![]() |
פחמימה
טוב בתכלס אני ישר נכנס לעניין אחרי התנסות בהרבה דיאטה העתי למסקנה שהגוף שלי לא מגיב טוב לפחמימה אני אוגר בצורה לא נורמלית כשאני אוכל פחמימה בכמות גבוה אני קורס אבל ממש קורס ואחרי חצי שעה עוד פעם רעב כל הסימנים האלה מעידים על רמת הפרשה גבוה של אינסולין במצב כזה עדיף ללכת לדיאטה דלת פחמימות (מסה או חיטוב לא משנה ) או ללכת על דיאטה רגילה עם חלוקת אבות מזון מסודרת (ואם אתם אומרים ללכת על הרגילה באיזה חלוקה לחלק כמה אחוז פחמימה כמה אחוז שומן וכו)
תודה מראש |
אתה לא עושה ad?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה באנבוליק דיאט, לא? זאת תוכנית דלת פחמימות כמו שאתה רוצה. למרות שלא הבנתי את השאלה שלך בכלל :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתה בוחר בדיאטה רגילה אז תקפיד על א"ג נמוך וארוחות עם הרבה חלבון ושומן בנוסף לפחמימה כדי שלא יהיו נפילות סוכר |
ציטוט:
|
עייף, רעב?
|
ציטוט:
|
לא מבין מה הבעיה להמשיך לעשות אנאבוליק דיאט אם אתה מרגיש מצויין עם הדיאטה הזו
|
ציטוט:
תעשה את הבחירה שלך. בהצלחה גבר. |
ציטוט:
|
למה לא להשאר עם תזונה אנבולית?
|
חנה,יכול להיות שחסר לך ברזל(סחרחורת עייפות..)
|
ציטוט:
ציטוט:
יש מצב שזה ממה שאני לוקח ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וצצה לי שאלה שמאוד אבל מאוד חשובה איך כמות הפרשת האינסולין משפיעה על חמצון שומן ואם זה תלוי גם ברגישות אליו ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכלל נראה לי שאתה מעמיס מאוד על הגוף שלך מבחינת תזונה אתה נותן לו כולל תוספים והכול לפי דעתי יותר מדי אתה עושה טעות. ועוד משהו אם כבר אתה לוקח תוספי תזונה תעשה את זה בחוכמה ותיקח מה שצריך בלי פאמפים ושטויות כאלה זה לא יתן לך כלום חוץ מהרגשה פסיכולוגית. לך למכון תסתכל על המשקולות כמו חיה ותן בראש כמו חיה. |
ציטוט:
|
אף אחד לא נתן תשובה על איזה דיאטה עדיף ללכת במצב זה דיאטה עתירה בפחמימות / או חצי חצי /או אניבולית
|
תעשה העמסות..
|
אף אחד לא יכול להציע משהו ?
|
ציטוט:
|
למחוק..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמור על עצמך אחי בבריאות לא משחקים:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לדעתי חצי חצי,אני אוגר נוזלים בצורה מטורפת ומשמין מאוד מהרבה שומן
אז מצאתי את התפריט שלי,קצת שומן,ופחמימות כמו החלבון (אולי טיפה יותר) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ