![]() |
bent over row
יש מצב שמישהו מארגן סירטון נומרלי לזה.? ראיתי כבר איזה 10 ולכל אחד יש טכניקה שונה אני לא יודע איזה מהם לעשות :s
|
|
איזה תגובה מהירה תודה אחי!
|
|
|
לא יודע
ב-2 הסרטונים זה נראה שהם לא מצמידים את הידיים שלהם לגוף בזמן המשיכה של המוט וזה חשוב מאוד שהידיים יהיו צמודות |
ציטוט:
|
זה כן חשוב כי אם המרפקים רחוקים מהגוף זה עובד יותר על הכתפיים האחוריות
תנסה ותראה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מדבר על זה שמעט מרחק בין המרפק לגוף לא יהיה כזה קריטי לא חייב ממש להצמיד אותו.... כמובן שאם עושים ממש רחוק מהגוף זה כבר כתף אחורית.... |
זה הבדל גדול מאוד
אל תגיד לי מה קשור |
ציטוט:
|
חעעעע
|
בבנט אובר רואו המרפקים צריכים להיות קצת רחוקים מהגוף[קצת] כדי לערב יותר שרירים [לדוגמא טרס מייג'ור]
כדי לבודד יותר את הרחב גבי אפשר לעשות מסור ושאר מיי וריאציות של חתירה צרה |
ציטוט:
אני לא חבר שלך אז שמור על הפה.... והנה hypertrophy הסביר יפה מאד את מה שאמרתי.... |
ציטוט:
|
לא צריך גם חברים כמוך
פשוט עצבן אותי איך שהגבת |
ציטוט:
|
בואו נרגע
ואדון היפרטרופיה צודק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכשהחתירה מתבצעת במנח צר [כלומר פשיטת כתף נקיה] הרחב גבי עובד לבד? |
ציטוט:
2. ממש לא. |
ציטוט:
הייתכן שמרוב מחשבות על אסטרים קצרים וארוכים התבלבלו לי העובדות בפיזיולוגיה ? :eek: |
ציטוט:
ואנחנו מדברים על אנטומיה ידידי |
ציטוט:
איפה הטעות שלי? |
בכתף הכיוון סיבים של הלטיסימוס והטרס מייג'ור הוא זהה ושניהם מבצעים את אותם התנעות (יש הפעלה היררכית כשהדרישה לפיתוח כוח נמוכה אבל זה לא העניין פה). בפשיטה בכתף הסיבים הסטרנו-קוסטליים של החזה הם הפושטים העיקריים אחרי הלטיסימוס (בטח כשמדובר בפשיטה מכפיפה כמעט מלאה) ואח"כ שרירים קטנים כמו הטרס מייג'ור , הפוסט' דאלתויד והראש הארוך של הטרייספס (בעיקר בגלל חתך רוחב ולא כיוון סיבים).
למקרבי שכמות אין שום קשר לעניין. |
ציטוט:
בכל אופן....אז מה ההבדל בין חתירה צרה לחתירה "רחבה" [נניח מסור ובנט אובר]? |
ציטוט:
|
שאלה בנושא בנט אובר.
לאחרונה כאשר אני מבצע את התרגיל, אני מרגיש בשריר הבא : (סימנתי בנקודה אדומה \ לבנה) http://img151.imageshack.us/img151/2585/back2o.jpg http://img151.imageshack.us/img151/5...ilder18sfw.gif מעין דקירה בשריר, וזה מפריע לי לבצע את התרגיל. זה לא היה לפני..זה כואב רק בצד ימין ואך ורק בתרגיל הזה!! בהתחלה המאמן אמר לי שאולי זה כי אני מכווץ את הכפתיים ואז אני נותן לטרפזים עבודה כפולה, במקום להוציא את החזה החוצה . תיקנתי את זה ועדיין ישנן דקירות כואבות. חשבתי להפסיק את התרגיל לקצת זמן אולי מתוח לי שם איזה שריר או משהו כזה, מה דעתכם בעיניין? האם זה בעייה בטכניקה או באמת משהו מתוח \ תפוס לי שם ? ומישהו יכול להגיד לי בדיוק את הרוחב שצריך לתפוס במוט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אנשים שלא שווהע להתייחס אליהם....אז אני אשתוק לגבייך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מין הסתם בכל תנועה יש אגוניסט וכמה סינרגיסטים אבל כשדנים על תרגיל לשריר יעד מסוים אתה לא באמת מצפה להתייחס לכל הניתוח הקינזיולוגי של כל תנועה נכון? כשעושים חתירה במנח צר [כשהמרפק ממש נוגע בצידי הגוף] הלטיסימוס דורסי עובד יותר ויותר עומס "נופל" עליו ככל שתפתח יותר את האחיזה ככה העומס ממנו יורד ומועבר בחלקו לשרירים אחירם זאת הנקודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני פשוט לא כוסית מאחורי מקלדת....אני באמת מוכן שכל מי שמרגיש גבר לפתוח ת'פה ולקלל ולשחק אותה גבר יבוא אלי הביתה ויעשה את זה כמו שצריך מול הפנים שלי נמאס לי מעברייני מקלדות פה נתתי פה את הכתובת שלי כמה וכמה פעמים ומישהו עשה טובה גם ושם תמונה של הבית שלי ככה שלאף אחד אין תירוץ לקלל מאחורי המקלדת יש לו את כל התנאים להגיע ולהראות כמה שהוא גבר מולי פנים אל פנים |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההבדל בין שנינו שלי יש לוגיקה והגיון, ולך אין, מה שעוד אין לך זה שכל אז כשאמרו לך לשתוק אז תשתוק, אם אתה לא יודע לענות על השאלה שאתה שאלת בעצמך אתה כנראה לא שווה כמדריך או לא היית שווה בכלל לעבור את המבחן כי זה א-ב באנטומיה ואפילו אחד כמוני שאין לו תעודה בתחום יודע את התשובה לשאלה המטומטמת הזו. |
ציטוט:
זה שקילל זה אתה לא אני אז אם אתה מספיק גבר לעשות את זה מאחורי מקלדת אני מצפה שתהיה מספיק גבר לעשות את זה בפנים לא?< לשתוק אתה יכול לומר לחברים שלך וגם זה לא אז תתחיל לשמור על הפה שלך ילד בנוגע לשאלות הסברתי את העיניין למעלה חמוד תלמד להסתכל על כ-ל הפוסט ולא רק על הפרובוקציות של עצמך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ