![]() |
האם ניתן לאכול אבקת חלבון ללא מים או חלב
אני רוצה לדעת אם אפשר לקחת את האבקת חלבון ללא מים וללא חלב פשוט לאכול ככה את האבקה
או שזה לא טוב לאכול ככה? |
אפשרי,אבל למה לסבול?
|
אני יותר סובל עם מים זה ממש מגעיל כבר לקחת את זה כל פים שאני לוקח את זה בא לי להקיא למרות שאני לא מקיא
|
אז תשתה עם חלב ותגוון שים פירות שים הכל בבלנדר ויצא לך אחלה שייק טעים ומזין וטוב:).. וגם יותר קלוריות פחמימה וחלבון.
לקחת את זה בלי כלום? לא ממולץ. |
שיהיה לך בתאבון
|
תאכל...אף אחד לא יעצור אותך.....אולי בשירותים משהו יעצור אותך אבל פה אף אחד....
|
גבר אי אפשר לאכול אבקה זה יידבק לך לפה ויחנוק אותך
הרעיון הכי מפגר ששמעתי
|
אם אתה רוצה אבנים בכליות אז חופשי אחי.
|
ציטוט:
אני פשוט אערוך אותך החוצה מהפורום לכמה ימים . תקרא את החוקים http://israelbody.com/showthread.php?t=40410 |
עם מים גורם סבל.
אתה חושב שאבקה נטו יותר טוב?. בחיאט תנסה תכתוב איך היה. |
אתה צריך לשנות את הניק שלך לכוסית
|
אם אתה גבר :)
|
תנסה לקחת קצת עם האצבע, אחרי זה עם שתי אצבעות, אחרי זה כפית, כף ואז סקופ.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מכין את השטח לניסויים אנאליים |
ציטוט:
רצחת אותי לנושא: למה לך לעשות את זה.. זה לא יוציא אותך גבר או משהו שתה עם חלב או מים וזהו |
אני שם 100 ש"ח שאתה לא עושה את זה!
|
ציטוט:
התכוונתי שיראה לאט לאט אם זה מגעיל אותו חחח למה לענג מישהי אנאלית עם סקופ חלבון ?< |
ציטוט:
אותו העקרון |
שמע אתה מזכיר לי אותי בגיל 5, לא היה לי כוח להכין שוקו אז אכלתי שוקולית מהקופסא :rolleyes:
אם תנסה לאכול את האבקה היא תיצמד לך ללשון ולשינים, עד שתבלע את כל הסקופ יעבור הרבה זמן. שים מים וזהו |
אפשרי.. דוקא אופטימום שוקולד לבד טעים, אתה יכול לערבב עם קצת מים ולהכין ממרח.
|
אפשרי אבל לא יעיל בעליל!
זה לא יתעכל בקיבע שלך, כי אתה לא נותן לה משהו שהיא יכולה באמת לעכל, אלא סתם אבקה יבשה... באבקת חלבון אין לך ברירה אלא לערבב עם חלב או מים טוב טוב ולשתות את זה, ואם לא טעים לך אז או שתמודד או שפשוט תזרוק את האבקה... |
ציטוט:
|
כי אין לו כוח לערבב,חח.
|
אני ישתה עם מים!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקיבה יש נוזלים וגם אבקה יבשה" זה חלבון מוצק הוא מתפרק.
שאתה אוכל סטייק שזה חלבון מוצק אתה חושב שהקיבה לא משתמשת בו?.. הוא לא אמיתי בנוגע לשאלתך gilsXM |
ציטוט:
|
ציטוט:
תלמד מה יש לך בקיבה לפני שאתה מזיין תשכל. תכף תגיד לי שהאבקה תאטום את הקיבה כמו גבס, זה יתעכל בדיוק כמו כל דבר אחר הקיבה מלאה בנוזלים זה פשוט יתפרק שמה. ואני יודע מה ההבדל בין נתח בשר לאבקה אבל הוא לא קשור לנושא. תפסיק לדבר מהתחת ואולי תשכיל |
ציטוט:
אתה צודק טעיתי .. בחייכם מה פתחתם מלחמה על שטויות ? |
ציטוט:
לא שטויות אחי! אני חייב להבין איך הוא הגיע להבנה הזאת של לאכול אבקה... מעניין אותי לדעת איך הוא שותה שוקו או נס קפה אוכל את האבקות שלהם? בחיייאת זה לא רציני בכלל. שלא יקח את זה אישית אבל זה דורש... נראה לי הוא אובססי לאבקות הוא לא יכול לראות אותן מדוללות בנוזל כלשהו הוא מרגיש שהולך החומר לאיבוד חחחחחחח..... |
ציטוט:
|
ציטוט:
מים/חלב/כל נוזל אחר זה לא אינדיקטור לספיגה של החלבון, הרי גם בקיבה יש נוזלים וגם זה לא צריך נוזל על מנת להספג. ובקשר לאכילה, פעם ניסיתי לקחתי כפית והכנסתי לפה, חוץ מזה שזה נהייה דביק כמו פלסטלינה אפוקסית וזה נתקע בשיניים זה נהייה גוש קשה כזה ובקושי הצלחתי לבלוע את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ