 885275)
אבל מאיזו בחינה אני אינדיוידואל? מבחינת זה שהגנטיקה שלי ממש גרועה? או שיש משהו אחר שהופך אותי לאינדיוידואל?

מבחינת זה שיש לך התאוששות פחות טובה מהממוצע

Max90kg 27-07-09 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885285)
מבחינת זה שיש לך התאוששות פחות טובה מהממוצע

סבבה, נצטרך להמשיך לחיות עם זה. בכל זאת, גם עם העובדה שאני אינדיוידואל אני חושב שמתאמן מתחיל צריך להתחיל את החיפוש אחר התוכנית האולטימטיבית מהתוכנית המקוצרת, כלומר שיתחיל אחרי החודש-חודשיים הראשונים במכון חצי שנה של ss.

bored2death 27-07-09 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 885289)
סבבה, נצטרך להמשיך לחיות עם זה. בכל זאת, גם עם העובדה שאני אינדיוידואל אני חושב שמתאמן מתחיל צריך להתחיל את החיפוש אחר התוכנית האולטימטיבית מהתוכנית המקוצרת, כלומר שיתחיל אחרי החודש-חודשיים הראשונים במכון חצי שנה של ss.

או שפשוט לא ללכת עם ראש בקיר ולשלב אירובי גם במסה (אני יודע שאתה בחיטוב, אני אומר בכללי...)
אירובי יחזק לך את סיבולת הלב ריאה ואת מהירות ההתאוששות בין תרגיל לתרגיל ובין סט לסט

Max90kg 27-07-09 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 885292)
או שפשוט לא ללכת עם ראש בקיר ולשלב אירובי גם במסה (אני יודע שאתה בחיטוב, אני אומר בכללי...)
אירובי יחזק לך את סיבולת הלב ריאה ואת מהירות ההתאוששות בין תרגיל לתרגיל ובין סט לסט

צודק... לקח לי 2 דקות רק לסדר את הנשימה אחרי סקוואט של 95 קילו (לא יכולתי לעשות פרונט סקוואט מאז הפציעה :()
אני אתחיל לשלב אירובי כבר מהאימון הבא ואני אמשיך במסה (10 דקות כל אימון, בלי להגזים)

עלוש 27-07-09 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 885257)

לא נכון .

Max90kg 27-07-09 20:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 885306)
לא נכון .

תגיד את זה לריפטו. או למקרוברט. או לobzion. החלטה שלך

עלוש 27-07-09 20:43

לא איכפת לי מאף אחד מהם
ריפטו עלק חח

Max90kg 27-07-09 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 885308)
לא איכפת לי מאף אחד מהם
ריפטו עלק חח

נכון! כי אם אתה רוצה להיות גדול כמו קולמן אתה צריך להתאמן כמוהו!

עלוש 27-07-09 20:44

אני לא מתאמן כמוהו :d

Tapit 27-07-09 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 885306)
לא נכון .

מה לא נכון בזה? ראית פעם מישהו שעשה ss ולא גדל בכלל? יכול להיות שאותו בן אדם היה יכול לגדול יותר בab או abc, אבל זה לא אומר שהוא לא גדל בss.

JAGA_JAGA 27-07-09 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 885321)
מה לא נכון בזה? ראית פעם מישהו שעשה ss ולא גדל בכלל? יכול להיות שאותו בן אדם היה יכול לגדול יותר בab או abc, אבל זה לא אומר שהוא לא גדל בss.

גודלים כשאתה על מאזן קלורי חיובי זה לא קשור לתוכנית ובקשר לשאלה של פותח הפוסט לדעתי עדיף נפח יותר גבוה בab למשל 9סטים לשריר גדול ו6 לקטן.....
חאלס למצוץ לריפטו עשיתם ממנו אלוהים לא כל דבר שהוא אומר זה קדוש.....

Max90kg 27-07-09 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jaga_jaga (הודעה 885332)
גודלים כשאתה על מאזן קלורי חיובי זה לא קשור לתוכנית ובקשר לשאלה של פותח הפוסט לדעתי עדיף נפח יותר גבוה בab למשל 9סטים לשריר גדול ו6 לקטן.....

וואלה אז אתה יותר חכם מריפטו?
שמע, מה שבסוף קובע את ההתקדמות שלך זה האימונים והתזונה (וגם פקטורים אחרים כמו שינה). תוכנית אימונים יכולה לעבוד עליך ויכולה לא לעבוד, הכל פה אינדיוידואלי ואתה לא יכול להגיד ש-9 סטים לגדול ו-6 סטים לקטן זה מה שיפתור לכולם את הבעיות ויקדם טוב את כולם. כל אחד אמור לנסות על עצמו מגוון אפשרויות ולבדוק מה טוב ומה לא טוב

גד"שניק 27-07-09 21:12

ציטוט:

אתה בטוח?

אתה ממש אינדיווידואל

אלא שזה לא עבד עליהם פשוט לא אכלו,
נקודה

hanna666 27-07-09 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 885308)
לא איכפת לי מאף אחד מהם
ריפטו עלק חח

בחיים לא ראיתי בודיבילדר שלא עובד על שרירים קטנים

בר728 27-07-09 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 885341)
בחיים לא ראיתי בודיבילדר שלא עובד על שרירים קטנים

אל תשווה אדם ממוצע לבאדיבילדר...ואני לא צריך לפרט למה נכון?

hanna666 27-07-09 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי בר728 (הודעה 885349)
אל תשווה אדם ממוצע לבאדיבילדר...ואני לא צריך לפרט למה נכון?

אם אתה חושב שסייקל וכל זה אילו דברים אחרים אז אתה טועה קח לדוגמא בודיבלדרים ללא סייקלים ותראה ואני לא מבין איך אתם לא מבודדים את השרירים הקטנים רק אם תראו אחת מהחלקות והתוכניות אימון שלי אתם תתחילו להגיד שזה יותר מדי אבל תכלס מי שבונה לי ומתאמן איתי ביחד מתחרה שמבין יותר מכולנו ויודע על מה הוא מדבר ומה הוא עושה

hypertrophy 28-07-09 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jaga_jaga (הודעה 885332)

נכון
תראה את ריפטו.....הוא באמת גדל......בכרס הוא גדל

hypertrophy 28-07-09 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 885337)
אלא שזה לא עבד עליהם פשוט לא אכלו,
נקודה

תמשיך לחיות בשקרים ואשליות.....
בינתיים כל מתאמן שלי גדל כמו משוגע [היו כאלה שנבהלו בהתחלה] ואתה ממשיכים להתעסק בקקה ולא לגדול

תכנית שכוללת 3 תרגילים באימון זה חרטא!!
זאת עצלנות!
וזה חיפוש אחרי קיצורי דרך!
לא משנה איך תהפוך את זה

אעלק תתחיל לעבוד עם מוט ריק ולאט לאט תעלה
וואלה בולשיט!

Glycolysis 28-07-09 00:44

ציטוט:

אתה בטוח?

אתה ממש אינדיווידואל

ואני ראיתי ממש בודדים שמתאמנים באמת עם נפח נמוך, כולם עושים מיליון סטים לכל פלג גוף.
בכל מקרה מבחינת גירוי שרירי למתאמן מתחיל עדיף לעשות אימוני כוח עם תרגילים מורכבים ולשלב בין לבין אימוני היפרטרופיה כך הוא ישיג את מלוא הפוטנציאל.

hypertrophy 28-07-09 00:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי glycolysis (הודעה 885553)
ואני ראיתי ממש בודדים שמתאמנים באמת עם נפח נמוך, כולם עושים מיליון סטים לכל פלג גוף.
בכל מקרה מבחינת גירוי שרירי למתאמן מתחיל עדיף לעשות אימוני כוח עם תרגילים מורכבים ולשלב בין לבין אימוני היפרטרופיה כך הוא ישיג את מלוא הפוטנציאל.

אז אתה אומר שכדאי לקחת מתאמן מתחיל ולהעמיס עליו משקל של rm 5?

WEST $ SIDE 28-07-09 00:52

אני עושה תוכנית עם מלא מלא מלא סטים לבייספס ואני גודל ממש יפה (:

Mr.Olimpia 28-07-09 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 885190)
כה יאיר התווכחנו מספיק. אני בכל זאת לא מסכים איתך אבל הוויכוח לא יביא אותנו לשום מקום.

טעות מרא בפיך חברי היקר!
עבודה על שרירים קטנים ובידודם הוא חשוב מאוד

Glycolysis 28-07-09 00:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885556)
אז אתה אומר שכדאי לקחת מתאמן מתחיל ולהעמיס עליו משקל של rm 5?

בהנחה שאותו בחור יודע את הטכניקה בתרגילים המבוקשים, התשובה תהיה כן.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 885563)
טעות מרא בפיך חברי היקר!
עבודה על שרירים קטנים ובידודם הוא חשוב מאוד

במיוחד כשאתה "טבעי".

TheGift 28-07-09 01:04

אסור לעבוד על ידיים!
תעשו סט אחד בשבוע של לחיצת חזה, זה מספיק ליד אחורית. גם סט אחד של מתח מספיק לבייספס. תראו איזה ידיים יש לריפטו...

:)

אנשים עדיין לא מבינים שיש תוכניות למטרות כוח, ויש תוכניות לפיתוח גוף.
תוכניות בלי עבודה על שרירים קטנים לא מתאימות לפיתוח גוף לכן 5*5 זה לא לפיתוח גוף.
אני לא מזלזל באנשים שמתאמנים למטרות כוח, אבל יש תופעה מדאיגה הרבה מאד אנשים מושפעים מתוכניות שנועדו למטרות שהן לא פיתוח גוף כאשר בעצם המטרה שלהם זה פיתוח גוף. אני מרחם עליהם :(

Glycolysis 28-07-09 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thegift (הודעה 885576)
אסור לעבוד על ידיים!
תעשו סט אחד בשבוע של לחיצת חזה, זה מספיק ליד אחורית. גם סט אחד של מתח מספיק לבייספס. תראו איזה ידיים יש לריפטו...

:)

אנשים עדיין לא מבינים שיש תוכניות למטרות כוח, ויש תוכניות לפיתוח גוף.
תוכניות בלי עבודה על שרירים קטנים לא מתאימות לפיתוח גוף לכן 5*5 זה לא לפיתוח גוף.
אני לא מזלזל באנשים שמתאמנים למטרות כוח, אבל יש תופעה מדאיגה הרבה מאד אנשים מושפעים מתוכניות שנועדו למטרות שהן לא פיתוח גוף כאשר בעצם המטרה שלהם זה פיתוח גוף. אני מרחם עליהם :(

מה שמצחיק שלרוב הפווארליפטרים יש יותר מסת שריר ממפתח גוף ממוצע (לא מדבר על הרמות הגבוהות באולימפייה, אבל אם נחפש נמצא גם כאלו).
ואם הטענה של "אבל יש להם הרבה שומן" זה נכון, אבל אם תבדוק להם אחוזי שומן בנפח אוויר או אמבטיית מים מיוחדת תראה שמסת השריר גדולה יותר, נקודה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ