![]() |
יוסי אדרי בפוזות חופשי
|
פשוט כל הכבוד!
|
**נערך**
תחסוך את זה לעצמך . |
**נערך**
|
סוס אחי
|
נראה מעולה .
אבל אתה ממהר לעשות את הפוזה ולעבור לפוזה אחרת ולא מאפשר לנו לראות אותך כמו שצריך.. תעשה לאט לאט ו RELAX קצת ... אם לא הבנת למה אני מתכוון , תראה את זה :) http://www.youtube.com/watch?v=PwQ9v-4_Vf0 |
עלוש לא הבנתי למה לא רואים את ההודעה שהופיעה מקודם?
|
כלל הכבודד ננראה מעולהה
|
נראה מצוין, דרך אגב זה צולם יום אחרי התחרות. אחוז שומן נורא נכון, סימטריה יפה בגב. ועדייין ממשיך לגדול..........
|
אחרי 3 שעות שינה :) ותודה.
|
פששש אחי ניראה מדהים, איזה אחוז שומן?
|
נראה מעולה "יוסי ילד שלי מוצלח"..
|
6 אחוז שומן , לוזון פרטים בבקשה..
|
חיטוב יפה מאוד יוסי תגיד כמה אחוז שומן הייתה לפני החיטוב אזה וכמה זמן החיטוב לכח לך
זה מענייין אותי מאוד ביגלל שאני שוקל היום אחרי שבועים של חיטוב 102 אל %17 או 16 משהו באזור ואני רוצה לעשות חיטוב ל8% ..חח מבין אחי |
הייתי 16-18 אחוז שומן אחרי 3 חודש ירדתי ל5 אחוז שומן רציתי להגיע ל3.5 לא הצלחתי נשברתי , אבל אני אפתיע פעם הבאה ,זה מאוד קשה למישהו ששוקל הרבה
|
ציטוט:
6 ארוכות חלבון ביום של 30 גרם חלבון [חזה עוף\טונה\לבן של ביצה\פרסטרמה\קוט'ג1%] כף של הפקת חלבון רק אחרי אימון של 35 גרם חלבון נקי 250 גרם אורז ללא מלח ושמן ביום לחלק בן כל האורוכת אני עושה את זה אם פירחיות אורז גם יותר נוח פשוט 4 ליטר מים ביום מה אתה חושב ? |
נראה ממש מעולה!
|
נשמע טוב , הייתי אומר שתלך להתיעץ עם יועץ תזונה , אני אגיד לך אני עדיין לוקח אימונים אישים ולפני תחרות הולך ליועץ למישהוא מיקצועי , כל הכבוד לי על הזכיה , אבל בתזונה אני לא למדתי רק מנסיון ולפי מה שאני רואה שרשמת פחמימות סבירות חלבון סבבה יש פה כמה דברים לשפר לגבי השינוי התפריט .
|
ציטוט:
לא רשמתי את הסדר יא גמור ... זה הסדר 1.קוט'ג + 5פירחיות אורז [ בוקר 2. פרסטרמה 6 פרוסות + 5פירחיות אורז [ בניים 3. חזה עוף 200גרם + 10 פירחיות אורז [צהריים שעה וחצי לפני אימון אחרי אימון כף חלבון 4. חזה עוך 200 גרם + 5פירחיות אורז [ערב בניים 5. טונה במים ולישון [לילה |
אורי שלי , עצה ממני חסר ארוחה , לפני שינה קצת פחמימות מורכבות,תוסיף ארוחה של 2 מעדנים של 0 אחוז עם 1-2 כוסות של פיבר one ואחרי אימון לא יזיק קצת פחמימות ( תפוח או בננה ).
|
כל הכבוד יוסי
סתם שאלה, אם יש דברים שלדעתך עלייך לשפר (נקודות חלשות), מה תשפר? על אילו דברים היית שם דגש ? אשמח אם כל אחד יגיב אבל בעיקר יוסי. |
לגבי הבלאגן דבר איתי במייל yosiple@walla.co.il לברר שהכל בסדר.
|
חזה ידים ורגליים ,דגש על הרגליים להפציץ אותם :)
|
פששששששש כל הכבודדד
פשוט תותח |
יוסי שלחתי לך הודעה לאיימיל ..
|
אתה מתכוון להודעה שערכתי ?
ערכתי אותה כי היא לא קשורה לנושא כנ"ל להודעה של the dragon |
ציטוט:
|
אני לא ממש מבין את התחרויות הללו,
יש בחור בפורום שקוראים לו six pack משהו.. הוא יותר גדול מימך לדעתי, איך זה שהוא לא מר 2008 במשקל הזה? |
^ סיבה מס' 1 - כי הוא לא מהארץ ?!
|
נראה מעולה אחי!
אחוז שומן מאוד נמוך יפה שהגעת ל6% זה באמת קשה. באמת כל הכבוד. בהצלחה בהמשך!! |
ציטוט:
איזה מין סיבה זאת |
ציטוט:
|
ציטוט:
עם כל הכבוד לאלון שאני מעריך אותו כספורטאי מצטיין לגילו ובעל פוטנציאל נהדר, הוא יצטרך לקרוע עוד הרבה מאוד זוגות כפפות כדי להגיע לרמה של אדרי, וגם לעשות עוד כמה דברים שאסור לדבר עליהם כאן. תפסיקו לבלבל את המוח על סמך פרופוגנדה במחשב. ואל תתרשמו מהסרטון במחשב, סרטון באיכות ח לא אומר כלום, מי שראה את אדרי ביום של התחרות אכל לעצמו את החולצה מההלם, הוא היה נראה מדהים. |
מתי התחרות הבאה ומתי? אני מת ללכת.
|
^ שמעתי שזה בחיפה. בערך עוד 4-5 חודשים נראה לי.
|
פאקק מה כל התחריות בצפון?
|
שמע לפי מה שניגרי אומר אתה נראה הרבה יותר טוב מה שטיפה הרגיע אותי
הדיטייל מצוין,כנ"ל הגב אחוז השומן(שהכי מדהים לדעתי) והחזה ובטן נראים מדהים לדעתי צריך לתת עוד פוש לידיים וכתפיים (סליחה שאני כזה ביקורתי יחסית ל"רמה" שלי,לא יודע עם יש לי זכות אבל תמיד אני יעדיף לתת כזאת ביקורת,אז מתנצל עם עברתי גבולות.) אבל נראה מצוין איך הרגליים?,האם יש עוד סרטונים שנוכל לצפות? |
נראה מדהים אחי
כל הכבוד!! :) |
סרטונים ביוטיוב פשוט לא משקפים כלום, וזה למה אני כל כך מתרגז על כך שאנשים לא מטריחים את עצמם לבוא לתחרות כדי לראות בעיניים.
אני מבטיח לכם שאתם תיווכחו לגבי ההבדל בין ספורטאי מתחרה ברמה גבוהה לבין חובבן שנראה מצויין. אם אני הייתי צריך להתרשם רק מהקליפ הזה לא הייתה נופלת לי הלסת מהמקום, אבל כיוון שיצא לי להתחרות עם הנקניקון הזה אז אני יודע את ההבדל בין המציאות לסרטון מטושטש וקטן במחשב. אדרי אל תתנפח יותר מידי מהמחמאות חביבי תזכור שקבענו מפגש ב 2010 בקטגוריה כבדה יותר...חח אוהב אותך יה תותח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ