![]() |
פול אובר- משקולת או מכונה?
מה יותר יעיל?
|
לפי דעתי משקולת
|
מכונה ללא ספק....טווח תנועה מלא במפרק הכתף
במשקולת אתה גם לא ממצה את שיא הכוח שיש לתרגיל להציע ואתה גם לא עובד בכל טווח התנועה של הכתף[מנצל רק 50% מהטווח] |
רק במכונה , לפחות בשבלי אנ תמיד מבצע את הפול אובר בפולי .
ניסתי פעמיים בחיים לעשות עם משקולת והתבאסתי , תרגיל פשוט מעצבן ....!! |
ציטוט:
|
הכוונתי לתרגיל לשרירי הגב בשכיבה...
או אולי התכוונתם שעדיף לעשות אותו בכבלים? |
מה עם המכונה הזאתי לדוג:
http://us.commercial.lifefitness.com...LOVER-01CO.jpg |
לדעתי לא לעשות תתרגיל בכלל
|
במשקולת אני בעיקרון נגד התרגיל הזה במכונה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שנסיתי את התרגיל במכונה לא הרגשתי את הגב , שעשיתי עם משקולת הרגשתי את הגב וגם היה לי הרבה יותר נוח... חוץ מזה אני מקווה שלא צריך לפרט למה תמיד עדיף לעבוד על משקולות חופשיות מאשר להשתמש במכונה
|
ציטוט:
לא תמיד המשפט הזה נכון במיוחד לא בתרגילים פשוטים אם היית אומר לי שעדיף חתירה במוט על פני חתירה במכונה הייתי מסכים בלי היסוס אבל על פול אובר למשל? ממש לא |
אולי הביצוע שלך במכונה היה לקוי , או בגלל שזה תרגיל שאתה לא יכול להעמיס בו הרבה משקל כשאתה עובד בפולי/כבל .
בכל אופן זה אינדיבידואלי , אם התרגיל עם משקולת עושה לך יותר טוב אז אחלה , אבל לא הייתי ממהר להסיק שזה עדיף על פני מכונה. |
תקשיב לחבר'ה המנוסים פה...
|
גם אני חושב שעדיף במכונה..
ובאמת במשקולות או במוט וכו' התרגיל ממש מעיק |
ציטוט:
|
ציטוט:
מכיוון שאחרי שאתה כבר מעביר את הפולי מעל הקו של הראש במשקולת כבר נגמר המומנט של ההתנגדות ובפולי הוא ממשיך עוד. וכמו שאמרו תפסיק להיות תוכי ולצוטט כל מיני דברים ששמעת בלי להפעיל הגיון פרטני. |
ציטוט:
|
יותר יעיל לעשות מתח.
|
ציטוט:
|
לדעתי צריך לשלב בין מכונות למישקלות חופשיים אין יותר טוב או פחות טוב אתה צריך להחליט לעצמך מניסיון מה עובד עלייך יותר טוב מכונות או מישקלות. יש כאלה שתרגילים עים מישקלות עובד להם טוב על השריר ויש כאלה עים מכונות.
אתה מחליט לעצמך!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב.....לחיצת חזה במוט/דאמבלים לעומת מכונה/סמית..... |
תשווה לחיצת כתפיים במכונה לדאמבלים... חח
בכל מקרה , כדאי לשלב פול אובר בתוכנית שלי? (ab, ואני עושה לגב גם מתח ובנט אובר רואו) |
ציטוט:
אבל תרגילים כל כך מישניים כמו פול אובר ממש לא משנה ואפילו בד"כ מכונות יועילו יותר בכל אופן בתכנית ab אין צורך להוסיף |
4 סטים מתח ו4 סטים בנט אובר מספיק בטוח?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ