ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ביקורת|סיריוס מאס בטעם תות (https://israelbody.com/showthread.php?t=52641)

DanielML 21-04-09 17:44

ביקורת|סיריוס מאס בטעם תות

ישר שרואים את השק אי אפשר שלא לראות את הגדול,שק ענקי של 5.5 ק"ג ברגע שפתחתי את השק החדר התמלא בריח של תות(ואו ריח מטורף פשוט איזה תענוג) השק מכיל סוגר לחיצה(כמו השקית סנדויצים של הביהס) ומקבלים סקופ ענקי.
היום לראשונה ניסיתי,חצי סקופ(משהו כמו 30 גרם) עם 300 מ"ל מים בערך,מערבבים(מתערבב טוב,אין גושים שנדבקים לדפנות) ומקבלים צבע אדום ממש יפה,הריח לא כזה נורא שתיתי עכשיו היו כמה דברים:
1.היו מיני גושים כאלה,לא כזה נורא בשבילי אולי יש כאלה שזה יציק להם
2.טיפה מתוק מדי הטעם
חוץ מהטעם שהוא טיפה מתוק הטעם תות ממש מעולה,ואפילו מזכיר תות שדה אמיתי,קיצר הטעם די מומלץ.

אני אישית צורך את הסיריוס מאס בצורה כזאתית:
חצי סקופ או בבוקר או בערב
חצי סקופ לאחרי אימון
ובימים שאין לי אימון אז חצי סקופ בבוקר וחצי סקופ בערב

Holy_Templar 21-04-09 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 813788)
ישר שרואים את השק אי אפשר שלא לראות את הגדול,שק ענקי של 5.5 ק"ג ברגע שפתחתי את השק החדר התמלא בריח של תות(ואו ריח מטורף פשוט איזה תענוג) השק מכיל סוגר לחיצה(כמו השקית סנדויצים של הביהס) ומקבלים סקופ ענקי.
היום לראשונה ניסיתי,חצי סקופ(משהו כמו 30 גרם) עם 300 מ"ל מים בערך,מערבבים(מתערבב טוב,אין גושים שנדבקים לדפנות) ומקבלים צבע אדום ממש יפה,הריח לא כזה נורא שתיתי עכשיו היו כמה דברים:
1.היו מיני גושים כאלה,לא כזה נורא בשבילי אולי יש כאלה שזה יציק להם
2.טיפה מתוק מדי הטעם
חוץ מהטעם שהוא טיפה מתוק הטעם תות ממש מעולה,ואפילו מזכיר תות שדה אמיתי,קיצר הטעם די מומלץ.

אני אישית צורך את הסיריוס מאס בצורה כזאתית:
חצי סקופ או בבוקר או בערב
חצי סקופ לאחרי אימון
ובימים שאין לי אימון אז חצי סקופ בבוקר וחצי סקופ בערב

שיחקת אותה אחי אני מתלבט על הטעם תות מלא זמן , כרגע חתמת שאקנה אותו :)
תודה

DanielML 21-04-09 17:52

כן טעם חמוד,שוב טיפה מתוק אבל אם זה כזה נורא בשבילך תסתום את האף ותוך 3 שלוקים אתה מסיים את המנה.

Holy_Templar 21-04-09 17:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 813797)
כן טעם חמוד,שוב טיפה מתוק אבל אם זה כזה נורא בשבילך תסתום את האף ותוך 3 שלוקים אתה מסיים את המנה.

אני חולה מתוק אחי

DanielML 21-04-09 17:58

אני מתכנן בקרוב להשתמש בסיריוס מאס בתוספת נו-אקספלוד/סלמס,נקווה לטוב:)

Shlomik 21-04-09 18:13

מעולה! שיהיה בהצלחה.

אני יכול להגיד על הבננה והשוקו שהם מעולים, טעמתי את שתיהם שמח לשמוע שגם התות מוצלח.

Cortex 21-04-09 18:17

אין על השוקו של סיריוס זה יותר טוב מצ'יט .. גם הבננה אש התות הוא הכי פחות מומלץ מבין ה-3 לדעתי

EPIC 21-04-09 18:18

לדעתי לקחת את המוצר בצורה שאתה לוקח זה בזבוז זמן, קח סקופ שלם או שלא תמצה את המוצר כמו שצריך.

DanielML 21-04-09 18:21

אתה ממליץ לקחת סקופ אחד,פעם אחת ביום?

Holy_Templar 21-04-09 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי epic (הודעה 813812)
לדעתי לקחת את המוצר בצורה שאתה לוקח זה בזבוז זמן, קח סקופ שלם או שלא תמצה את המוצר כמו שצריך.

המוצר נועד להשלמת הקלוריות החסרות בתפריט אם ביום מסויים הוא איננו זקוק למנה שלמה
אז למה לקחת ?

זה יהיה ביזבוז ...

DanielML 21-04-09 18:27

אל תשכחו שהסקופ פשוט ענקי,כשמתי סקופ שלהם רק לראות זה מילא לי כמות נכבדת מהשייקר

EPIC 21-04-09 18:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 813815)
המוצר נועד להשלמת הקלוריות החסרות בתפריט אם ביום מסויים הוא איננו זקוק למנה שלמה
אז למה לקחת ?

זה יהיה ביזבוז ...

לדעתי האישית הצורה שבה אתם מאמינים שצריך להשתמש בגיינר היא מגוחכת באותה מידה שמישהו

יקנה 911 טורבו וישתמש רק ב-2 הילוכים הראשונים כדי לחסוך דלק, הרי גם ככה תגיע ממקום

למקום לא? קיצור, בילבול ביצים.

ולפותח הפוסט, אני עובד ברשת ומוכר מאות כאלה בחודש, אני מודע לגודל הסקופ.

DanielML 21-04-09 18:33

אז ההמלצה שלך זה לצרוך סקופ שלם אחרי אימון? עם כמה מ"ל מים?

EPIC 21-04-09 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 813830)
אז ההמלצה שלך זה לצרוך סקופ שלם אחרי אימון? עם כמה מ"ל מים?

קח סקופ שלם אחרי אימון וביום שאתה לא מתאמן אז בין הארוחות או בבוקר, הכמות מים תלויה בטעם

שלך, ככל שתשים יותר זה יתערבב יותר טוב אבל יהיה פחות טעים, עם הזמן תגיע לכמות מים

האידיאלית.

hanna666 21-04-09 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shlomik (הודעה 813808)
מעולה! שיהיה בהצלחה.

אני יכול להגיד על הבננה והשוקו שהם מעולים, טעמתי את שתיהם שמח לשמוע שגם התות מוצלח.

מתי אתה יכול לבוא msn ?

roybns 21-04-09 19:33

אחי דפוק סקופ שלם!!!! מזה חצי סקופ זה כמו לאכול חצי באגט למרות שאתה יכול לאכול שלם
אתה רוצה לעלות במשקל לא? מאסה לא? תדחוף תדחוף
לי יש בטעם בננה ואני לא מחליף בחייםםםםםםםםם
חצי סקופ זה משהו כמו 350 קלוריות....עלוב ביותר

Holy_Templar 21-04-09 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי epic (הודעה 813828)
לדעתי האישית הצורה שבה אתם מאמינים שצריך להשתמש בגיינר היא מגוחכת באותה מידה שמישהו

יקנה 911 טורבו וישתמש רק ב-2 הילוכים הראשונים כדי לחסוך דלק, הרי גם ככה תגיע ממקום

אתה בכלל מבין מה הכוונה בתוסף תזונה גיינר .
נועד להשלים קלוריות , לא לקחת כמו רובוט כי כתוב ..

תפסיק לבלבל את המוח

האנלוגיה על רכב היא מטופשת , לוקחים גיינר בהתאם לתפריט , במידה ומצליחים להכניס את כל הקלוריות
או קרובים לכך אז משלימים בכמות שצריך . לא מעבר לכך .

DanielML 21-04-09 20:13

למי להקשיב,למוכר או למנהל? חח תביאו מישהו שיחליט לעזאזל חח

EPIC 21-04-09 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 813954)

אם אתה רוצה להקשיב לליצן, תקשיב למר טמפלר, הוא אלוף בליצנות.

pala 21-04-09 20:26

bitchfight

amir717 21-04-09 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי epic (הודעה 813955)
אם אתה רוצה להקשיב לליצן, תקשיב למר טמפלר, הוא אלוף בליצנות.

אבל יש הבדל המטרה שלך למכור ולעזור

המטרה של טמפלר היא לעזור

goldBEN 21-04-09 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 813954)

מספיק להיות טמבל ותחשוב לבד.
זה נקרא תוסף תזונה.
אם באותו יום דחפת את כל הקלוריות והתזונה שאתה צריך לאותו יום אז אתה לא צריך להוסיף תזונה.
אם היה לך יום די מעאפן ובלי חשק לאכול אז תשתה את הכמות גיינר שאתה צריך.

DanielML 21-04-09 20:50

נכון אבל ברגע שאדם שהתפקיד שלו זה למכור יום יום את המוצר הזה (והוא משום מה צריך לדעת את צורת הישמוש) ממליץ על סקופ שלם בעוד אימון,בעוד שמנהל מקצועי בפורום ממליץ על פיצול בעת שצריך

sami04 21-04-09 20:54

עם כל הכבוד לאורי, הוא לא קיבל ניהול עקב היותו מאסטר לבודיבילדינג, אם כי במקרה הזה ספציפית אני לא יודע להחליט לכאן או לכאן.

לדעתי, לקחת חצי סקופ זה לא רציני. אני אישית קניתי את המוצר לפני כמה ימים, ואני סקופ שלם בבוקר וסקופ שלם אחרי אימון.

DanielML 22-04-09 10:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sami04 (הודעה 814004)
עם כל הכבוד לאורי, הוא לא קיבל ניהול עקב היותו מאסטר לבודיבילדינג, אם כי במקרה הזה ספציפית אני לא יודע להחליט לכאן או לכאן.

לדעתי, לקחת חצי סקופ זה לא רציני. אני אישית קניתי את המוצר לפני כמה ימים, ואני סקופ שלם בבוקר וסקופ שלם אחרי אימון.

אחרי 16~ יום יגמר לך השק

יונתן מהמעלית 22-04-09 17:33

לפי דעתי דווקה התות הוא ממש ממש לא טעים...
היו לי 2 שקי בננה והם היו תענוג
אבל התות ביאס אותי שקניתי אותו....
הוא לא ממש מתוק....הבננה יותר....
אבל מצאתי את כמות המים שמספיקה כדי שהוא יתערבב וישאר מתוק פחות או יותר....

אבל ללא ספק כשיגמר אני חוזר לבננה

barkanor 22-04-09 21:14

פשש יפה לך אחי תהנה
אני קניתי וניל ונדפקתי בקטע של הטעם בענק.

מדוזה 23-04-09 00:20

שאלה לי אליכם , אם אני קונה שק של סיריוס מאס של 5.5 קילו , ועושה משו חד פעמי , מפרק את השק ביום גג יומיים שלושה , הגוף שלי יכניס את כל הקלוריות האלה לגוף ?

ואיך הגוף שלי יגיב לדבר הזה ? והאם זה יעלה אותי באחוז שומן בצורה מטורפת , או שזאת תיהיה השמנה טובה ? בסה"כ אני רוצה לעלות במשקל אבל כמה שפחות נוזלים שאני יצטרך להוריד אחריזה , מעדיף לעלות 8 קילו מהסיריוס מאס ונגיד להוריד אחריזה קילו בשבוע - שבועיים ולהיראות חטוב עדיין

sami04 23-04-09 07:25

ציטוט:

אני קניתי וניל ונדפקתי בקטע של הטעם בענק.
למה נדפקתה? המועדף עליי.

ציטוט:

אחרי 16~ יום יגמר לך השק
תאכל קופסאת קוטג' , בחלוקה של פעם ביום למשך שבוע. הגיוני? אין מה לעשת.

DanielP 23-04-09 10:42

לפותח הפוסט
התשובה כלכך ברורה גיינר או כל תוסף תזונה אחר בא במטרה להשלים את החסר אתה לא אמור לקחת בדיוק מה שרשום זה לא איזה כדור נגד מחלה או משהו.
תקשיב לטמפלר גם בלי שום קשר הוא יודע מה הוא אומר(בהרבה דברים)
לepic יש אינטרס של מכירה.
(מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה)

לדעתי, לקחת חצי סקופ זה לא רציני. אני אישית קניתי את המוצר לפני כמה ימים, ואני סקופ שלם בבוקר וסקופ שלם אחרי אימון.[/quote]

מה אתה מבלבל תביצים מה זה השטויות האלה"לא רציני"למה מה זה סטרואידים!? כל אחד לוקח לפי הצורך !גם אם זה יהיה 5גרם וזה מה שהוא צריך אז זה מה שהוא יעשה.

DanielP 23-04-09 10:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 815199)
שאלה לי אליכם , אם אני קונה שק של סיריוס מאס של 5.5 קילו , ועושה משו חד פעמי , מפרק את השק ביום גג יומיים שלושה , הגוף שלי יכניס את כל הקלוריות האלה לגוף ?

ואיך הגוף שלי יגיב לדבר הזה ? והאם זה יעלה אותי באחוז שומן בצורה מטורפת , או שזאת תיהיה השמנה טובה ? בסה"כ אני רוצה לעלות במשקל אבל כמה שפחות נוזלים שאני יצטרך להוריד אחריזה , מעדיף לעלות 8 קילו מהסיריוס מאס ונגיד להוריד אחריזה קילו בשבוע - שבועיים ולהיראות חטוב עדיין

:):):):) ביומים לא תעלה 8קילו גם אם תאוכל את הבית לא תעלה ככה
סתם טמטום+בזבוז כסף להוציא 420שקל-+ בשביל יומים?איפה נשמע דבר כזה!
וכמו שם המוצר כך הוא "תוסף תזונה"הוא בא להוסיף לתפריט לא להחליפה.

מדוזה 23-04-09 12:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielp (הודעה 815289)
:):):):) ביומים לא תעלה 8קילו גם אם תאוכל את הבית לא תעלה ככה
סתם טמטום+בזבוז כסף להוציא 420שקל-+ בשביל יומים?איפה נשמע דבר כזה!
וכמו שם המוצר כך הוא "תוסף תזונה"הוא בא להוסיף לתפריט לא להחליפה.

לא 8 קילו טעות שלי התכוונתי ל4 קילו .

ולמה לא ? אם כביכול שק זה 20 אלף קלוריות , לקנו 2 שקים זה 40 אלף קלוריות , טוענים שנגיד כל 8 אלף קלוריות זה קילו , אז כביכול יש ב2 שקים 5 קילו , נגיד הגוף שלי "יפספס" קילו מימה שיכנס ...

אני לא יעלה מיזה 4 קילו ?

DanielP 23-04-09 12:34

דבר ראשון לא תעלה מיזה (יש דבר שניקרא זמן)
דבר שני גם אם תעלה מיזה משהו זה יהיה שומן לא שריר כבינינו כמה כבר תתאמן ביומים (כמה הגוף כבר יכול לספוג)מה גם שתעבור בהרבה את הכמות שאתה באמת צריך.
בקיצורררררר לא תעלה ולא תרד וחבל על הכסף נקודה.
וגם תחשוב בהיגיון אם זה היה כלכך פשוט כמו שאתה מתאר תוך חודש כל אחד עולה ל300POUND וישר הולך לMR OLYMPIA.
Just think about it!

נעל 23-04-09 12:40

אם תשתה כל היום תחרא הזה תשלשל כמו חמור מדוזה.

haas 23-04-09 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי epic (הודעה 813828)

אתה אמנם אמור למכור אבל אל תהיה כל כך שקוף...

sami04 23-04-09 13:45

פותח הפוסט, השייק יוצא לך סמיך?

!Demon! 23-04-09 13:46

אני הייתי מאמין לטמפלר ... :whistle::whistle:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 815308)
לא 8 קילו טעות שלי התכוונתי ל4 קילו .

ולמה לא ? אם כביכול שק זה 20 אלף קלוריות , לקנו 2 שקים זה 40 אלף קלוריות , טוענים שנגיד כל 8 אלף קלוריות זה קילו , אז כביכול יש ב2 שקים 5 קילו , נגיד הגוף שלי "יפספס" קילו מימה שיכנס ...

אני לא יעלה מיזה 4 קילו ?

אפשר גם לעלות 10 קילו ביום אבל תשאל תעצמך 10קילו שם מה זה יהיה?

מדוזה 23-04-09 15:31

זה יהיה 10 קילו של הרוב נוזלים וכמובן לא עליה של 10 קילו ולהישאר חטוב , אבל נגיד אני עולה 4 קילו זה שונה מאשר 10 קילו .. , זה נגיד לעלות 4 קילו ולהוריד חצי קילו (בעזרת זה שאני יאכל קצת מאוד במשך שבוע נגיד) ואז אני יכול לחזור להיות חטוב שאני על משקל יותר גבוהה ...

הרי אם בנאדם עולה 4 קילו לא משנה מימה זה לא הכל נוזלים ושומן , וברגע שהוא יוריד כביכול נגיד חצי קילו עד קילו , כל הנוזלים והשומן שהוא העלה מה4 קילו יעלמו , לא ?

!Demon! 23-04-09 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 815461)
זה יהיה 10 קילו של הרוב נוזלים וכמובן לא עליה של 10 קילו ולהישאר חטוב , אבל נגיד אני עולה 4 קילו זה שונה מאשר 10 קילו .. , זה נגיד לעלות 4 קילו ולהוריד חצי קילו (בעזרת זה שאני יאכל קצת מאוד במשך שבוע נגיד) ואז אני יכול לחזור להיות חטוב שאני על משקל יותר גבוהה ...

הרי אם בנאדם עולה 4 קילו לא משנה מימה זה לא הכל נוזלים ושומן , וברגע שהוא יוריד כביכול נגיד חצי קילו עד קילו , כל הנוזלים והשומן שהוא העלה מה4 קילו יעלמו , לא ?

יכולה להיות גם עליה של 4 קילו שומן ונוזלים או נגיד 0.1 קילו שריר..
תבין יש כמות מסוימת של שריר שאתה יכול לעלות נגיד אתה בפלוס 500 כל יום אז אם תיהיה בפלוס 4000 נגיד לא תעלה הרבה יותר שריר אם בכלל..
זה אומר אין טעם לעלות מלוכלך מדי..

DanielML 23-04-09 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sami04 (הודעה 815359)
פותח הפוסט, השייק יוצא לך סמיך?

המרקם יוצא פשוט מעולה,ממש כמו שייק

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ