ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות עדכניות של נאור זיו (https://israelbody.com/showthread.php?t=53061)

איאל 29-04-09 15:45

תמונות עדכניות של נאור זיו

נאור זיו בניו יורק תמונות מהמכון כושר לפני יומייםhttp://img524.imageshack.us/gal.php?g=005dfd.jpg

the pharmacist 29-04-09 15:46

לי פריסט הישראלי - חזה וגב אדירים

האדמור 29-04-09 16:01

מפלצת דחוסה! יש שיפור בפלג גוף עליון, מעניין איך הרגליים שלו היום?

Pro_XXL_Universe 29-04-09 16:14

אחלה גבר שבעולם!
ומפתח גוף מדהים סתכלו איזה דחוס נאור איזו איכות!
ניראה מעולה ומרשים.

תום ג'יי 29-04-09 17:11

פצצה תמיד היה בין הטובים...הוא עשה או מתכוון לעשות איזה שהם תחרויות לאחרונה? או שמאז מר ישראל 2007 לא התחרה?

לוזון 29-04-09 17:41

נאור זיו נראה מעולה..
הוא גדל המון מהתמונה האחרונה שראיתי..
פשוט אין מילים כבוד למדינת ישראל..

arbel2 29-04-09 18:07

נראה מעולה כרגיל
סמכו עליו שהרגליים שלו השתפרו גם כן :)

איאל אתה עדיין מייעץ לו ?

עלוש 29-04-09 18:11

אחחח איך אני חולה עליו :d:
נראה מעולה ! מפלצת מסה

OrGadol 29-04-09 18:13

ווואה וואה איזה גדול האיש הזה :) ..

haim15 29-04-09 18:14

הענק הירוק, הנה עוד בחור שמביא גאווה למדינה שלנו ואף אחד לא מוקיר לו תודה (חוץ מאיתנו כמובן) פשוט עצוב שהמדינה לא תומכת באנשים האלו שמגיעים להישגים גדולים והכל לבד זה פשוט לא נתפס אני מלא הערכה כלפיהם.

Dr. Muscle 29-04-09 18:28

תותח הוא מתחרה ב npc?

ירין מוסקוביץ 29-04-09 20:42

מזה דחוס מה הכוונה?

mmaorc 29-04-09 21:19

איכותי ביותר. כבוד.

איאל 29-04-09 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 820004)
נראה מעולה כרגיל
סמכו עליו שהרגליים שלו השתפרו גם כן :)

איאל אתה עדיין מייעץ לו ?

מאז שהתחיל הוא איתי אנחנו חברים בדם בהיכרות הראשונה שלנו לפני 9 שנים הוא שקל 57 קג ..כל מי שמכיר אותו יודע שאין כמוהו בנאדם עם לב זהב וספורטאי עם הרבה משמעת עצמית ורצון להתקדם מאחל לו רק טוב

ניגרי ענק 29-04-09 21:34

נראה נהדר כמו תמיד.
בחור מדהים עם אישיות נדירה, זן נדיר בתוך הספורט הכל כך לחוץ ועמוס אגו הזה, הוא מאוד חסר לי כאן.
שיהיה לו רק בהצלחה.

arbel2 29-04-09 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל (הודעה 820182)
מאז שהתחיל הוא איתי אנחנו חברים בדם בהיכרות הראשונה שלנו לפני 9 שנים הוא שקל 57 קג ..כל מי שמכיר אותו יודע שאין כמוהו בנאדם עם לב זהב וספורטאי עם הרבה משמעת עצמית ורצון להתקדם מאחל לו רק טוב

נאור באמת בן אדם מדהים ,תמיד תענוג לדבר איתו ,גם בטלפון וגם באי מייל.

SiX PACK 30-04-09 04:00

כוכב הנאור הזה...

הוא עושה אימונים אישיים כמו שהבנתי, שיהייה לו בהצלחה.............

bodybuilderil 30-04-09 15:19

אין סיבה שהמדינה תתמוך כספית בספורט שאינו אולימפי ורוב המשתתפים בו צורכים חומרים אסור

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 820010)
הענק הירוק, הנה עוד בחור שמביא גאווה למדינה שלנו ואף אחד לא מוקיר לו תודה (חוץ מאיתנו כמובן) פשוט עצוב שהמדינה לא תומכת באנשים האלו שמגיעים להישגים גדולים והכל לבד זה פשוט לא נתפס אני מלא הערכה כלפיהם.

לא רוצה להרוס את המסיבה, אבל איזו גאווה הוא כבר מביא למדינה שלנו? הלו, קצת פרופרציות! מדענים וסופרים מביאים לנו כבוד, גם כמה ספורטאים תחרותיים בודדים שנמצאים בטופ של הטופ (ע"ע אלכס שטילוב שיכול להביא מדליה באולימפיאדה הבאה), לאיזו במה עולמית הוא כבר הגיע שאתה מכריז שהוא "מביא גאווה למדינה שלנו"? הוא ספורטאי תחרותי אבל לא ברמה עולמית (אני בספק שהוא מתחרה בכלל בארה"ב, שם זה עולם אחר עם כל הכבוד), הוא לא מייצג אף אחד, הוא יצא לארה"ב על דעת עצמו כדי לקדם את עצמו, זה טוב ויפה ולגיטימי. שיהיה לו בהצלחה. אם אתה רומז שהמיסים שלי צריכים לממן אותו באיזשהי צורה אז אפעס, I don't think so. דודי סלע צריך לממן לעצמו נסיעות, בתי מלון ומאמנים, כשהתמיכה שהוא זוכה לה בתור ספורטאי צמרת (56 בעולם) שואפת לאפס, שלא לדבר על כך שהוא באמת מייצג את המדינה בגביע דייויס מגיע להישגים אדירים. אז באמת, עם כל ההערכה לכמה שרירנים ישראליים שהלכו לנסות את מזלם מעבר לים, הם עומדים בזכות עצמם ולא במקרה. שיהיה לו הרבה בהצלחה, עושה רושם שהוא בחור נחמד.

איאל 30-04-09 16:24

חובבן מסכן

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilderil (הודעה 820514)
לא רוצה להרוס את המסיבה, אבל איזו גאווה הוא כבר מביא למדינה שלנו? הלו, קצת פרופרציות! מדענים וסופרים מביאים לנו כבוד, גם כמה ספורטאים תחרותיים בודדים שנמצאים בטופ של הטופ (ע"ע אלכס שטילוב שיכול להביא מדליה באולימפיאדה הבאה), לאיזו במה עולמית הוא כבר הגיע שאתה מכריז שהוא "מביא גאווה למדינה שלנו"? הוא ספורטאי תחרותי אבל לא ברמה עולמית (אני בספק שהוא מתחרה בכלל בארה"ב, שם זה עולם אחר עם כל הכבוד), הוא לא מייצג אף אחד, הוא יצא לארה"ב על דעת עצמו כדי לקדם את עצמו, זה טוב ויפה ולגיטימי. שיהיה לו בהצלחה. אם אתה רומז שהמיסים שלי צריכים לממן אותו באיזשהי צורה אז אפעס, i don't think so. דודי סלע צריך לממן לעצמו נסיעות, בתי מלון ומאמנים, כשהתמיכה שהוא זוכה לה בתור ספורטאי צמרת (56 בעולם) שואפת לאפס, שלא לדבר על כך שהוא באמת מייצג את המדינה בגביע דייויס מגיע להישגים אדירים. אז באמת, עם כל ההערכה לכמה שרירנים ישראליים שהלכו לנסות את מזלם מעבר לים, הם עומדים בזכות עצמם ולא במקרה. שיהיה לו הרבה בהצלחה, עושה רושם שהוא בחור נחמד.

תמיד יש מפגרים חסרי נימוס וכבוד שלא יודעים מתי לפתוח את הפה ולהביע דעה ..תאכל את הלב בלי להגיב רואים כמה אתה מתאמץ להוציא תמונה של חובבן שאין לו מה להראות מסכן ..תפתח פוסט משלך ותביע את דעתך

bodybuilderil 30-04-09 17:03

איפה ראית פה חוסר נימוס? לאכול את הלב? על מה? קשה לקבל דיעה קצת שונה משלך? לא כתבתי עליו עצמו מילה אחת רעה. תתבגר.

jfolk 30-04-09 17:24

נראה מדהים!!
הוא עדין מתחרה בארץ?

haim15 30-04-09 17:27

ציטוט:

לא רוצה להרוס את המסיבה, אבל איזו גאווה הוא כבר מביא למדינה שלנו? הלו, קצת פרופרציות! מדענים וסופרים מביאים לנו כבוד, גם כמה ספורטאים תחרותיים בודדים שנמצאים בטופ של הטופ (ע"ע אלכס שטילוב שיכול להביא מדליה באולימפיאדה הבאה), לאיזו במה עולמית הוא כבר הגיע שאתה מכריז שהוא "מביא גאווה למדינה שלנו"? הוא ספורטאי תחרותי אבל לא ברמה עולמית (אני בספק שהוא מתחרה בכלל בארה"ב, שם זה עולם אחר עם כל הכבוד), הוא לא מייצג אף אחד, הוא יצא לארה"ב על דעת עצמו כדי לקדם את עצמו, זה טוב ויפה ולגיטימי. שיהיה לו בהצלחה. אם אתה רומז שהמיסים שלי צריכים לממן אותו באיזשהי צורה אז אפעס, i don't think so. דודי סלע צריך לממן לעצמו נסיעות, בתי מלון ומאמנים, כשהתמיכה שהוא זוכה לה בתור ספורטאי צמרת (56 בעולם) שואפת לאפס, שלא לדבר על כך שהוא באמת מייצג את המדינה בגביע דייויס מגיע להישגים אדירים. אז באמת, עם כל ההערכה לכמה שרירנים ישראליים שהלכו לנסות את מזלם מעבר לים, הם עומדים בזכות עצמם ולא במקרה. שיהיה לו הרבה בהצלחה, עושה רושם שהוא בחור נחמד.

אתה טועה כי עצם העובדה שהוא יצא לחו"ל והיותו ספורטאי הוא מייצג את מדינת ישראל, וגם עם הוא לא מייצג אז מה זה אומר שלא מגיעה לו הערכה בעיניי רק לדעת שהוא ישראלי זאת גאווה ולא מעניין אותי עם הוא מתחרה או לא.
בעיניי הוא גאווה לישראל גם כי הוא עומד איפה שהוא נמצא בזכות עצמו בלי תמיכה מהמדינה בעוד שיש אנשים שהמדינה תומכת בהם ולא מגיעים להישגים כבר המון זמן אז עם קצת יותר מודעות ועזרה הרמה בארץ הייתה עולה וכך גם התוצאות וההישגים, ומי אמר שהוא לא מתחרה? אני אישית לא יודע אבל אם יש בכוונתו להתחרות אז פתאום הוא כן מייצג את המדינה כי הוא מתחרה?

bodybuilderil 30-04-09 17:33

זה בדיוק ההבדל, להעריך אותו זה יופי, אבל לטעון שהוא מייצג פה מישהו זה משהו אחר. שגיא כלב לדוגמה מייצג אותך? הוא נסע לאמריקה לעשות הרבה כסף לחיות את החיים הטובים. שיהיה לו לבריאות אבל מכאן ועד "גאווה לישראל" ההבדל עצום.

jfolk 30-04-09 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilderil (הודעה 820619)
זה בדיוק ההבדל, להעריך אותו זה יופי, אבל לטעון שהוא מייצג פה מישהו זה משהו אחר. שגיא כלב לדוגמה מייצג אותך? הוא נסע לאמריקה לעשות הרבה כסף לחיות את החיים הטובים. שיהיה לו לבריאות אבל מכאן ועד "גאווה לישראל" ההבדל עצום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dr. Muscle 30-04-09 17:48

ציטוט:

המרמור של אנשים פה זה על חוסר תמיכה באופן כללי בספורט הזה וגם בספורטאים מעולים שמייצגים אותנו בחו"ל כדוגמאת איאל שהוא הטוב בעולם למשקלו! אלו אנשים שראויים לקבל תמיכה, יותר מכמעט כל ספורטאי ישראל שאני יכול לחשוב עליו. דודי סלע עם כל הכבוד מקום 56 בעולם לעומת ישראלים שהם מקום ראשון בעולם, יש הבדל ברור (וגם הבדל בפופלאריות בין הענפים מין הסתם).

לגבי נאור זיו אני מסכים - שיהיה לו הרבה בהצלחה אבל אם אדם החליט על דעת עצמו ללכת להתחרות בחו"ל אין שום סיבה שהמדינה תתמוך בו. הוא לא מייצג אותה אלא את עצמו. באותה מידה אני או אתה יכולים לנסוע מחר להתחרות במקום אחר.
מצד שני שים לב שהעזיבה הזו היא כנראה (מבלי להכיר אותו אישית) בגלל שאין שום מקום להתפתח בו בספורט הזה בארץ, שזה גם עצוב.

bodybuilderil 30-04-09 17:48

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמוק.

Pro_XXL_Universe 30-04-09 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilderil (הודעה 820635)
ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמוק.

אני מאמין שהתכוונו ב"מייצג את ישראל בכבוד" או "גאווה לישראל" זה שאנשים יסתכלו עליו (שמתעסקים בפיתוח גוף) יבינו שגם בישראל יש בודיבילדרים על רמה,עקב הרמה של הספורט בארץ מאוד נמוכה ביחס למדינות אחרות.
תאמין לי שמהכרות אישית אם נאור הוא היה רק לוחץ לך את היד ואומר לך שגם אם הייתה מציע לו בחינם דברים הוא לא היה לוקח מימך:flowers:

הבנתוש?

עמרי מרג 30-04-09 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל (הודעה 820550)
תמיד יש מפגרים חסרי נימוס וכבוד שלא יודעים מתי לפתוח את הפה ולהביע דעה ..תאכל את הלב בלי להגיב רואים כמה אתה מתאמץ להוציא תמונה של חובבן שאין לו מה להראות מסכן ..תפתח פוסט משלך ותביע את דעתך

הלו? הכל טוב?
בן אדם כתב את דעתו, ולפחות התנסח באופן שהלוואי שהיו כאן עוד כמה שהיו מאמצים...
מעבר לכך, עברתי על הדברים שנכתבו פעמיים - הכל בסלע.

תנשום עמוק, והלוואי שתדע להתנצל כפי שגבר צריך לפעמים

ניגרי ענק 30-04-09 19:36

לא חושב שנאור ביקש או ציפה לקבל תמיכה ממישהו, לפי מה שהבנתי הוא מצליח יפה מאוד בזכות עצמו, וזה לא פלא כי מדובר באיש נדיר, כריזמטי ונחמד באופן קיצוני.
מובן מאליו שבמקום שיש מודעות לספורט אחד כזה, שיש לו גם את הלוק הנכון בנוסף לכל התכונות האלה, יזכה לביקוש חסר תקדים.
בכל מקרה כל הטוב שנופל עליו מגיע לו לגמרי, אני מאחל לו להמשיך ולהצליח, רק שלא ישכח להגיע לבקר אותנו מידי פעם.

Pro_XXL_Universe 30-04-09 19:57

bodybuilderil באמת שההודעות שלך היו מיותרות בפוסט הזה רואים שאתה קנאי מסכן.
בודיבילדר זה הכינויי האחרון ביקום שמתאים לך!
לפני שאתה חושב שאתה בודיבילדר תיתנהג כמו בודיבילדר ותידע לפרגן לאחרים ואני די בטוח שלעולם אל תגיע לקרסול של נאור.

סופ"ש נעים לך.

bodybuilderil 30-04-09 23:24

טוב אחי.

לא ידעתי שלבודיבילדרים מיוחסות תכונות אישיות כה נעלות, זה חלק מהמבחנים על הבמה? כמו השאלות בתחרות מלכת היופי? אם כן אז אני בעד שלום עולמי.

לא זכור לי שלא פירגנתי למישהו אגב.

ראה תגובתו של עמרי.

Eliran_M 30-04-09 23:50

אגדה ישראלית פשוט מפלצת מהלכת

hachem-01 01-05-09 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 820686)
הלו? הכל טוב?

אני מכיר את נאור רק דרך האינטרנט ומתמונות שראיתי לגופו של ענין יש התקדמות חדה בפלג גוף עליון (לא ראינו רגלים) הבן אדם גם לא גבוה במיוחד (160) כבוד אלף כל ומעל הכל לא משנה את מי הוא מייצג.כמובן כשישראלי מצליח בחול זה אמור לתת מוטיבציה לבודיבילדרים מקומיים אבל מה לעשות לא כולם קורצו מהחומר הנכון או מסיבות אחרות לא יכולים להגיע לחול וזה חבל אים המדינה רוצה ייצוג הולם היא צריכה להשקיע בנו (אנחנו לא פחות טובים מנבחרת השחמט או מזורקי ברזל למיניהם). לגבי פותח הפוסט איאל חסון הוא נשמע אחלה בחור אז אני לא רואה למה לנבל את הפה כלפיו הוא בסך הכל הביא כמה תמונות של חבר שהוא מלווה שנים וזה לגיטימי ואפילו רצוי אז איאל תודה אחלה תמונות...
נ.ב אשמח לדבר איתך שלח אי מייל.

עמרי מרג 01-05-09 01:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 820707)
לפני שאתה חושב שאתה בודיבילדר תיתנהג כמו בודיבילדר ותידע לפרגן לאחרים ואני די בטוח שלעולם אל תגיע לקרסול של נאור.

סופ"ש נעים לך.

המלצה שלי (שאתה לא חייב לקבל. אבל לפחות תנסה להבין אותה) -
שעה שעתיים בשבוע (מקס.) של שיעורי הבנת הנקרא עשויים לעשות פלאים לא רק לאופן ההתבטאות שלך אלא גם להישגים בספורט.
חמסה

Pro_XXL_Universe 01-05-09 02:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 820951)
המלצה שלי (שאתה לא חייב לקבל. אבל לפחות תנסה להבין אותה) -
שעה שעתיים בשבוע (מקס.) של שיעורי הבנת הנקרא עשויים לעשות פלאים לא רק לאופן ההתבטאות שלך אלא גם להישגים בספורט.
חמסה

:1:מה שתגיד אחי יאלה אין לי כוח לפוסט הזה:)

איאל 02-05-09 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 820686)
הלו? הכל טוב?

אם אתה והוא גברים בתחרות קרובה של פיתוח גוף או לחיצה בואו אליי ותגידו זה אנחנו ואני אתנצל בפניכם אישית ..תודה על ההתערבות והדאגה שלך

dethMAN 02-05-09 13:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 820707)

סופ"ש נעים לך.

איפה ראיתם שהוא לא פירגן לו?
הבנאדם הביע דיעה לגיטימית ביותר וגם הסביר למה הוא מתכוון.
יצאתם עליו סתם כי חשבתם שהוא מנסה לרדת על הספורט ועל נאור זיו.
קצת פרופורציות.
---------

נאור באמת נראה מעולה....שימשיך ככה ויבלוט שמה כמה שיותר.

ספונסר 02-05-09 15:27

נראה טוב ,חבל שאין תמונת רגליים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ