![]() |
ייקרה משהו אם אני במאסה
ויצא לי לאכול 5000 קלוריות היום במקום ה3000-3500 שאני אוכל בדרך כלל?
|
איך לעזאזל אכלת 5000 קלוריות??!!??
Teach me master |
ציטוט:
סתם מה שאכלתי היום 7 בבוקר : 100 גרם שיבולת שועל (לפני בישול) 250 גרם גבינה לבנה 5 אחוז. 10: 100 גרם קורנפלקס רגיל 200 גרם פסטרמה 13:00 100 גרם גבינה צהובה 5% 6 פרוסות לחם 15:00 150 גרם חזה עוף 6 פרוסות לחם 17:00 חטיף חלבון (400 קלוריות) 19:00 100 גרם שיבולת שועל סקופ חלבון 21:00 4 פיתות עם חמאת בוטנים 2 ביצים גם צהוב גם לבן עם 3 כפות שמן זית בטיגון 100 גרם סקי 50 גרם סרדינים בשמן 22:45 200 גרם קורנפלקס רגיל עם 400 מ"ל חלב 3% בין הארוחות אני דוחף עוד הרבה ירקות אני נותן להם בערך 200-300 קלוריות אני אוכל לפחות קילו ביום אני מאמין אפילו שיש מצב שעברתי את ה5000 קלוריות |
לא קרה כלום אחי אתה במאסה .. כמה שיותר יותר טוב !
|
רק לטובה....
|
אולי תעלה קצת בנוזלים.....אם בכלל יקרה משהו
|
איזה תיאבון פתחת לי כוס עמק עם החיטוב
|
:):):):) לפני הדיאטה שלי שהייתי ילד שמן כל יום הייתי אוכל בין 4000-4500 קלוריות בדקתי במחשבון קלוריות וכתבתי בדיוק מה שאכלתי עד עכשיו אני בהלם כל יום היה אצלי יום של צ'יט והעמסה חחח רק שלא הייתי מתאמן ולא הייתי אוכל בריא
|
בואנה אחי, איך אתה מכניס את כל זה?! וואו מרשים :)
ב-9 בערב לאכול 4 פיתות, חחח זה מפוצץ! לא קרה כלום אחי..נראה לי לך זה אפילו טוב. |
פי יאללה רק עכשיו קראתי מה אכלת איזה כיף לך איזה תענוג 200 גרם קורנפלקס יאללה אני מרביץ רק 60 גרם חחח
|
ככל שאוכלים יותר ככה עולים יותר מהר במסה?
|
אבל גם יותר בשומן
|
חח אני 3% שומן בערך.
נראה לי ממחר אני מתחיל להפציץ איזה 4000 קלוריות ביום xd באיזה אחוז שומן אתם ממליצים להפסיק? |
חחחחח אחי אין כזה דבר 3% שומן ב-3% שומן לא יראו אותך לא קיים כזה דבר חחח
אני 7-8% שומן ואני עור ועצמות לא נראלי שיש יותר נמוך מזה כמובן שאלה בשואה בוודאות היה יותר נמוך אבל לא להגזים עם 3% וחוץ מזה למי שמעוניין עליתי חצי קילו בשבועיים חחח |
חצי קילו בשבועיים זה קצת בשביל מסה נקייה =O
בדקתי במחשבון של goleango, שם היה כתוב שאני 3.4%... |
ציטוט:
|
חחח בדיוק מה שאמרתי
ולדעתי ההתקדמות שלי סבבה למסה נקייה כמה שפחות שומן |
ציטוט:
|
חחחחחחח
כל תגובה פה בצבע נשבעע |
חחחחחחח הרגתם אותי
|
זה פורום של סטלנים חח
|
אתמול בדקתי ואני 2.5% ואיזה קטע אני בכלל במסה!
די להיות דבילים אי אפשר להגיע ל4% אלא אם אתה משתמש בממתקים כאלו ואחרים. |
ממתקים?
איכשהו ממתקים ו 4% שומן לא מסתדר לי באותו משפט |
ציטוט:
|
איך דחפת 4 פיתות אחרי כל החרא הזה....
זה כמו לאכול לאפה שלוש שעות אחרי מגש פיצה... חיה אתה. |
די זיוני שכל, איין דבר כזה 3% שומן, אתה אמור להיות מת במצב כזה.
|
ציטוט:
בונה אחי, יש לך תאבון בריא, כמה אתה שוקל? =] אחי, כשהייתי שוקל 50 והייתי בודק אחרי אימון עם המכונה שאתה מחזיק בידיים היה מראה לי 3e חחחחחחחחחחחח זה סקלטון אם זה נכון. |
אני לא מבין איך אתם שואלים איך אפשר לדחוף 4 פיתות אני לפני כל הדיאטה והבלאגנים הייתי גומר שתי מגשי פיצה בלי להיות שבע בכלל
|
ציטוט:
סתכל המשך כל היום, הכל אצלו בא בכמויות. וזה יפה! כל הכבוד אחי, בהצלחה בהמשך! |
תאמין לי שכן אני זוכר טוב מאוד מה הייתי אוכל וכמה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:):):):) כן עכשיו הבנתי למה אתם מתכוונים יצאתי מפגר
|
ציטוט:
|
לא ייאמן אחי מילה במילה אשכרה מה שהיה ומה שהיום צדקת בקשר לכל מילה ומילה גם בקשר למאכל שאני לא ידע מה כמות הקלוריות שבו וכו'..
איך התמודדדת עם זה? איך בכל זאת חישבת מה שאתה אוכל בלי לדעת איך הכינו ומה שמו? זה מין צורת חיים של רובוט עושה מה שכתוב מחכה לפי השעות אוכל מה שיש בתפריט לא משנה אם שבע\לא שבע\מפוצץ.. פשוט קלעת בול מילה במילה.. איך התמודדת עם זה? |
כוס אמאק איך פתחת לי את התאבון ואני בחיטוב@_________________@
|
ג'יי קאטלר הגיע ל3% שומן במר. אולימפיה...
|
:d
ציטוט:
מקסימום לאיתי בושרי במר פיטנס :) |
אחי, אם זה יום אחד וזה חד פעמי אז לא קרה כלום תאמין לי.
|
איזה כיף זה לאכול 5000 קלוריות יאללה
כל יום בתקופה שהייתי ילד שמן הייתי אוכל ככה ואני לא מתפלא אם הייתי אוכל גם יותר מזה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ