![]() |
שאלה שסיקרנה אותי לאלו שעושים\עשו דל פחמימה
לפי מה שהשכלתי והבנתי מכל התגובות פה ידוע שפחמימה כגון פרי לפני אימון נותנת את האנרגיה הנחוצה לה וידוע שלאחר אימון צריך פחמימה עם ערך גליקמי גבוה
עכשיו כל אלה שעשו\עושים דל פחמימה מה הם אמורים לאכול לפני אימון לשם האנרגיה הנחוצה ומה הם אוכלים אחרי אימון להתאוששות? הרי הם בדל פחמימה וצריך כמה שפחות פחמימות לפי המטרה... |
כן אבל אתה מוריד את הפחמימות בהדרגה ככה שאתה מתרגל לזה לאט לאט.
ודבר שני זה ידוע שבחיטוב רציני יש חוסרים ב: אנרגיה/עצבים/רצון להתאמן/רצון לחיות |
אמ... לא כל כך שאלתי לגבי ההתרגלות לתפריט חח כי אני גם יודע את זה אני גם עשיתי חיטוב
ואני יודע שיש חוסר באנרגיה והמון המון עצבים(מניסיון) אבל הבנתי שמאוד חשוב לאחר אימון הפחמימות להתאושש אז מה אנשים אוכלים הרי צריך פחמימה... חוץ מזה עוד נקודה שהעלתי איך אפשר להתאמן עם חוסר פחמימות וחוסר אנרגיה זה נראלי מאוד מתיש וקשה להרים את המשקלים שרגילים להרים... לא? |
מי בכלל אוכל פרי לפני האימון, לדעתי זה שטויות.
בדילול רציני, אני מרכז את 90% מהפחמימות שלי אחרי האימון. |
ציטוט:
בקשר למשקלים זה מאוד תלוי.. כמובן שהכוונה היא שהמשקלי עבודה יישארו ולא יירדו אבל לפעמים המשקלים יורדים, זה טבעיי ומובן לגמרי |
זה נכון שבדל פחמימה רצוי לאכול הרבה שומן רווי ובשר אדום? שמעתי על זה פה איפשהו..
|
ציטוט:
|
אנאבוליק דיאט זה על אותו עיקרון לא?
|
ציטוט:
|
מה השוני?
גם באנאבוליק זה דל פחמימה |
יש אנבוליק דיאט
ויש סייקל פחמימות |
בקיצור אחי שעשית חיטוב דל פחמימה היה לך כוח לעשות אירובי ולעשות אימון משקולות? זה די מחרפן דל פחמימה(מניסיון)
|
יש אנאבוליק דיאט ששם אתה בפלוס קלורי ואז אתה עולה במאסה
ויש קארב סייקלינג ששם אתה במינוס קלורי ואתה לא עולה במאסה אלא שורף אחושי שומן |
אוקיי הבנתי...
באנאבוליק אוכלים בשר שמן ואדום ושומן רווי נכון? ואחי שעשית חיטוב דל פחמימה היה לך כוח לעשות אירובי ולעשות אימון משקולות? זה די מחרפן דל פחמימה(מניסיון) |
ציטוט:
|
ציטוט:
עם הזמן הגוף יתרגל להתשמתמש בשומן כמקור אנרגיה זה העיקרון שלה |
Ad זה רק לעליה במסה? אי אפשר לעשות איתה חיטוב?
ותגידה hanna הרי אתה על מעט מאוד פחמימה יש לך כוח ואנרגיה לאימוני משקולות? |
ציטוט:
זה חוסרים ב אנרגיה+עצבים+רצון להתאמן+רצון לחיות |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רגיש לזה וכשאין לי את זה אני ניהיה עצבניי וחוסרר חשק לחיות ואני מרגיש חלש באימוני כדורגלל כי אני על 90 גרם פחמימה אני כל כך שונאא חיטוב ! |
לא הבנתי תתשובה שלך חחח
אחם? =\ |
לא יודע, לי אישית היה אחלה בחיטוב, ישבתי על 40 או פחות פחמימה ביום... דאם ! זה היה כיף... הרגשתי טוב כזה לא יודע למה, לא היו לי בעיות עם עצבים או משהו... דווקה איך שחזרתי לפחמימות כל המצברוח הלך לי לכמה ימים... ופיתעום יש לי התפרצויות של זעם ><
וגם ביגלל שאכלתי קצת בכללי (ביחס למסה..) הייתה לי יחסית כיבה ריקה... וזאת הרגשה דיי נעימה.. להרגיש ריק כזה. גם לא היה לי דחף לאכול ביכלל... לא הרגשתי רעב רוב הזמן |
ציטוט:
|
בא לך להגיד לי מה הייתה התשובה שלך?
|
אפשר להשתמש באנאבוליק לחיטוב, למעשה השלב הראשון הוא כזה שאפשר לבנות שריר ולאבד שומן לאורך תקופה.
אין בעיית אנרגיה כי הגוף משתמש בשומן וטרגליצרידים לטובת אנרגיה, בנוסף לערכים תזונתים גבוהים של מוצרים מהחי, ירקות, שמנים ותוספים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאלת אותו איך יש לו כוח להתאמן והוא אמר אחם לא באמת יש לו :\ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ