![]() |
היום מסיבה
תקשיבו יש היום מסיבה אצל חבר יש פיצה וודקה xl ועוד פול דברים קולה zero כמה אני יכול לאכול משולשים ככה שזה לא יפריע לי יענו לא ישמין מזה ולא כלום ומה אני יכול לישתות תודה לעוזרים
|
תתפנק אחי זה לא מה שישנה אם אתה לא עושה את זה על בסיס יומי....
|
תביא משקולות למסיבה ואחרי כל משולש פיצה תעשה סט של כפיפת מרפקים ואז 3 דקות ריצה בחוץ כדי לשרוף את השומנים שאכלת! אחרת תשמין ותהיה דוב יום אחרי
|
אז אתם אומרים לאכול הכולל?
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח :):):):) אבל פעם קודמת אני אכלתי איזה 3וחצי משולשים עם קולה רגילה וודקה ו xl יום למחורות הירגשתי שמן מזה שמן כזה באמתת למה?
|
תנסה אולי אז לאכול פחות בארוחת ערב, ואז תאכל פיצה בכיף. ותשתה קולה zero, זה מאוד טעים ובלי קלוריות!
אבלאם אתה מרגיש לא טוב עם עצמך יום אחרי, אז אל תאכל, אין מה להגיד, זה החלטה שלך :) אני במקומך הייתי אוכל, זה לא ישמין אותך ולא בטיח (מפעם ב..) תהנה אחי, אל תחשוב על זה! פשוט תאכל ותהנה :] |
אתה חיי רק פעם אחת אל תעשה שטויות תאכל הכל
|
תתפרק אחי,היום ב9:45 בבוקר דפקתי 5 משולשי פיצה בביה"ס והיום בלילה יש גם אגאדיר:)
|
אז מה אתם אומרים לא לאכול תארוחה של ה 10 אחלתי עכשיו 19:00
ויש לי עוד אחת אחרונה ב 10 מה אתם חושבים לאכול או להישער לאכול תפיצה |
אל תאכל, ותרביץ פיצה :) העיקר זה, שתהנה בלי רגשות אשם! :]
|
מתי התחרות שלך ?
מה יש לך תאכל תאכל |
טוב תודה אחים שלי=]
|
אנשים פה גורמים לי להיות מזה עצוב מהמצב בארץ.
אפשר לחשוב מזה צ'יט בחיטוב,http://www.heartattackgrill.com זה צ'יט! |
אני במסה אחי
|
ציטוט:
עכשיו אני עוד יותר עצוב |
ציטוט:
|
תאכל ותהנה אחי ...
|
ציטוט:
אחחחחח איזה כיף להיות במסה^^ |
יאווו הינה חזרתי היום בבוקר מהמסיבה ואני מרגיש חרא אני לא רואה תקוביות אני מרגיש שומן אצלי קיצר מקגיש חרא מה אתם חושבים כדי לי ללכת לרוץ?
|
ציטוט:
מה קרה כולה דפקת פיצה !!! תחזור לשיגרה ותמשיך להתאמן ותראה שלא קרה כלום.. |
ציטוט:
מה הסיפור שלך בן-אדם?! |
ציטוט:
|
למחוק
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אשכרה
|
אני כבר יצאתי מזה תאמין לי...
|
ציטוט:
מקס! למה אתה לא נחמד...? אחי תאכל את כל הפיצה שבעולם ... חבוב אני אוכל פיצה כל הזמן :) |
ציטוט:
צריך לגשת בצורה עקיפה, זה עובד :) (אני חושב...) |
ציטוט:
זה היה לפני שקראתי את ההודעה שהוא אומר שנעלמו הריבועים אחרי המסיבה PSYCHO ציטוט:
אני מציע לך מהר לגשת למגמת אומנות בבית הספר. להביא אקדח ולצייר ציור מופשט עם המוח שלך על הקנבס. ריבועים, שומן, שריר וכו' לא עולה ויורד בשניות, דקות, שעות . היו לך ריבועים שהלכת למסיבה, כנראה שלא... :) תפסיק להיות דביל כבר. ותתאזן על עצמך . או שתפסיק להתאמן כבר, כי נדפק לך המוח ... אל תיהיה כמו חרדים על הדת .. ועל אלוהים .. :tongue: תיהיה מאוזן , תתפנק, תאכל , תשתה מה שבא לך .. זה לא יהרוס לך את התוצאות תאמין לי .. |
ציטוט:
|
אתה יכול לצחוק עד מחר
|
לא אבל תאכלס הוא הגזים לגמרי שהוא אמר שהיו לו ריבועים ושהוא חזר....הפלא ופלא, הם לא כאן! :)
אין דבר כזה, כנראה לא היו לך אחי! ובאמת תוציא כבר את החשיבה האנורקסית הזאת מהמוח שלך, זה רע! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ