![]() |
בעיית רעב!
שלום בניתי תפריט לעלייה במסה ואני צריך לאכול בה הרבה ואני מתחיל אותה עוד 4 מהיום הראשון של החופש
עכשו יש לי בעיה אני כל הזמן לא רעב אני בקושי אוכל בזמן האחרון! ואם זה ימשך ככה עוד כמה ימים זה יהרוס לי למה לדעתכם זה קורה לי? |
למה רק אני תמיד רעב למהההה <
|
ציטוט:
יש 3 פתרונות מתקדמים לבעיה: 1) טיפול אנטי-להיות-כוסית 2) תטחן את האוכל במעבד מזון ותשתה אותו כמו שברלד שותה פיצה 3) גיינר |
אתה לא רעב בגלל שהקיבה שלך קטנה...הקיבה היא שריר שאתה צריך לאמן ולהרחיב..
פירוש ויקיפדיה " קיבה היא איבר דמוי שק או כיס בצורת אגס, העשוי שלוש שכבות שרירים. הקיבה היא האיבר הרחב ביותר במערכת העיכול." אין מה לעשות בגלל שאתה רזה וצורך כמויות קטנות של אוכל הקיבה שלך קטנה תאמן אותה ותרחיב אותה יום טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התשובה פשוטה .. לא להיות כוסית , אוכלים בראבק ...
|
ציטוט:
איך אפשר לא להיות רעב?! בכל אופן, פשוט תאכל, כי אם לא אתה במקום מסה, תעשה בטעות חיטוב חח |
נהייתם קומיקאים אה
|
ציטוט:
זה פשוט מוזר, שבן-אדם שרוצה לפתח גוף (ואלף בית של פיתוח גוף זה תזונה) לא "רעב"! מוזר.. פשוט תפתח ת'פה ותכניס אוכל, אם אתה רוצה לגדול, צריך לאכול (ועוד אתה במסה, חובה לאכול!) בהצלחה אם זה אחי. |
מה קשור קומיקאים .... אוכלים בראבק .....
אני כבר לא זוכר מה זה להיות רעב , מסתובב חצי יום עם תחושה שבא להקיא .. ודוחף בכח עד שהקיבה תתרגל אין מה לעשות ,אתה לא ילד , רוצה תוצאות ? תקריב . |
תאכל תפסיק להיות כוסית, אין מה לעשות אם אתה רוצה להשקיע בספורט ולהגיע לאנשהו איתו זה האלף בית של הספורט הזה.
|
זה קורה לך כי הקיבה שלך עוד קטנה. תתחיל לאכול והיא תתרגל לכמויות.
|
ציטוט:
|
כשאני לא רעב אני אוכל בהפסקות, אוכל 150 גר' טונה + ירק, מחכה חצי שעה ואוכל 2 כוסות אורז + ירק.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תודה אנשים :)
איןן מה לעשות . זו הדרך שבחרנו . |
ציטוט:
אני כבר לא יודע מה עדיף , להיות רעב או מפוצץ חח (למרות ששנינו יודעים מה התשובה :)) |
אני מכיר את התחושה שלך, גם לי הייתה את הבעיית חוסר רעב הזאתי.
אני אישית פתרתי אותה בגיינר, אבל עכשיו שאני לא מתוקצב אני פשוט אוכל כל מה שזז. תתחיל בהדרגה ואל תאכל כמו שרשום לך בתפריט ישר. תתחיל שבוע לאט, תרחיב את הקיבה קצת ואז תתחיל עם התפריט הגדול. |
איך איך איך איך זה
אני לא משנה כמה אני יאכל אני לא ירגיש שבע ויוכל לאכול אחרי זה בכמויות מטורפות נראה לי שזה מחלה או משהו או שזה משהו דפוק (אני לא צוחק זה באמת ככה וזה מתחיל לעצבן אותי) |
ציטוט:
|
Ronaldo גם לפני ששקלתי 40 שעוד שקלתי 67 הייתי רעב כל הזמן.. משהו דפוק... יכול להיות שזה מחלה או משהו? או שחסר משהו בגוף?(למרות שעשיתי בדיקות דם מקיפות וכלליות הרופא נתן לי את כל סוגי הבדיקות דם והכל הרבה שבסדר אצלי)
|
ציטוט:
אתה במאסה ואוכל 2000 קלוריות...תתחיל לדחוף אוכל,נראה אותך מדבר שאתה רעב עוד מעט... לנושא-אין מה לעשות,צריך לדחוף אוכל,גם אני לא רעב אבל אוכל בכוח,מה לעשות? |
avishav אני מדבר גם שהייתי שמן ואכלתי המון בחיים לא הרגשתי תחושבת שובע =\
|
ציטוט:
לא שבע? תאכל עוד,אם היית גר קרוב אליי הייתי קורא לך לאיזה יום להאכיל אותך ונראה אם היית יוצא מפה רעב.. |
חחח
לא יודע עדיין נראלי שמשהו מוזר טוב בכל מקרה לא נראלי שיש תשובה על זה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ