![]() |
לא יודע כבר מה לעשות..:(
חברים לא בשביל משהו אבל פורק תיסכול אפשר
להגיד אני מתאמן כבר שנתיים ואני דיי נמוך בוא נגיד ככה(גנים מההורים)אני יותר גובהה משניהם אז אין לאן לצפות מה לעשות וכולם אומרים לי שזה לא יפה לי בגלל שאני נמוך אז אני נראה ג'וץ כזה מה לעשות "להפסיק לגדול" או להישאר חטוב בגודל שיהיה נורמלי לגובהה שלי או לתת מסה ולשים זין??:( |
מה הגובה שלך ?
|
1.66-67 תאמת לא בדקתי דיי הרבה זמן..
אבל תאמין לי לא גבהתי מאז..אולי סנטימטר.. |
מסההה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.siz.co.il/my.php?i=14kjmnou3dga.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zmnzlmy2rgmh.png |
עוד משהו אם אתה מתאמן בשביל בנות אז חבל
רק תדע שבודיבילדינג זה ציטוט:
|
לא אחי חס וחלילה לא מתאמן בשביל בנות..
מתאמן בשביל הכיף שלי זה באמת דרך חיים שלי כבר.. אבל אני לא רוצה להראות כמו גוץ..:( |
ציטוט:
|
אני כמעט מטר 80 וממשיך לגבוה ואומרים לי שזה לא יפה כי זה מנופח מדי אז להפסיק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת חתימה שמצאתי באיזה אתר אהבתי אותה :d |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח בפוסט אל תמשיך עם המסה תעשה רק חיטוב נראה איך תראה בסוף |
למה אתה מתבאס?
1.67 זה לא כזה נמוך.. תמשיך מאסה וזהו. |
תשמע אני 1.91, ומבחינת גודל, אולי לגיל שלי אני גדול מאוד, אבל בכללי קצת יותר גדול משאר האוכלוסיה(אני חטוב יחסית).
כבר עכשיו אני נראה מפלצת ליד בנות, וליד אנשים בכלל:) אבל אני שם זין כל כך גדול. מי שאומר לך מקנא, פשוט מקנא. |
שמע, גמד או לא זה לא משנה כי תמיד ימצאו בך פגמים וחסרונות בגלל הפיתוח גוף!
אני 1.76 ובעקבות המסה גדלה לי כרס שלא הפריעה לי בחיים וכשקראו לי שמן פתאום לא התחלתי לאהוב אותך כל כך אבל לומדים לשים זין ולהציב מטרות ומי שעומד בדרך למטרה שלך אתה תולש לו את כל הגפיים! הם סתם אנשים קנאים ואפסים שלא שווים כלום! |
אח שלי יש פה הרבה משתמשים בפורום שנכנסו לסרט שהם באדיבילדינג ורוצים להיות מאה קילו שרירים,המטרה שלנו זה להראות יפים ובריאים בהתאם לגוף שלנו ולגובה שלנו,אתה לא תהיה שחיף אתה לא נמוך כל כך(וואן דאם למשל 1.74 רק קצת מעליך) ואתה יכול לבנות גופה פצצה אבל אל תגזים יותר מדי במסה,תעשה כמו שאמרת גדול וחטוב בהתאם לגובה שלך.
|
1.67 לא כזה נמוך יש לך 3 סטנטימטר ואתה 1.7
ובן כמה אתה? יש כאלה גובהים בצבא |
בישביל מה יש קנאים? בישביל להשים עליהם זין ולראות עד כמה אתה טוב!
תמשיך |
הלוואי עליי 1.67...
חח שים זה משאתה רוצה לגדול אז שים זין גם לי אומרים שזה מגעיל לגובה ובכלל ואני שם זין כי אני אוהב אתזה שים זין על כולם ולך בראש מורם |
ציטוט:
ותרביץ להם ושים זין יאלה מספיק לבכות. |
ציטוט:
אעלק דרך חיים,אני מבין את האלו שעולים להתחרות בשבילם זה באמת דרך חיים. אבל מה אתה עושה?![לא רק אתה בכללי כל אלו שחושבים שזה דרך חיים בשבילם ולא מתחרים] אתם סה"כ מתאמנים ומפתחים את הגוף,אחרי שתתכונו לעלות לבמה תגידו שזה דרך חיים,עכשיו אל תחפרו על משהו שלא נכון לגבייכם. |
ציטוט:
אבל כל הקטע של פיתוח גוף,שמירה על תזונה, מחוייבות לספורט זה בהחלט דרך חיים אצלי. |
ציטוט:
אז איך זה בדיוק דרך חיים?!זה אותו דבר כמו שכל אחר שעוסק במשהו שהוא נהנה.זה עדיין לא הופך את זה לדרך חיים. דרך חיים-זה כשכל החיים ש'ך מושקעים בזה.[מאטפורית כמובן] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה עדיין לא דרך חיים,רק תחביב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותמיד אמרתי לעצמי הלוואי עליי עוד 10 ס"מ ולדעתי המטרה שלי הושלמה , אבל לאט לאט גיליתי שאין מה לעשות ככה נולדת ככה ה' ברא אותך, תגיד תודה שאין לך בעיות הרבה יותר חמורות שלא נגיד אותם פה,אני יודע שזה מבעס תחת ותאמין לי אני לא אחד כזה שמתאמן בשביל בנות בחיים לא, אני מתאמן כדי להסתכל על עצמי במראה ולהגיד איזה כיף איך שאני נראה תהיה גאה במה שיש לך! |
אחי חכה אני יביא לך קישור של המאמן שלי מהמכון,הוא יותר נמוך ממך סתכל איך הוא היה במר ישראל,זכה פעמיים:
ומקום 5 באירופה: http://images.google.co.il/imgres?im...a%3DG%26um%3D1 |
ציטוט:
[quote=Elad12;809287]אחי חכה אני יביא לך קישור של המאמן שלי מהמכון,הוא יותר נמוך ממך סתכל איך הוא היה במר ישראל,זכה פעמיים: ומקום 5 באירופה: איזה גובהה הוא?? |
ציטוט:
|
מהיום שהתחלתי להתאמן אמרו לי להפסיק כי אני נהייה גדול יותר
שים זין תמשיך לגדול ומי שרק מדבר תפוצץ אותו ותראה איך הוא סותם תפה וכל יום אומר לך שלום ולוחץ לך תיד כאילו אתה מלך |
אחי אני 165.
להיות גוץ זה גנטי, זה להיות שמנמוך, אם יש לך גוף v אתה לא תיראה גוץ...ותראה ת'בודיבילדרים הנמוכים כמו שהביאו פה...במיוחד את לי פריסט... |
[quote=לוזון;809492]אני יודע אחי אני לא מתאמן בשביל בנות אני כמוך בדיוק מאותה סיבה..
ציטוט:
|
פיי הוא נראה פצצה לא נורמלית..
|
אחי זה מה יש, עדיף לך להשלים עם זה או לבכות על זה ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ