![]() |
התייעצות עם מבינים... (שחייה)
כידוע לכם עברתי ניתוח לפני 3 חודשים...
רק בשבוע האחרון חזרה לי המוטיבציה לחזור לתזונה נכונה ולחזור לאימונים רציפים.. לקח לי זמן לחזור לעצמי... אבל זה קרה... המטרה שלי היא חיטוב... , אני יודע שחלק ממכם יגידו מה חיטוב? עכשיו חורף תדפוק עלייה במאסה, אז אני עונה בזה שיש לי מספיק מאסה ואי אף פעם לא הייתי בעלייה במסה והסיבה שאני מתחיל חיטוב עכשיו זה כי לוקח לגוף שלי הרבה זמן להתחטב כי הייתי בעבר שמן והגוף שלי נוטה להעלות מסה בקלות. לאחרונה אחרי הצהריים אנחנו החברה לא עושים כלום . ומה אתם אומרים על שאני יילך לשחות ככה פעמיים בשבוע ככה? יש פה עוד אנשים שמקפידים על שחייה? |
ציטוט:
בכל אופן אני נוהג לשחות לפחות פעמיים בשבוע במיוחד אחרי אימון על שרירים גדולים... |
מומלץ אחי, שחייה זה אחלה של דבר, אני מעדיף לשחות מאשר ריצה למשל.
חח סיקס פאק הרגת אותי "ספורט הכי בריא שיש" |
ציטוט:
|
כל ספורט הוא בריא אם לא מגזימים איתו.
|
משום מה לא נראה לי שלהיות טבול שעה בכלור ולא לנשום באופן רציף לא מזיק כ"כ
פעם כשחיתי היו לי פצעונים על כל הגוף |
סיקס פאק צודק, שחייה זה פשוט מצויין ומומלץ לכל אדם בכל גיל הלבוי, אם יש לך הזדמנות לשחות, אל תפספס אותה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הלבוי אני הייתי 4-5 שנים בשחיה בילדותי, שחיה עוזר מאוד לאימוני חדר כושר כי מפתחים סיבולת ריאה חזקה מאוד וזה עוזר בקטע של התרגילים הכבדים. שחיה וריצה שורפות אותו מספר קלוריות על אותו דופק, אבל שחיה לא משמרת מסת עצם כמו ריצה כי כוח העילוי מבטל את כוח המשיכה ואז אין לחץ על העצמות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיף לשכב על הבטן ולעשות תנועות עם היד של צב רגיל שחושב שהוא צב מים והוא טובע זה מפעיל את הכתף האחורית :laugh::laugh::laugh: |
בעצם אני טועה, זה לא משקל גוף, אלא יחסית חוסר משקל.
אני מבין למה הוא לא אוהב שחיה |
ציטוט:
|
תודה לכולם על התגובות המהירות..
רציתי ללכת לשחות היום אבל ביקשו ממני עכשיו להחליף מישהוא בעבודה חחח... מה אתם אומרים לשחות אחרי האימון או סתם ביום שנתקעים בלי לעשות כלום אחרי צהריים.? |
ציטוט:
|
צוודקק!!
|
ציטוט:
|
לשחות אחרי אימון במים קרים יכווץ לך תשרירים.. מנסיון
|
סיקס פק תגדיר בריא
מה זה בריא? יש לו מטרה של חיטוב. בריא=מחטב? או מה. סתם אני שואל בשביל המחשבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא מרפא מפרקים הגב זה שריר??מפרק?עצם?? למה זה בריא??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני, מזה בריא?? זה גורם לשריר להרגיש יותר טוב??? ואם אני אלך לגנקולוג הוא גם יכול להגיד ליש ששחייה זה "בריא"?? הדבר הטוב היחיד בשחייה זה העובדה שאין הלמות כוח על המפרקים נקודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בטח זה כיף רצח.
לפני שעברתי דירה אז בדירה הקודמת שלי היה בריכת שחייה לכמה בניינים משותפים אז הייתי דופק שייחות כשאין אף אחד(הייתי מקבל שעות ככה שעות חופשיות עם המציל כי גם עבדתי שם). הייתי עושה שיחה של חזה למשך 45דק' זה כיף רצח אבל עכשיו הפסקתי כי המכון כושר שלי זה רק מכון ולא קטנרי סיקס פאק מהאיסיקיו שלך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
( בשייטת עובדים על זה ) זה ספורט שעובד לך על כל השרירים כולל נשימה !! אחלה של ספורט |
כמה קלוריות שורפים בשעה שחייה?
|
ציטוט:
הכל תלוי בעצימות, במשקל |
ציטוט:
בעצם השאלה היא האם שחייה טובה בחיטוב? האם זה שורף מספיק קלוריות? |
יואב אתה לא תעשה 100 מטר בחצי דקה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובולט, סתם נתתי דוגמא! |
חחח למה six pack מושעה? אני לא שם לב למשהו חריג שהוא עשה..
|
ציטוט:
|
מהה למה הוא מושעעה?!?
|
שחיה זה בריא לגוף אחי אבל אני אישית הייתי ממליץ לך 5 פעמים בשבוע 40 דקות אירובי דופק גבוה אופניים או רב כושר (סקי למי שלא מכיר) וmp3 להעביר את השיעמום והקפדה על תזונה וזהו!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ