![]() |
ההתקדמות שלי
כעיקרון התחלתי לפני ב-3/3/09 להתאמן בתוכנית ss, בעצם זאת הייתה התוכנית הכי רצינית שעשיתי ושאני עדיין עושה.
כי לפני זה הייתי סתם עושה סקוואט בלי משקל, והחלטתי לקנות ציוד ולהתחיל להתאמן טוב.. אז ככה התקדמתי. התחלתי כמובן הכול רק מהמוט שהוא 10 קילו, אז הנה ההתקדמות.. סקוואט : 70 קילו. דדליפט : 80 קילו. בנ'ץ פרס : 62.5 קילו. מילטרי פרס : 52.5 קילו. מתח : 12.5 קילו. מה אתם אומרים? וכמו שהזכרתי מתאמן חודשיים בערך.. |
עלית מ10 קילו בבנץ' ל62.5 ?
|
ממש חזק!! רק מוזר לי איך אתה לוקח 52.5 במיליטרי עם המשקלים האלה שהם יחסית נמוכים. אני עושה 90 קילו בנץ' פרס ואני בקושי מצליח עם ה52.5...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בניגוד לשאר התרגילים שנתקעתי בהם ואפילו בסקוואט הייתי צריך להתחיל הכול מחדש... ותודה על הפידבק אחי! |
ציטוט:
אני ראיתי את ההתקדמות שלך ואתה מתקדם בצורה לינארית יפה מאוד במשקלים. |
המשקל של המיליטרי הזוי. העם דורש סרטון.
|
תודה אחי,
ואני מקווה שאני יזכור אימון הבא לצלם את המילטרי.. עוד שאלה, מותר במילטרי לדחוף עם הרגליים את הרצפה? או שצריך לעמוד ישר ורק להרים את המוט מעל הראש? |
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מאמין לזה כמו שאני מאמין שסנטה קלאוס מבשל חמין מתחת למיטה שלי עלק התחלת מ10 קילו xd |
ציטוט:
ואמיר אוקיי אני יעלה סרטון ואתה תראה נראה מה תגיד, אפס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התחלתי ב3/3 תסתכל בלוג עד היום זה בערך חודשיים..
לעלות סרטונים להכול זה קצת עבודה אבל פשוט כי צריך לחכות 80 שנה עד שזה עולה ליוטיוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחודשיים גג אתה מעלה 30קילו |
ציטוט:
פשוט איזה מצב זה ככה אני שהתחלתי להתאמן הייתי שחיף מת (שוקל 50 קילו על 1.73) והייתי עושה 30 קילו בנצ' |
ציטוט:
קצת תסתכל על מה שאתה כותב לפני שאתה לוחץ על :" שלח תגובה" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולי הוא בכוונה התחיל נמוך? לי זה לא נראה כזה הזוי. הוא מתאמן כמו שצריך - ויש תוצאות בהתאם.
בקשר למיליטרי - לא דוחפים עם הרגליים, אבל בכל מקרה גם עם הדחיפה יש לך שם אחלה משקל. כל הכבוד ובהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
סתם ניסיתי לכיף לפני איזה שבועיים הצלחתי לעשות מקסימום משקל גם במכונה וגם בפרפר הירוק. מכשירים לכוסיות :p |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני לא ממש דוחף עם הרגליים, יש לי לפעמים בסט הראשון או השני קצת קושי לעלות אותו למעלה ואני נתקע באמצע אז אני נותן פוש קטן עם הרגליים, אבל זה לא ממש חריגה מכללי המילטרי, כי רוב הסטים והחזרות אני שומר על טכניקה טובה. שוב תודה. |
יאללה תחזור מהפציעה תרשם לעוזיאל אני ואיציק נאמן אותך :)
אגב איציק פרש לסמית' :( |
ציטוט:
|
כל הכבוד לך אחי , תמשיך להתאמן חזק , אני יודע שזה לא הוקס פוקס וזה לא קסם אבל בכל זאת אני חייב לשאול אתה לוקח קריאטין ?
רשמת מתח 12.5 קילו , בתוכנית ss יש מתח ? התרגילים זה לא סקוואט , דד ליפט , בנץ פרס , בנט אובר ומילטרי פרס בלבד ? |
אני עובד חזק ונותן הכול באימון,
אני לא משתמש בקראיטין, בעצם אני לא משתמש בכלל בתוספי תזונה וכל מה שנכלל בתוכו. התוכנית הייתה דדליפט,בנ'ץ פרס,מילטרי,סקוואט ובנט אובר רואו אבל החלפתי את הבנט אובר מטעמי נוחות פשוט אני יותר אוהב מתח. תודה אחי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ