![]() |
תפריט לחיטוב
ארוחת בוקר:
חביתה 150 גרם (כ2-3 ביצים) מלפפון בינוני אחד ארוחת 10: לחם מחיטה מלאה 2 פרוסות גבינה צהובה 17% 4 פרוסות ארוחת צהריים: חזה עוף מבושל 200 גרם סלט ירקות 200 גרם יוגורט 0% 100 גרם ארוחה אחרי אימון: בננה אחת עם קליפה ארוחת ערב: טונה במים 200 גרם ערכים סופיים: סה"כ קלוריות: 1422 קלוריות סה"כ חלבון: 168.2 גרם סה"כ שומן: 49.7 גרם סה"כ פחמימות: 74.7 גרם סה"כ כולסטרול: 755.6 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 7.8 גרם גובה: 1.73 משקל: 78 אחוז שומן: 15-16 גיל: 16 bmr: 1896 העמסה פעם ב-10 יום איך התפריט? מה לשנות? |
אתה רוצה להתפגר? תוריד בכולסטרול.
|
לפי דעתי אתה יכול להוסיף לתפריט שלך עוד 100-150 קלוריות ותוסיף שומן איכותי לתפריט שלך ועוד קצת חלבון
ואתה אוכל את הבננה עם הקליפה? |
בטח יגידו לך פה שזה מעט מידי קלוריות..
יש שיטה שעכשיו הסבירו לי כאן, של להוריד 200-300 מהמאזן הניטרלי עד שאתה נתקע, בשלב השני אתה אוכל אותו הדבר עם אותם הערכים פשוט מוסיף אירובי ברמה שתשרוף מספיק קלוריות, בשלב השלישי אתה מוריד פחמימה.. כל הקטע זה שהלפטין יורד (פחות שובע, יותר רעב, ח"ח יורד) וזה מקשה. אותו משתמש כאן (מנהל לדעתי) לא דוגל בשיטת העמסות פעם בכמה זמן, אלא אם כן אתה דל פחמימה (ואתה כן) אבל אז העמסה זה אחרי 4 ימים דלים, ואז 3 ימי העמסה.. מבין? לגבי העמסה פעם בשבוע, לא יודע, הוא אומר לי שזה לא מזהיר במיוחד, אז אני חושב שאלך על שיטה אחרת, דיאטה\חיטוב עד שנתקעים, ואז עושים ניטרלי. או כל זמן מוגדר, לפני שנתקעים. נגיד.. בנאדם שיעשה דיאטה עם גרעון קטן, סביר להניח שהח"ח ירד (בהתאם לגנטיקה) לאחר שלושה שבועות, אז אפשר כבר אחרי שבועיים לצאת לניטרלי, וככה לא לגרום לו להתקע.. |
אני במקומך הייתי מוסיף עוד קלוריות ופשוט עושה יותר אירובי
|
גבנ"צ 17 אחוז שומן? שכחת שאתה בחיטוב? אתה סתם מבזבז לעצמך קלוריות שיכולות להשביע אותך.
גם את הביצים הייתי מחליף בחלופה דלת שומן (קוטג'/גבינה לבנה/לבן של ביצה) אני אישית גם לא סופר קלוריות מירקות. |
ירד לך המון שריר מה זה 70 גרם פחמימה על ההתחלה...
|
תודה לכולם, אני אוסיף אולי עוד איזה 100-200 קלוריות ממשהו באמת נראה לי קצת מדי
ולזה שמעליי, זה לא על ההתחלה הייתי שבוע וחצי על נייטראלי ועכשיו אני על cc |
ציטוט:
|
|
תודה אחי
|
בננה עם קליפה?
באמת? זה אפשרי? הא ו2 קופסאות טונה במים טהור בלי כלום לשים על זה? אתה בעונש? אני כפית טונה במים נקייה לא יכול להוריד בלי להקיא למה לא להוסיף איזה פרכית או משהו לשים את הטונה עליו או ירקות אבל טונה נקייה זה פשוט דוחה.. |
ציטוט:
וכן אני אוכל 200 גרם טונה בלי כלום. אחד הדברים המגעילים אבל שווה את זה אני עובד על כוח סבל :) |
^
זה טיפשי. אם היית מקצץ את הגבינה 17 אחוז ל5 אחוז, היה לך מקום להוסיף כף שמן זית לטונה שהייתה משנה לה לגמרי את הטעם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה צריך להגיע ל 30-35 גרם סיבים לפחות
התפריט שלך לא בנוי כ"כ טוב אני אוהב שבכל ארוחה יש חלבון, מעט פחמימה ושומן איכותי למשל בארוחה קטנה 2 לחם קל, יוגורט 200 גר 0%, + 20 גרם שקדים או טונה כף טחינה ו2 לחם קל וארוחה אחת או 2 גדולות ביום למשל 130 גרם אורז, 150 גרם חזה עוף + 2 כפות טחינה אל תכניס שומן ממוצרי חלב/ בשר (או כמה שפחות) תכניס שומן איכותי - שמן זית/טחינה/אבוקדו/שקדים/אגוזי מלך - לא קלויים ביצה 1 או 2 ביום זה מצויין (חלבון איכותי וחומצות שומן איכותיות) תראה שהכולסטרול שלך ממש גבוה תשחק עוד עם המחשבון תזונה ותראה שאתה מגיע לערכים יותר סבירים בכללי תוריד את כל השומן הלא טוב, תכניס בערך 60 גרם שומן איכותי תשמור על חלבון 1.8 ממשקל גוף וכל השאר פחמימה לא הכנסת כמעט ירקות (ולכן אין כמעט סיבים בתפריט) צריך לאכול ירק עם כל ארוחה כמעט או שתכניס לך כל בוקר 30 גרם פיבר 1 (שזה 15 גרם סיבים) עם יוגורט עוד דבר עם תפריט כזה בהנחה שאתה לא מנוסה עם חיטובים ולא מכיר את הגוף שלך תוך שבוע תתחיל לקרוס והכח שלך ירד בהרבה הייתי מציע לך להתחיל עם תפריט של 2000 קקל ולפי ההתקדמות לקצץ גם עם 2000 קלוריות בהנחה שהנתונים שרשמת נכונים אתה תרד בהצלחה |
סתם שאלה קצת לא קשורה,
אתה ממשיך לעבוד בss גם בחיטוב? או שעבדת ss רק במסה ועכשיו שאתה בחיטוב אתה מחליף תוכנית? |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
עוד שאלה
למה באחוז שומן כזה אתה עושה cc תרד ל 10 בערך ושם אולי תתחיל cc לדעתי זה מיותר בשלב זה |
לא קראת את ההמשך. אני עובד בהעמסה פעם ב10 יום עד 12 שזה הסט פוינט ואז ואז מוריד ל-העמסה ב5-7 ימים כי אז מאבדים יותר שריר אחרי שיורדים מתחת לסט פוינט. חוץ מזה חיטוב דל פחמימות הוא חיטוב הרבה יותר טוב מחיטוב רגיל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אם אתה מעל 15 אחוז שומן גם חיטוב רגיל יעשה ת'עבודה עד שתגיע ל-15 ואז תעשה דל פחמימה עם העמסה פעם ב-10 יום עד הset point ואז תמשיך עם העמסה פעם בשבוע |
סתם נגיד שאני רוצה להתחיל חיטוב מה השלב הראשון? בכמה גרעון להיות?(במידה ואני 15 אחוז שומן)
ואיך איבוד של פחות מסת שריר? אם בקושי אוכלים פחמימות.. |
מקס כל הודעה שלך בפוסט הזה יותר טיפשית מהשנייה ... חלאס להמליץ ועוד בכזה ביטחון על דברים שאין לך שמץ של מושג בהם...עזוב את זה שאתה פאקינג עוד ילד שגודל ולעשות חיטוב ועוד אם כל קצת פחמימה זה בכלל טמטום מוחלט אתה עדיין בשלבי התפתחות וגדילה... סבבה חבל לי שאתה ככה פוגע לעצמך בגוף ועוד חושב שזה טוב אבל לפחות על תצא בהצהרות שרוב האנשים פה הם בני 16- יקשיבו לך והיפגעו בעצמם
ותעשה לי טובה על תגיב לי בהודעה עם מושגים ששמעת אותם איפושהו ואין לך מושג מה הם אומרים או איך להשתמש בהם כראוי |
אז לא מומלץ בגיל 14 דל פחמימות?
|
ציטוט:
דיי לחוש ת'צמך מבין משהו חוץ מזה מה יש פאקינג לדעת על cc? המאמר שמשה כתב? לא ראיתי בשום מקום באינטרנט מידע על הcc חוץ מהמאמר של משה ואני לא רואה משהו שאני אמרתי והוא סתר |
כמה דברים.
1. תעשה בינתיים חיטוב רגיל ומאוזן עד שתגיע לאחוז שומן קצת יותר נמוך כמו 12-13, ואח"כ ממליץ לך לעשות סוג של cc, והעמסה תעשה אחת ל5-7 ימים דלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמח שנרשמת אגב פרשתי זמנית מהחיטוב כי אני פשוט לא מסוגל ללמוד לבגרויות ולאכול לפי תפריט בו זמנית |
היי
קראתי את המאמר של cc, למרות הכל - לדעתי מקס שתוסיף פחמימות ושומנים איכותים כמו אגוזים ושקדים ושתרד באחוז השומן תהיה בcc(חיטוב דל פחמימות) ,ואני לא יודע עם זה ממש נחוץ להגיד אבל אני מקווה שהחיטוב דל פחמימות לא יפגע לך בצמיחה שנשארה לך.. אתה בן 16 ולדעתי יש לך עוד 2-3 ס"מ לגבוה אבל עם אתה רוצה להיות בטוח כך עצה ממני. לך לרופאת משפחה ותבקש לעשות צילום גיל עצמות,עם גיל העצמות שלך הוא 17 אז אין לך בעיה עם החיטוב דל פחמימות כי גם ככה לא גובהים יותר בגיל עצמות 17 מלבד כמה מילימטרים..עם אתה ב16 תשקול את זה.. בהצלחה ומקווה שלא חפרתי.. |
ציטוט:
If שקלת לעשות?=p |
ציטוט:
אתה כזה טיפש לא ראית בשום מקום באינטרט מידע על cc חחחחח משה המציא את זה אתה לא יודע? שמעת על גוגל או שזה קשה מדי למוגבלים שכלית כמוך לחפש שם חומר או שפשוט אתה בור ולא יודע אנגלית.. בכל מקרה לך לרופה משפחה ותשאל אותו אם אכילה של 50 גרם פחמימות ביום ליד בן 16 לא תגרום נזקים ... מה שכן לשחיף כמוך להיות על 8 אחוז שומן גובל באנוקסיה .. אין פלא שנשברת מזה בגלל שהתפריט היה לקוי מלכתחילה אני לא באתי לריב איתך או משהו , פשוט אתה קורא משהו , מפרש אותו לא נכון והולך וממליץ לאנשים דברים .. זה פשוט טמטום ואני מקווה שכמה ילדים לא הקשיבו לך ויגמרו בבית חולים |
ציטוט:
ציטוט:
עכשיו שאני אבין אותך, אתה לא ממליץ לילדים לעשות חיטוב דל פחמימה בכלל? |
מצטרף לשאלה
אני בן 14... |
ציטוט:
שאתה גודל המצב אפוטימלי של הגוף זה לקבל את כל מה שהוא צריך אז שלא לדבר שלא מומלץ להיות בגרעון קלורי.. אבל אם כבר אתה בגרעון על תגביל כלכך את הפחמימה והקלוריות |
אני אוכל בערך 200 גרם פחמימות זה בסדר?
|
ציטוט:
|
מה זה if?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ