![]() |
בעיה במותניים (שמנות)
יש לי מותניים שמנות ושהייתי אצל רופא מניתוח שהיה לי(שעליו אני לא אפרט) לפני כשנה בערך שאלתי אותו לגבי המותניים והוא אמר שצריך הרבה ריצה ופעילות אירובית מצד שני המליץ לי על ניתוח אבל אני לא מעדיף את האפשרות הזאת.
קיצר התחלתי ריצות במכון כושר השבוע, עשיתי פעמיים ריצה מתוך שלושה פעמים השבוע(רק התחלתי) ואני לא רוצה קמצוץ של תוצאה במותניים. ואשמח לדעת אם זה קשור לישיבה הרבה שעות על כיסא. וגם אני צריך לדעת איך לעשות קוביות, אני עושה מלא כפיפות בטן וזה לא עושה כלום, כרגע יש לי רק 2 קוביות. ומצד שני אני עושה כמעט כל יום 3 סטים של 40 . תודה על העזרה מראש ! |
אחי בשביל קוביות אתה צריך מסה בסיסית בבטן ואחוז שומן נמוך וזה לא משפיע עליך שאתה עושה כפיפות בטן אתה צריך לעבוד על בטן בטווח של עד 12 חזרות כדי לפתח שם שריר
|
אתה מתכוון ל12 סטים? ("12 חזרות")
|
תמיד אפשר לקצן שומן באזור הבטן והמתניים, אבל את העצמות לא, ייתכן שפשוט המותן שלך רחבה
|
ציטוט:
|
אני מבולבל לגמרי!
דיברתי עם המאמן הוא אמר לי שזה קשור לתזונה והרופא אמר לי שזה קשור לאירובי... מה קורה פה?? מישהו יכול להרחיב לי על הנושא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הטווח הנכון לעבודה על הבטן זה בין 8-16 חזרות לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי בטוח שעל הבטן עובדים עם טווח חזרות גבוה יותר (20 בערך...), משהו לגבי סיבים אדומים, לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ספורט הוא רק כלי עזר התזונה זה הדבר החשוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בטן בלי תוספת משקל לעבודה, אתה יכול לעבוד בטווחים של 20-40 שזה הכי מומלץ בעצם. |
חזרות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נגיד אני עושה 40 חזרות פר 3 סטים אני אראה שינוי חוץ מחיזוק שרירי הבטן?
(יש לי כרס קטנטנה) *אני עושה גם אירובי ומומלץ לעשות כל יום או יום כן יום לא? |
ציטוט:
אני ממליץ לך לעשות יותר מרק 3 סטים לבטן ואפילו תוסיף לעצמך עוד תרגיל-שניים ותעשה נגיד 3 סטים כל אחד בין 25ל-30 חזרות. *חשוב לעשות פעילות אירובית יחד עם זה לשרוף את השומן. |
לדעתי, ושוב אני אומר לדעתי, בין שתיים לשלוש פעמים בשבוע לעשות שתיי תרגילים של 4x20-25
|
ציטוט:
לכן אם אתה רוצה היפרטרופיה של הבטן תעבוד עד 15 חזרות. ומן הסתם יהיה קל בלי משקל, עושים את זה כנגד התנגדות. ואתה לא הגעת רחוק, אם יש לך ריבועים זה לא בהכרח בגלל שאתה עושה כפיפות בטן כמו שצריך. זה כמו שאני אעשה סקוואט 30 חזרות ואגיד שהגעתי רחוק. סיבולת לא עובדת על היפרטרופיה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ