![]() |
אשכול מוטיבציה לאימונים יאלה חברהההה לגדולללל!
יאלהה אנשים מוטיבציההההההההההההההההההההההההה אשכולל אני רוצה שכולם פה יזכרו למה אנחנו מתאמנים בישביל לגדול ולהתחזק.
:cool::cool: מה שאנחנו משיגים בתמורה לזאת:הערכה,כבוד,תהילה,כוח,מראה,מחמאות ותחושה עצמית טובה. לא לוותר גם שקשה אף פעם קדימה אנשים לקרוע תתחת לאכול ולגדול!! יאלה מלחמה רעל רעל רעל!!!. |
אני מתאמן בשביל לא לקבל פריצת דיסק כשאני מרים תטלוויזיה בסלון.
יאללהההההההההה רעלללללללל משקל קל תינוקת. |
חחח אתה מקבל תהילה?
|
שאני הולך לפיצוציה וקונה 100 גר' קבוקים וצועק nothin' but a peanut!
|
ציטוט:
|
יאללה הארדקור!!!!!
מי בא איתי מחר להיכנס בפוזה לחדר כושר? עם כובע ואמפי, ועם חולצה קרועה . ואז נצלם וידאו ונהיה מגניבים כמו פראנק מקגארט' , איזה הארדוק שיט!!!!! ואז נקבל כבוד ותהילה !!! |
ציטוט:
:eek::clap::clap: |
ציטוט:
|
ממי ואיזה כבוד ותהילה אתה מקבל the-two?
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משנה מה הוא יעשה תמיד יקטלו אותו
גם כשהוא מנסה לפתוח אשכול טוב לגבי מוטיבציה קוטלים אותו |
בסך הכל רציתי לעורר קצת תפורום להקרין מוטיבציה וכגריל אתם בשלכם גועל נפש.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמור את האנרגיה לזמן שאני אשלח לך חולצות של אנימל, סיפרתי לך שעוד חנות ניפתחה ליד הבית? :cool: מקסימום עוד שבוע אני נוסע לאמסטרדם, די בטוח שנימצא שם |
אתה סתם זין , אתה רק מדבר , עד שאתה תשלח לי משו...
|
סבבה, אני מוצא עכשיו ופרנציפ מצלם ולא שולח :)
אגב, ת'צריך לשלוח פרטים של החולצה, מה אתה רוצה עלייה וכל השטויות האלו |
אם אתה מצלם ולא שולח לי אני בא עד להונלד ומאכיל אותך עוגיות חשיש עד שתמות מהערלת חשיש (xd)
(: |
ציטוט:
ולמה אתה נעלב מיהם ימסטול אתה מראה להם שאתה נפגע אז הם יורדים עליך ...... ואין ממש מה לרשום בפוסט הזה מה אתה רוצה שנגיד? |
[ quote][west $ side;879925אם אתה מצלם ולא שולח לי אני בא עד להונלד ומאכיל אותך עוגיות חשיש עד שתמות מהערלת חשיש (xd)
(: [/quote] למה רק אני, לא נעים להיתמסטל לבד |
שמעתי שאנשים נופלים מעוגיית חשיש אחת אחי , החרא הזה לא צחוק !
|
בשביל לעשות הפנינג באמצע הרחוב, בשביל לעשות גסט פוזינג בים, בשביל נשים שאומרות שאני מנופח מידי ומזילות ריר בו זמנית.
דרך אגבלכל אלה שחשים פרנק מגראת ואים עם כובע גרב וחולצה ארוכה לאימון באמצע אוגוסט אתם מסריחים בטירוף וההבדל בין הארדקור לטיפש הוא נורא קטן |
ציטוט:
חחח אחי הרגת אותי |
האמת שהעוגיות לא כאלו חזקות
|
ציטוט:
הוא מתאמן עם גופיה , שדומה לסמרטוט שאני מגנב איתו ת'ריצפה רק שהסמרטוט בלי חורים. |
ציטוט:
תכלס :D |
ציטוט:
וצחי, חלאס עם זה כבר..עם כל מה שכתבת על "תהילה, כח" וכל זה.. מספיק לך שאתה רואה שחיף מעלה תמונה למקושרים עם כוסית, וישר אתה פותח אשכול היתאבדות.. |
ציטוט:
גדול |
שמעתם על השיר החדש של קאניבל קורפס ועופר לוי?
|
ציטוט:
"ניב ולהקת הבאן" יש להם שיר ממש מוצלח . "לתת לך באן, אם תמשיך עם הספאם" להיט מספר אחד. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
123 |
לא צריך שום מוטיבציה היא באה לבד.. חולה על אמונים ככה היה וככה יהיה תמיד.
|
ציטוט:
כותבים עליי ספרים שלמים על מלחמותי בבנצ'פרס ובדדליפט שרים עליי שירי הלל סוגדים לי במיקדשים מפוארים יאללה מה נהיה ממך צח נידפק לך השכל? |
ציטוט:
איזה תהילה מה אתה קולמן :):):):) :laughing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ