ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שריר גדול שריר קטן (https://israelbody.com/showthread.php?t=54682)

godam 02-06-09 14:03

שריר גדול שריר קטן

יש לי תוכנית ab
4 פעמים בשבוע - עכשיו השאלה שלי היא כמה סטים אני נותן לשריר גדול ולשריר קטן?
אני בתקופה של מסה

hanna666 02-06-09 14:30

6-9 גדול
3-6 קטן ככה לפי דעתי ומנסיוני (עבד עליי ) ממולץ לעבוד

godam 02-06-09 14:31

סבבה תודה

hanna666 02-06-09 14:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godam (הודעה 842281)
סבבה תודה

שמע אני כמעט בטוח שעכשיו יקפוץ איזה מישהו ויגיד לך יותר מדי ושצריך פחות מזה אז הכי טוב שתנסה ותראה מה הכי טוב בשבילך

Max90kg 02-06-09 14:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 842279)
6-9 גדול
3-6 קטן ככה לפי דעתי ומנסיוני (עבד עליי ) ממולץ לעבוד

זה שזה עבד עלייך לא אומר שזה יעבוד עליי.
לדעתי כדאי שתלך על תוכנית מקוצרת כי היא בטוח תעבוד עליך
5-7 סטים לשריר גדול
0-3 לשריר קטן

hanna666 02-06-09 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 842284)
זה שזה עבד עלייך לא אומר שזה יעבוד עליי.
לדעתי כדאי שתלך על תוכנית מקוצרת כי היא בטוח תעבוד עליך
5-7 סטים לשריר גדול
0-3 לשריר קטן

תראה מה רשמתי מעליך

Max90kg 02-06-09 14:37

ראיתי. ועדיין כדאי שהוא יעבוד בתוכנית מקוצרת. זה עבד עליי

נעל 02-06-09 15:00

וספק שניסית תוכנית 'לא מקוצרת' מה זה השטויות האלה.
גם היה עובד עלייך.
כל אימון היה עובד עלייך בגיל הנוכחי שלך לא הגעת למקסימום שלך כדי לדעת שמשהו "לא עובד" או עובד.
כל עוד השריר מקבל גירוי מינימלי הוא אמור לגדול, יכול להיות ש3 זה מעט מדי והיית גודל יותר מהר עם 6.
אני לא מכיר מישהו אחד שעושה 3 סטים שריר קטן מתוך ה 200 אנשים במכון שלי לא ראיתי אחד עובד ככה אבל שיהיה לך בכיף.

Max90kg 02-06-09 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 842311)
וספק שניסית תוכנית 'לא מקוצרת' מה זה השטויות האלה.
גם היה עובד עלייך.
כל אימון היה עובד עלייך בגיל הנוכחי שלך לא הגעת למקסימום שלך כדי לדעת שמשהו "לא עובד" או עובד.
כל עוד השריר מקבל גירוי מינימלי הוא אמור לגדול, יכול להיות ש3 זה מעט מדי והיית גודל יותר מהר עם 6.
אני לא מכיר מישהו אחד שעושה 3 סטים שריר קטן מתוך ה 200 אנשים במכון שלי לא ראיתי אחד עובד ככה אבל שיהיה לך בכיף.

אני מתאמן קצת יותר משנתיים ובשנה וחצי הראשונות התאמנתי בתוכניות של המאמנים (abc עם 12 סטים לשריר גדול ו-9 לקטן וגם abcd עם 16 סטים לשריר גדול ו-12 לקטן). הגעתי למצב שאחרי שנה וחצי עשיתי בבנץ' פרס 65 קילו rm6 תקלוט לאיזה מצב הגעתי. היום לאחר כחצי שנה מאז שהתחלתי לעבוד עם תוכניות נורמאליות אני עושה כמעט 100 קילו בנץ' פרס וגם שאר המשקלים גדלים וגם אם לדעתך עדיין העלייה לא גדולה אני מרוצה מהתוצאות

gilsXM 02-06-09 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 842312)
אני מתאמן קצת יותר משנתיים ובשנה וחצי הראשונות התאמנתי בתוכניות של המאמנים (abc עם 12 סטים לשריר גדול ו-9 לקטן וגם abcd עם 16 סטים לשריר גדול ו-12 לקטן). הגעתי למצב שאחרי שנה וחצי עשיתי בבנץ' פרס 65 קילו rm6 תקלוט לאיזה מצב הגעתי. היום לאחר כחצי שנה מאז שהתחלתי לעבוד עם תוכניות נורמאליות אני עושה כמעט 100 קילו בנץ' פרס וגם שאר המשקלים גדלים וגם אם לדעתך עדיין העלייה לא גדולה אני מרוצה מהתוצאות

אחרי 3 חודשים לחצתי 65 קילו, התוכניות שלך כנראה היו ממש גרועות

godam 02-06-09 15:22

אז תנו לי להבין עד עכשיו הלכתי לפי התוכנית של מס' סטים מצומצם (Max75kg)
אני מתקדם במשקלים לאט לאט פעם בשבוע שבועיים כשאני יגיעה למצב שאני יתקע במשקלים לעשות תוכנית abc עם מס' סטים גדול (hanna666 ) ?

hanna666 02-06-09 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godam (הודעה 842328)
אז תנו לי להבין עד עכשיו הלכתי לפי התוכנית של מס' סטים מצומצם (max75kg)
אני מתקדם במשקלים לאט לאט פעם בשבוע שבועיים כשאני יגיעה למצב שאני יתקע במשקלים לעשות תוכנית abc עם מס' סטים גדול (hanna666 ) ?

לא אחי אתה צריך לקחת תוכנית לעבוד איתה עד שהיא תהיה לא אפקטיבית בשבילך אתה צריך להכיר את הגוף שלך
כל אחד והתוכנית הטובה לו אני אישית עובד 5 פעמים בשבוע כל פעם על שריר אחר
abcde

WEST $ SIDE 02-06-09 15:37

9-10 לגדול
6-7 לקטן

oran 02-06-09 15:52

6-9 גדול

3-5 קטן

Big MAMA 02-06-09 16:32

9 גדול
6 קטן

The-One 02-06-09 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 842340)
9-10 לגדול
6-7 לקטן

חלאס לזיין תמוח למה כלכך הרבה סטים חאלסס כבר נמאס מהאנשים שהולכים לפמפמם בייספס וחזה..
חלאס צריך לתת דגש רק על השריירם הגדולי ם6סטים לגדול ו 3לקטן גם זה יותר מידי אז חלאס לזיין תמוח!!!

תעבוד חזק תרגילים מורכבים מעט סטים שתוכל להתאושש זה שהמטומטם הזה אומר לך 9-10 לגדול ו 7לקטן זה לא אומר שתקשיב לו.

WEST $ SIDE 02-06-09 16:49

אל תפנה אליי בכלל , ילד מושפע .
אתה עף ברוח , למה אתה פותח ת'פה בכלל?
קראת מאמר או שתיים והבאת ביד על ריפיטו , אתה חושב שאתה חכם .

The-One 02-06-09 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 842410)
אל תפנה אליי בכלל , ילד מושפע .
אתה עף ברוח , למה אתה פותח ת'פה בכלל?
קראת מאמר או שתיים והבאת ביד על ריפיטו , אתה חושב שאתה חכם .

לא חושב שאני חכם ואני לא מושפע משום דבר נמאס מאנשים כמוך שמטעים אנשים.

7סטים לשריר קטן?! מה קרה?? איך הבחור יתאושש מהאיףמון כזה המטרה להאתושש לא להעמיס על הגוף
3לשריר קטן ו6 לגדול ועבודה כבדה מאוד תעשה תעבודה מספיק כבר זה שאתה עושה כמות סטים גדולה ובנתיים אתה פה באיזה 20% שומן אז זה לא אומר שאתה תטעה אנשים נמאס.

WEST $ SIDE 02-06-09 17:42

איך הגעת ל20? אני על 15 , בערך אחוז שמן שרוב הפורום עומד בו .

לא פלא שהיית נושא לבדיחות בפורום הזה יש לך מנת משכל של ערס בכיתה ז , אלא אם כן אתה באמת אחד כזה? לא משנה..

בכל אופן , אין לך שום סימוכין למה שאתה אומר גם אם היו לך אתה לא יכול לעשות איתן שום דבר כי גוף האדם זה משהו אינדיבידואלי והתאוששות משתנה מאדם לאדם. אתה הושפעת מילידים שיצאו פה נגד עבודה עם כמות סטים גדולה , אתה ילד מושפע וקטן זה הכל ופיתוח גוף זו לא מלחמה בשבילך בשבילך אלא עוד תחביב חולף של בן טיפש עשרה .

Max90kg 02-06-09 17:46

חבל שמאז ששראגה עזב אנשים הפסיקו להאמין בתוכניות קצרות...

The-One 02-06-09 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 842444)
איך הגעת ל20? אני על 15 , בערך אחוז שמן שרוב הפורום עומד בו .

לא פלא שהיית נושא לבדיחות בפורום הזה יש לך מנת משכל של ערס בכיתה ז , אלא אם כן אתה באמת אחד כזה? לא משנה..

בכל אופן , אין לך שום סימוכין למה שאתה אומר גם אם היו לך אתה לא יכול לעשות איתן שום דבר כי גוף האדם זה משהו אינדיבידואלי והתאוששות משתנה מאדם לאדם. אתה הושפעת מילידים שיצאו פה נגד עבודה עם כמות סטים גדולה , אתה ילד מושפע וקטן זה הכל ופיתוח גוף זו לא מלחמה בשבילך בשבילך אלא עוד תחביב חולף של בן טיפש עשרה .

כן אבל אתה שוכח שיד אחורית עובדת בבנץ ולחיצות כתפיים ויד קידמית עובדת במטח ובעבודה על הגב אז למה כל כך להעמי על השרירים הקטנים? עוד 3סטים עבודה מבודדת זה מספיק וגם על זה אפשר לוותר הבחור צריך להתרכז בתרגילים המורכבים ולא להעמיס על השרירים הקטנים כי המטרה לעלות משקל על המוט זה הכל.

bored2death 02-06-09 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 842403)
חלאס לזיין תמוח למה כלכך הרבה סטים חאלסס כבר נמאס מהאנשים שהולכים לפמפמם בייספס וחזה..
חלאס צריך לתת דגש רק על השריירם הגדולי ם6סטים לגדול ו 3לקטן גם זה יותר מידי אז חלאס לזיין תמוח!!!

תעבוד חזק תרגילים מורכבים מעט סטים שתוכל להתאושש זה שהמטומטם הזה אומר לך 9-10 לגדול ו 7לקטן זה לא אומר שתקשיב לו.

חלאס להתנשא!!
אז קראת מאמר או 2 בחיים שלך מה אתה ישר קופץ
יש דרך לומר את מה שאתה רוצה
נמאסת כבר
מתנשא על אנשים שגדולים ממך פי 2
וחכמים ממך פי 2
אז תלמד לסתום את הפה מדי פעם!

WEST $ SIDE 02-06-09 20:11

הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה , וכל המטיפים פה שעדיין כאן או שכבר עזבו יכולים לדבר על התאוריות היפות שלהם מפה עד להדועה החדשה עד כמה " קצת סטים" זה יותר טוב , אני מסתמך על עובדות והעובדה היא שריבוי סטים עובד לי יופי , הרבה יותר טוב מלתת 3 סטים לשריר .

Max90kg 02-06-09 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 842551)
הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה , וכל המטיפים פה שעדיין כאן או שכבר עזבו יכולים לדבר על התאוריות היפות שלהם מפה עד להדועה החדשה עד כמה " קצת סטים" זה יותר טוב , אני מסתמך על עובדות והעובדה היא שריבוי סטים עובד לי יופי , הרבה יותר טוב מלתת 3 סטים לשריר .

ריבוי סטים עובד לך יופי? סבבה
אבל למה להמליץ את זה לכולם? למה אתה חושב שעל כל השאר זה יעבוד יופי כמו שזה עבד עליך? אני לאומת זאת אומר לו משהו שיעבוד עליו 100% וזה תוכנית מקוצרת ואתה אומר לו לעבוד כמוך ולהסתכן בבזבוז זמן...

נעל 02-06-09 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 842312)

עלייה בהחלט גדולה, בגלל שאתה לא מעמיס על כל הגוף אתה יכול להתמקד ולהשקיע הכל בשרירים הגדולים, זה למה יש עלייה גדולה במשקלים.
אבל וזה אבל גדול= עלייה במשקל מעניין לבנאדם הנורמלי תתחת, מה שחשוב זה איך שאתה נראה עם העלייה הזאת אחרת זה לא מדד בכלל.
ומי יודע אולי היד שלך הייתה גודלת יותר מיותר סטים, זה שהתחזקת בחזה לא אומר שהיד גדלה ואם כן אז אולי הייתה גודלת יותר, מה שבראש שלך.
כך בחשבון שהיית צעיר יותר שהיית על abc ולכן גדלת גם יותר לאט, הרמות טסט' נמוכות יותר שאתה צעיר [הכוונה מתחת ל16]
אני בגיל 14 בקושי גדלתי בשנה הגעתי למה שמתאמן מתחיל מגיע בחודש, אבל עכשיו אני גדל מהר.
בכל מקרה מה שבראש שלך אם זה עובד לא צריך לתקן כמובן.

ציטוט:

אתה צריך ללמוד לסתום את הפה, אם איך שאתה נראה אין לך סמכות לתפוס תחת על אף אחד, והמראה שלך בהחלט לא מדד להצלחת התוכנית המדהימה שלך, מילא היית בגודל טוב היית יכול להתלהב כמה שהתוכנית שלך יעילה, בנתיים סתום תפה ותפסיק לתפוס תחת על כל הפורום פה.
תודה

Some1FromTheHell 02-06-09 20:46

בתכנית fbw רגילה עושים 5 סטים לשריר גדול ו-2 לשריר קטן ככה שזה יוצא 21 סטים לכל השרירים.
אז כנראה הכי טוב ב-ab לעשות 9 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן כדי שייצא 21 סטים ביום.

The-One 02-06-09 20:48

אתה צריך ללמוד לסתום את הפה, אם איך שאתה נראה אין לך סמכות לתפוס תחת על אף אחד, והמראה שלך בהחלט לא מדד להצלחת התוכנית המדהימה שלך, מילא היית בגודל טוב היית יכול להתלהב כמה שהתוכנית שלך יעילה, בנתיים סתום תפה ותפסיק לתפוס תחת על כל הפורום פה.
תודה[/quote]

אולי תעלה תמונות שלך מר עולם? נראה מה מסתתר מאחורי הכינוי נעל אני מקווה שהמשמעות של זה שאתה לא דומה לנעל.
שתעשה חצי מהשינוי שעשיתי תדבר, עזוב את מצבי כיום תראה איך התחלתי ואז תבין...
עזוב אן לי להתווכח פה .

Max90kg 02-06-09 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 842577)
עלייה בהחלט גדולה, בגלל שאתה לא מעמיס על כל הגוף אתה יכול להתמקד ולהשקיע הכל בשרירים הגדולים, זה למה יש עלייה גדולה במשקלים.
אבל וזה אבל גדול= עלייה במשקל מעניין לבנאדם הנורמלי תתחת, מה שחשוב זה איך שאתה נראה עם העלייה הזאת אחרת זה לא מדד בכלל.
ומי יודע אולי היד שלך הייתה גודלת יותר מיותר סטים, זה שהתחזקת בחזה לא אומר שהיד גדלה ואם כן אז אולי הייתה גודלת יותר, מה שבראש שלך.
כך בחשבון שהיית צעיר יותר שהיית על abc ולכן גדלת גם יותר לאט, הרמות טסט' נמוכות יותר שאתה צעיר [הכוונה מתחת ל16]
אני בגיל 14 בקושי גדלתי בשנה הגעתי למה שמתאמן מתחיל מגיע בחודש, אבל עכשיו אני גדל מהר.
בכל מקרה מה שבראש שלך אם זה עובד לא צריך לתקן כמובן.

תודה

תאכלס גם עליתי במשקל הרבה יותר. נרשמתי לישראלבודי בספטמבר 2008 כשעוד הייתי עובד בתוכניות גרועות בכינוי max70kg כי שקלתי אז 70 ועכשיו אני שוקל 79.5 (כוסעממק התקעתי על זה כמה שאני לא אוכל לא עולה ל-80!!)

TheRock 02-06-09 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 842585)
תאכלס גם עליתי במשקל הרבה יותר. נרשמתי לישראלבודי בספטמבר 2008 כשעוד הייתי עובד בתוכניות גרועות בכינוי max70kg כי שקלתי אז 70 ועכשיו אני שוקל 79.5 (כוסעממק התקעתי על זה כמה שאני לא אוכל לא עולה ל-80!!)

אתה ממש ילד קטן נפשית ופיזית אתה שוקל 79 וחצי ואתה בוכה שאתה לא 80? אז בראש שלך תעגל את זה ל-80

מזכיר לי ת'ילדים האלה שמקבלים 99 במבחן ובוכים דמעות שהם לא קיבלו 100

נעל 03-06-09 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 842582)
תודה

אולי תעלה תמונות שלך מר עולם? נראה מה מסתתר מאחורי הכינוי נעל אני מקווה שהמשמעות של זה שאתה לא דומה לנעל.
שתעשה חצי מהשינוי שעשיתי תדבר, עזוב את מצבי כיום תראה איך התחלתי ואז תבין...
עזוב אן לי להתווכח פה .[/quote]

עשית שינוי נחמד מאוד אבל זה לא מביא לך זכות לתפוס תחת על אף אחד ואני לא מנסה להתלהב עלייך או על אף אחד אני פשוט רוצה שאנשים יפסיקו לכפות את הדעה שלהם על אחרים לא כל מה שאתה חושב הוא נכון תיהיה פתוח לדעות אחרות אני מבין שאפשר לגדול יפה מתוכנית עם מעט סטים אבל אני גם יודע בוודאות שהרוב משתמשים שתוכנית גדולה יותר וגדלים יפה מאוד.
ואני אישית גם עשיתי שינוי ועליתי מ51 קילו ל70 ב7 חודשים האחרונים, אבל אני לא חושב שאני מספיק "מר עולם" בשביל לתפוס על מישהו תחת פה, כשאתה תעבור את המר בחור שלו הגבת, אז אין לי בעיה עם התגובה שלך, אבל אין ספק שהוא עוקף גם אותי וגם אותך.

hanna666 03-06-09 08:37

ציטוט:

לא יכולתי לא להגיב
ראיתי שלפני כמה זמן פתחת פוסט שאתה לא יכול לאכול וכל זה ואני רואה שיש לך ידע בנושא אבל אתה חש לי יותר מדי אתה חושב שאתה חכם אבל אתה. גם אם קראתה את כל המארים שיש על פיתוח גוף אתה צריך להבין שהגוף זה תעלומה אתה צריך לנסות ולראות מה עובד עליך ולא כל מה שעובד עליך עובד עלינו (לא יודע אם יש משהו שיעבוד עליך )
יום טוב

Max90kg 03-06-09 09:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 842704)
אתה ממש ילד קטן נפשית ופיזית אתה שוקל 79 וחצי ואתה בוכה שאתה לא 80? אז בראש שלך תעגל את זה ל-80

מזכיר לי ת'ילדים האלה שמקבלים 99 במבחן ובוכים דמעות שהם לא קיבלו 100

מה הקטע שלך נראה לך זה בעיה בשבילי? לא נורא.
ולהגיד ת'אמת. בדרך כלל אני מתייחס לצח כאל ילד הומו ומפגר אבל במקרה הזה הוא צודק בכך שאם תתן לגוף את כמות הסטים המינימאלית הוא בטוח יתפתח וזה מה שמתאמן ברמת מתחיל צריך. אין בפורום אף אחד שיכול להחשב כמתקדם (אולי יש כמה גדולים כמו ארבל וגלעד אבל כלל האוכלוסיה לא) ולכן מה שצריך זה תוכנית בנפח נמוך
hanna קראת לפחות ספר אחד על פיתוח גוף בחיים שלך? ממליץ לך להתחיל מbrawn וSS

Yoshi-Moto 03-06-09 09:13

צחי עשה טובה תשנה גישה, לא משנה עכשיו צודק לא צודק, באמת שמהצד זה נראה רע.
קרא את ההודעה הראשונה שלך שוב ותראה איך זה נראה

ולנושא:
במקום להתווכח, אפשר להסביר בפשטות שפיתוח גוף זה דבר אינידוידואלי, יכול להיות שתגדל מ8 סטים, ויכול להיות שזה רק יעקב אותך.
מנסים את שני השיטות, כל אחת בתקופה אחרת, ובודקים מה עובד עליך יותר טוב.
אין פה צודק וטועה.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 842446)
חבל שמאז ששראגה עזב אנשים הפסיקו להאמין בתוכניות קצרות...

מי זה שרגא?

Logout 03-06-09 09:19

בונא איך הגענו למצב שthe one תופס פה תחת מה ניהיה עם העולם הזה

Max90kg 03-06-09 09:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto (הודעה 842850)
צחי עשה טובה תשנה גישה, לא משנה עכשיו צודק לא צודק, באמת שמהצד זה נראה רע.
קרא את ההודעה הראשונה שלך שוב ותראה איך זה נראה

ולנושא:
במקום להתווכח, אפשר להסביר בפשטות שפיתוח גוף זה דבר אינידוידואלי, יכול להיות שתגדל מ8 סטים, ויכול להיות שזה רק יעקב אותך.
מנסים את שני השיטות, כל אחת בתקופה אחרת, ובודקים מה עובד עליך יותר טוב.
אין פה צודק וטועה.

מי זה שרגא?

http://israelbody.com/showthread.php?t=50365

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ