ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לכל מי שלמד פעם בקורס מדריך כושר (https://israelbody.com/showthread.php?t=51904)

הכריש בקרייסלר 07-04-09 10:48

לכל מי שלמד פעם בקורס מדריך כושר

אני מעוניין להירשם לוינגייט לשלושה חודשים לקורס אינטנסיבי ולקבל את התעודה מהר,הקורס עולה בסביבות ה-6300 שקל,אבל השאלה שלי היא כזאת האם כדאי בכלל להוציא תעודה כי אני לא רוצה שהיא סתם תעמוד על הקיר,איך שם בוינגייט שווה ללמוד או שיש מקומות טובים יותר?
מה דעתכם בכלל על כל הרעיון של להוציא תעודה של מאמן סתם בזבוז כסף?

תודה לעונים.

Vodex 07-04-09 11:00

בן כמה אתה?
קודם כל יש כמה בתי ספר בארץ להכשרת מדריכים שיאים , ווינגיט ישנם כל מיני שלוחות שלהם אני אישית עשיתי בוינגיט בנתניה ואני פשוט רואה את הרמה בארץ ובלי שום בפק אני בטוי שוינגיט בנתניה ברמה הגבוהה ביותר אפשר לראות את לפי המרצאים החומר הלימוד שמה בהחלט רוצים שתדע פיקס אם אתה חושב שזה ממש קל להוציא אז תשכח זה אפשרי כמו כל דבר אבל בהחלט צריך ללמוד

אין בזה ביזבוז כסף זה מכשירים אותך להיות מדריך זה מאפשר לך עבודה שזה נראה לי פי מאה יותר טוב מכל העבודות הפשוטות כשמסימים צבא והולכים למכור בגדים להיות מלצר וכו

the pharmacist 07-04-09 11:03

בתכלס עשיתי קורס כרגע אני לא רואה את עצמי עובד בתחום בעיקר זה נראה לי יוריד לי את החשק להתאמן וברוב המקומות מדריכים מקבלים מינימום ויש את העניין של אימונים אישיים שחוץ מרשתות כגון:הולמס פלייס,גו אקטיב לא קיימים הרבה מקומות שיש בכלל את הדבר הזה.

!Demon! 07-04-09 12:05

לדעתי תעשה איפה שהכי זול בכל מרה ידע רחב לא תקבל שם

Pro_XXL_Universe 07-04-09 15:51

במידה ואתה מעונין להיות מדריך חדר כושר,זאת התעודה שצריך לקבל בישביל לעבוד בתור מדריך.
אם אתה לא רואה את עצמך בעבודה כזאת ורוצה להצליח בה..(אימונים אישיים וכו') אז תמצא משהו אחר לעשות אם הכסף..כמו להביא אותו לי חחח :flowers:

BenB. 07-04-09 18:01

ציטוט:

כמו להביא אותו לי חחח
חחחחחחחחחחח ענק!!! not

ציטוט:

תמצא משהו אחר לעשות אם הכסף
עם

Pro_XXL_Universe 07-04-09 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benb. (הודעה 802144)
חחחחחחחחחחח ענק!!! not

עם

שיאו עכשיו תעקוץ אותי כל פעם על שגיאות כתיב די נו חחחחחחחחחחחח זה יהיה עוד פוסט להרוס אם מריבות אין בעיה אז כבר רשמתי לך מה אני חושב על מגניב שכמותך שעלה 2 קילו בזכות הסיריוס מאס שלו!
אתה פשוט טירוף אין ואני בטוח שזה גם 2 קילו שריר נקי בלי שומנים ובלי נוזלים.

חחחחחחחח תגיד אמא שלך המתורבתת קונה לך את הסיריוס מאס שלך?או שזה אבא שלך המתורבת?

Daniel R 07-04-09 18:14

חחחחחחח אני מריח פה משהו מתחמם........

הכריש בקרייסלר 07-04-09 18:35

אני יודע בדיוק מה אקבל אם אעבור את הקורס,השאלה היא האם משהו פה עשה קורס כזה ומרוצה כרגע(ללא קשר לידע שמקבלים זה לא מעניין אני חושב יותר על הקטע הכלכלי)אני צריך לדעת אם קורס כזה שווה מאמץ וכסף האם זה ישתלם בעתיד יש פה כאלה?

Pure Muscle 07-04-09 19:29

הכריש,

אחי הגדול עשה את הקורס והתעודה חסכה לו הרבה כאבי ראש. הייתי ממליץ לך לעשות את זה אם אתה מעוניין להיות מדריך ומאמן אישי.

The-One 07-04-09 22:42

אפשר לדעת מה מלמדים בקורס בדיוק אפשר הסברים?

goldBEN 07-04-09 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 802348)
אפשר לדעת מה מלמדים בקורס בדיוק אפשר הסברים?

למה אתה צריך לדעת?
אם כבר קורסים אתה צריך לפתוח אחד משלך שמותאם רק לבודיבילדרים מטורפים כמוך!

ZorgoBH 07-04-09 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 802364)
למה אתה צריך לדעת?
אם כבר קורסים אתה צריך לפתוח אחד משלך שמותאם רק לבודיבילדרים מטורפים כמוך!

מה אתה מתגרה בו הוא בסוף יאכל את כולנו

The-One 07-04-09 23:15

באמת שאן לי מושג מה אתם רוצים ממנו://

goldBEN 07-04-09 23:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 802382)
באמת שאן לי מושג מה אתם רוצים ממנו://

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

וואי אתה הורג אותי!!!
נראה לי עד היום הוא חשב שמדובר על איזה אחד ממש ממש טמבל!!!

Eyeseen 07-04-09 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 802389)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

וואי אתה הורג אותי!!!
נראה לי עד היום הוא חשב שמדובר על איזה אחד ממש ממש טמבל!!!

תסביר לי מה בדיוק קרה פה עכשיו ?

hypertrophy 08-04-09 02:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר (הודעה 802186)
אני יודע בדיוק מה אקבל אם אעבור את הקורס,השאלה היא האם משהו פה עשה קורס כזה ומרוצה כרגע(ללא קשר לידע שמקבלים זה לא מעניין אני חושב יותר על הקטע הכלכלי)אני צריך לדעת אם קורס כזה שווה מאמץ וכסף האם זה ישתלם בעתיד יש פה כאלה?

אישית אני יכול להמליץ לך על הקורס של שיאית באוניברסיטת ת"א
ממה שראיתי והבנתי מבוגרי וויגנייט זה פשוט רמה מחפירה של קורס....
אין לי כוח לפרט כמה מחפירה אבל פשוט רע....

bundy 08-04-09 06:38

hypertrophy , אתה מדריך עכשיו נכון?
איך המשכורת שלך אם אפשר לשאול?

הכריש בקרייסלר 08-04-09 09:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 802521)
אישית אני יכול להמליץ לך על הקורס של שיאית באוניברסיטת ת"א
ממה שראיתי והבנתי מבוגרי וויגנייט זה פשוט רמה מחפירה של קורס....
אין לי כוח לפרט כמה מחפירה אבל פשוט רע....

אני לא אכפת לי מה לומדים בקורס אחי,ברור שאלמד ואנסה להשכיל שם אבל את הבסיס שלי והעיקרונות שלי בתחום לא אשנה,הכי חשובה לי זאת התעודה והשאלה היא האם זה ישתלם לי כי חבל לשרוף קרוב ל-7000 אלף שקל...ואתה מאמן בפיטנס בבלפור בת ים?

hypertrophy 08-04-09 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר (הודעה 802577)
אני לא אכפת לי מה לומדים בקורס אחי,ברור שאלמד ואנסה להשכיל שם אבל את הבסיס שלי והעיקרונות שלי בתחום לא אשנה,הכי חשובה לי זאת התעודה והשאלה היא האם זה ישתלם לי כי חבל לשרוף קרוב ל-7000 אלף שקל...ואתה מאמן בפיטנס בבלפור בת ים?

זה לא בבלפור אחי....מלון מרקיורי ליד בלפור....למה?

שמע אם אתה רוצה לעשות ת'קורס כדי לעבוד בתחום אז זה שווה מין הסתם....
בכל אופן בנושא פיתוח גוףוכוח לא תלמד שם כלום הכל תצטרך לעשות מבחוץ אבל זה לא מסתכם רק בזה יש מיליון ואחת דברים שלומדים שם שהם לא בתחומים שלנו

hypertrophy 08-04-09 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bundy (הודעה 802540)
hypertrophy , אתה מדריך עכשיו נכון?
איך המשכורת שלך אם אפשר לשאול?

אני עושה בחודש 654600 שקל אחרי מע"מ לפני מס הכנסה וביטוח לאומי...מה זה השאלה המפגרת הזאת?

עושה כסף טוב וזהו לא מתעשרים מזה וגם לא חיים ברעב ממוצע לגמרי

אלא אם כן אתה יודע לשווק[לשקר ולחרטט המוווון] ואז אתה עושה טונות אימונים אישיים ויכול לסגור את ה-10 אלף בחודש

אורי סטמקר 09-04-09 11:53

אני כרגע לפני סיום הקורס בשלוחה של וינגייט ברשלצ. נישאר לי עד ה1 למאי מבחן מעשי וזהו!!!
החומר שנילמד שם הוא אנטומיה, פיזיולוגיה, פציעות ספורט, תזונה, אימון קטינים, אירובי, ובגדול תורת הענף!!
שלא תחשוב שהתעודה תבוא לך בקלות אתה חייב לשבת וליטחון. אני לקחתי את המסלול הארוך 10 חודשים פעם בשבוע ביום שישי. החיסרון הוא שזה לוקח יותר זמן ,והחיובי שיש לך המון זמן לעבור על החומר ולילמוד עד המפגש הבה.

hypertrophy 09-04-09 13:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורי סטמקר (הודעה 803412)
אני כרגע לפני סיום הקורס בשלוחה של וינגייט ברשלצ. נישאר לי עד ה1 למאי מבחן מעשי וזהו!!!
החומר שנילמד שם הוא אנטומיה, פיזיולוגיה, פציעות ספורט, תזונה, אימון קטינים, אירובי, ובגדול תורת הענף!!
שלא תחשוב שהתעודה תבוא לך בקלות אתה חייב לשבת וליטחון. אני לקחתי את המסלול הארוך 10 חודשים פעם בשבוע ביום שישי. החיסרון הוא שזה לוקח יותר זמן ,והחיובי שיש לך המון זמן לעבור על החומר ולילמוד עד המפגש הבה.

אצלכם לא לומדים קינזיולוגיה וביומכניקה?

ככל הידוע לי הקורב של פעם בשבוע יוצא 12 חודשים[ככה היה אצלנו]

הכריש בקרייסלר 09-04-09 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 803084)
זה לא בבלפור אחי....מלון מרקיורי ליד בלפור....למה?

שמע אם אתה רוצה לעשות ת'קורס כדי לעבוד בתחום אז זה שווה מין הסתם....
בכל אופן בנושא פיתוח גוףוכוח לא תלמד שם כלום הכל תצטרך לעשות מבחוץ אבל זה לא מסתכם רק בזה יש מיליון ואחת דברים שלומדים שם שהם לא בתחומים שלנו

אה התבלבלתי בין סטודיו סי לפיטנס במרקיורי,חבר שלי רצה שנתאמן איפה שאתה מאמן אבל המקום לא לטעמי בכלל...
בקשר לתעודה נראה לי שאלך על זה אבל בטוח לא יהיה בה שימוש אחרי שהיא תהיה אצלי ביד
ואורי כל מה שאמרת זה נכון גם לי אמרו את כל זה וגם אימון קטינים שזה הכי מעצבן חח הם מציעים לי את המסלול של השלושה חודשים שלוש פעמים בשבוע לא הרבה נכשלים בזה נכון?

Philip1123 10-04-09 16:02

לא מבין מה הבעיה. אם יש לו את הזמן והכסף, למה לא להוסיף קצת ידע... גם אם אין בכוונתו לעבוד בזה.

נעל 10-04-09 22:57

שמעתי שיש קורסים מרוכזים של 5 שבועות בקיץ, אבל לא מצאתי, רק בשלוחות וזה רחוק לי מאוד, בעע.
השלוחות נחשבות כוינגייט? או שעדיף בנתניה עצמה.
ולכותב ההודעה אני חושב שמדריך חדר כושר זאת עבודה טובה לתקופה מסוימת, אחרי צבא אין הרבה דברים ולי זה נראה מעניין יותר מלמצר וכדומה, אך עבודה לחיים זה לא, אלא אם כן אתה עם פרוטקציות לאמן אישית כל היום או עברת קורסים נוספים ויש לך הכשרות לעשות גם חוגים [מכיר מישהו שעשה איזה 5-6 קורסים שונים].

הכריש בקרייסלר 11-04-09 01:06

לפיליפ-עשיתי כבר מספיק קורסים בחיים שלי ורובם היו בזבוז זמן וכסף ואני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת עוד פעם,הייתי בא בגישה שלך אם זה היה הקורס הראשון בחיים שלי אבל 7000 שקל זה הרבה כסף היום בארץ

ולנעל-קורסים של חמישה שבועות לא רציניים בכלל זה אשכרה לעשות צחוק מהמקצוע אי אפשר ללמוד כל כך הרבה בחודש,מיזה המשהו הזה שעשה 5-6 קורסים שונים הוא הגיע עם זה למשהו?

נעל 11-04-09 18:47

זה לא צחוק מהמקצוע, כי לומדים 240 שעות בדיוק כמו בקורס של ה 6 חודשים.
[למען האמת שניהם צחוק מהמקצוע כי 240 שעות זה כלום אבל עם שכר של מדריך חדר כושר..]
זה לא שלומדים פחות, במקום 3 פעמים בשבוע,6 פעמים בשבוע, כאילו אתה בבית ספר.
אני בתיכון כרגע ולכן רק קורס של עד חודשיים מתאים לי כי אין לי זמן אחרי הקיץ, ואני אתקבל לעבודה ישר מהיכרות עם המנהל שחושב שיש לי פוטנציאל וכו.

ובנוגע לבחור שעשה מלא קורסים, כן זה עזר לו, הוא היה גם מאמן אישי, עשה שיעורי ספינינג וכו.
ובשיעור אתה מרוויח נחמד לא בטוח כמה יכול להיות 60 יכול להיות 200..

ותאמין שאפשר ללמוד כל כך הרבה ב 5 שבועות, אם יש בסיס נרחב אז בכלל, אני מבין קצת בתזונה ובאנטומיה בעיקר בגלל שאני במגמת רפואה בתיכון שלי ככה שאמור להיות לי יחסית קל.
אבל אתה צודק חלקית

toxicity 11-04-09 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 805295)
זה לא צחוק מהמקצוע, כי לומדים 240 שעות בדיוק כמו בקורס של ה 6 חודשים.
[למען האמת שניהם צחוק מהמקצוע כי 240 שעות זה כלום אבל עם שכר של מדריך חדר כושר..]
זה לא שלומדים פחות, במקום 3 פעמים בשבוע,6 פעמים בשבוע, כאילו אתה בבית ספר.
אני בתיכון כרגע ולכן רק קורס של עד חודשיים מתאים לי כי אין לי זמן אחרי הקיץ, ואני אתקבל לעבודה ישר מהיכרות עם המנהל שחושב שיש לי פוטנציאל וכו.

ובנוגע לבחור שעשה מלא קורסים, כן זה עזר לו, הוא היה גם מאמן אישי, עשה שיעורי ספינינג וכו.

ותאמין שאפשר ללמוד כל כך הרבה ב 5 שבועות, אם יש בסיס נרחב אז בכלל, אני מבין קצת בתזונה ובאנטומיה בעיקר בגלל שאני במגמת רפואה בתיכון שלי ככה שאמור להיות לי יחסית קל.
אבל אתה צודק חלקית

אני מתכנן על הקורס של ה5 שבועות
יש בשלוחה של וינגייט, מה12 ליולי מתחיל, בתנאי פנימייה

sambusak 11-04-09 21:58

אני שוקל בקיץ הקרוב לעשות את הקורס באוניברסיטה בת"א,לזה שאמר שהוא עשה שם את הקורס-
כמה סה"כ עולה לעשות את הקורס?
כמה זמן זה?
תודה רבה :)

toxicity 11-04-09 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sambusak (הודעה 805436)
אני שוקל בקיץ הקרוב לעשות את הקורס באוניברסיטה בת"א,לזה שאמר שהוא עשה שם את הקורס-
כמה סה"כ עולה לעשות את הקורס?
כמה זמן זה?
תודה רבה :)

4950 על הקורס עצמו כולל הנחת תלמיד
350 דמי הרשמה
1780 על תנאי הפנימייה
קצת יותר מ7 אלף שקל
5 שבועות, מתחיל ב12 ליולי

נעל 12-04-09 04:42

איזה שלוחה אתה הולך?
חבל שאין בנתניה את ה5 שבועות, שאר המקומות יחסית רחוקים לי ולא בא לי להוסיף 1700 שקל :\

הכריש בקרייסלר 12-04-09 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 805295)

מזאת אומרת היה גם מאמן כושר אחי?
המטרה שלי של כל העניין הזה של הקורס זה להיות מדריך כושר אישי כמו חבר שלי שלוקח לאימון לפחות 150 שקל...

נעל 12-04-09 14:24

שאלת אם יצא לו משהו מכל הקורסים, אז עניתי לך.
במקרה והיה לומד רק להיות מדריך חדר כושר היה מאמן אישית גם כן כמובן, אבל היה לו הרבה "חלונות", כי מה שקשה בלהיות מאמן אישי זה למצוא מתאמנים, וזה דורש נסיון ואתה בד"כ תתחיל מ1-2 ויקח לך זמן.
הוא היה עסוק, בזמן שלא היה מאמן אישית היה עושה שיעור, שהביא לו שכר דומה, וזה מה שעזר לו הקורסים הרבים, חוץ מכמובן ידע ורוב הקורסים אמורים להיות מהנים.
ד"א 150 זה די הרבה, רוב המאמנים שאני מכיר לוקחים 120-130, סחטן על חבר שלך..

הכריש בקרייסלר 12-04-09 16:53

150 זה הממוצע המקובל זה לא חבר שלי החליט חח ויש אימונים שהוא לוקח הרבה יותר לפעמים כפול,בשביל להיות מאמן אישי אתה צריך קודם כל לעבור הסמכה להיות מאמן בשיאים או ויינגייט וכאלה ורק אח"כ עובר עוד קורס וזה סלט והוצאה לא קטנה,יש הרבה מאמנים שלא רואים עליהם מאמנים בכלל הם כל היום סתלבט וזה ואני מתאר לעצמי שהם אלה שלוקחים מאה שקל לאימון.

נעל 12-04-09 18:45

איזה עוד קורס?

הכריש בקרייסלר 12-04-09 21:07

קורס מדריך כושר אישי כמובן

Avi 15-04-09 12:20

תשמע אחי. בתור אחד שעשה קורס במכון וינגייט (מכללת וינגייט זה לא מכון וינגייט) אני די מרוצה. אתה מקבל תמורה לכסף שלך. לצורך השוואה אני עושה מכינה באונברסיטה העברית, זה עולה 16 אלף שקל, משעמם, ובתאכלס לא שווה אפילו עשירית מהסכום. לעומת זאת בקורס מדריכים אתה יכול לעבוד במקצוע שאתה עובד ולפחות איפה שאני למדתי זה נותן לך גם המון ידע בנוסף לתעודה.

Locke 17-04-09 15:50

נראה לי שאם אתה עושה קורס מדריכים, דווקא עדיף לך לעשות בוינגייט, לא בהכרח בגלל הרמה, בגלל השם, נראה לי שוינגייט נחשב יותר יוקרתי, תחשוב גם על זה.

נעל 17-04-09 17:53

לפי מה שהבנתי וינגיט והשלוחות עדיין נחשב וינגייט.
אבל בכל מקרה אני אעשה תקורס של ה 10 שבועות בוינגייט עצמו, יותר מתאים לי, גם פחות דחוס לומדים יותר טוב ולא צריך לישון שמה.

ד"א מה קורס מדריך כושר אישי, בוינגייט מכשירים אותך גם לזה, ולא מצאתי קורס מדריך כושר אישי בשום מקום מאיפה הפלצת את זה בנאדם.
מילא השתלמויות אבל קורס?.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ