![]() |
שיגעתם אותי .. פעם אחת ולתמיד !!
כל הקטע של ההיפוטרפיה..
יש את השיטה של להעמיס על שרירים קטנים ויש שיטה שאומרת שלא להעמיס מה יותר טוב ? |
יותר טוב להשקיע כמה שיותר בתרגילים המורכבים שמשלבים כמה שיותר שרירים ולהשקיע כמה שפחות בתרגילים המבודדים
|
אבל למטרת היפרטרופיה חייבים לתת גירוי גם לשרירים הקטנים
בתכנית ab 9 סטים לשריר גדול 5-6 סטים לשריר קטן נקודה!!!סוף הוויכוח! |
ציטוט:
|
יפה...ובגלל שאני מנהל אני קובע :)
|
ציטוט:
לא לזה התכוונתי .. מה אמרת אני עושה אבל לא ענית לי על השאלה.. יש לי ככה a חזה כתפיים יד אחורית b גב יד קידמית רגליים שמתי את היד קידמית עם הגב כי היד קידמית עובדת גם בגב וככה יש יותר היפוטרפיה ליד קידמית.. ככה זה בסדר ? או שצריךלפי השיטה שלהעמיס על השרירים הקטנים כמו היד קידמית והיד אחורית ולהעביר את היד קידמית לa |
אחלה תוכנית
אני עושה 8-9 לשריר גדול ו5-4 לשריר קטן ואני עושה ab בדיוק כמוך בסדר שלך |
ציטוט:
ובגלל זה יצא לי 4 פעמים בשבוע יד קדמית כי בגב היא נקרעה. ולא גדלה כמובן. עכשיו אני עושה עם אימון גב,ואני עושה 4 סטים ש2 מהם בטווח של סיבולת יותר[s21] והשתפרתי מאוד, כמובן שהאימון גב זה כמו עוד איזה 3-4 סטים ליד קדמית ככה שזה יוצא סביר ביותר. באימון חזה יד אחורית אני עושה ליד אחורית 6-8 סטים ו 6-10 סטים לחזה, אבל בגלל שביד אחורית אני עושה לחיצה באחיזה צמודה זה מערב חזה, ויוצא טוב מאוד. אני מסכים איתך שלא צריך להעמיס על ידיים אבל לא צריך להתנזר. |
אז ככה סבבה לא לגעת בכלום ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת שעד עכשיו ראיתי ממש ממש ממש בודדים שאני יכול לספור על פחות מיד אחת שנפח נמוך עבד עליהם יותר טוב למטרת מאסה אתה ממש אינדיווידואל |
ציטוט:
ככה עדיף |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובגלל זה אני לא מתווכח איתך בקשר למה שעדיף לך כניראה שניסית ואתה יודע שספציפית עלייך זה עובד יותר טוב.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אירובי יחזק לך את סיבולת הלב ריאה ואת מהירות ההתאוששות בין תרגיל לתרגיל ובין סט לסט |
ציטוט:
אני אתחיל לשלב אירובי כבר מהאימון הבא ואני אמשיך במסה (10 דקות כל אימון, בלי להגזים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא איכפת לי מאף אחד מהם
ריפטו עלק חח |
ציטוט:
|
אני לא מתאמן כמוהו :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חאלס למצוץ לריפטו עשיתם ממנו אלוהים לא כל דבר שהוא אומר זה קדוש..... |
ציטוט:
שמע, מה שבסוף קובע את ההתקדמות שלך זה האימונים והתזונה (וגם פקטורים אחרים כמו שינה). תוכנית אימונים יכולה לעבוד עליך ויכולה לא לעבוד, הכל פה אינדיוידואלי ואתה לא יכול להגיד ש-9 סטים לגדול ו-6 סטים לקטן זה מה שיפתור לכולם את הבעיות ויקדם טוב את כולם. כל אחד אמור לנסות על עצמו מגוון אפשרויות ולבדוק מה טוב ומה לא טוב |
ציטוט:
נקודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה את ריפטו.....הוא באמת גדל......בכרס הוא גדל |
ציטוט:
בינתיים כל מתאמן שלי גדל כמו משוגע [היו כאלה שנבהלו בהתחלה] ואתה ממשיכים להתעסק בקקה ולא לגדול תכנית שכוללת 3 תרגילים באימון זה חרטא!! זאת עצלנות! וזה חיפוש אחרי קיצורי דרך! לא משנה איך תהפוך את זה אעלק תתחיל לעבוד עם מוט ריק ולאט לאט תעלה וואלה בולשיט! |
ציטוט:
בכל מקרה מבחינת גירוי שרירי למתאמן מתחיל עדיף לעשות אימוני כוח עם תרגילים מורכבים ולשלב בין לבין אימוני היפרטרופיה כך הוא ישיג את מלוא הפוטנציאל. |
ציטוט:
|
אני עושה תוכנית עם מלא מלא מלא סטים לבייספס ואני גודל ממש יפה (:
|
ציטוט:
עבודה על שרירים קטנים ובידודם הוא חשוב מאוד |
ציטוט:
ציטוט:
|
אסור לעבוד על ידיים!
תעשו סט אחד בשבוע של לחיצת חזה, זה מספיק ליד אחורית. גם סט אחד של מתח מספיק לבייספס. תראו איזה ידיים יש לריפטו... :) אנשים עדיין לא מבינים שיש תוכניות למטרות כוח, ויש תוכניות לפיתוח גוף. תוכניות בלי עבודה על שרירים קטנים לא מתאימות לפיתוח גוף לכן 5*5 זה לא לפיתוח גוף. אני לא מזלזל באנשים שמתאמנים למטרות כוח, אבל יש תופעה מדאיגה הרבה מאד אנשים מושפעים מתוכניות שנועדו למטרות שהן לא פיתוח גוף כאשר בעצם המטרה שלהם זה פיתוח גוף. אני מרחם עליהם :( |
ציטוט:
ואם הטענה של "אבל יש להם הרבה שומן" זה נכון, אבל אם תבדוק להם אחוזי שומן בנפח אוויר או אמבטיית מים מיוחדת תראה שמסת השריר גדולה יותר, נקודה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ