ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מר ישראל לשעבר...ניסים... (https://israelbody.com/showthread.php?t=5107)

snir 30-01-07 01:01

מר ישראל לשעבר...ניסים...

משהו מדהים:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1278738

תראו עד הסוף...

Di-Bol 30-01-07 01:06

מר ישראל לחמוצים

SiX PACK 30-01-07 01:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
מר ישראל לחמוצים

סתםם

Arielp 30-01-07 01:13

ראסמי מדהים... יש מלא "ניסים" כאלה שיש ביוטוב, פליקס ועוד...

אני חילוני אבל מאמין בה'.

OMRI-TURBO 30-01-07 01:26

חחח ואלה עבר שינוי..

Vin diesel 30-01-07 01:38

כוס אמק עוד הפעם החרטה הזה!!!!:diractor:
כל אה חזרה בתשובה וזה.... נו באמת איך אפשר לאמין לזה? זה תחבולות של דוסים.כרגיל..כל שבוע תופסים איזה דוס בקולבוטק על איזה משהו.. הוא היה שרירי?סבבה! עכשיו הוא שחיף?נכון כי הוא הפסיק להשתמש בחומרים ואפסיק לאכול ולאתמן (כניראה ביגלל בריאות שנידפק לו בלי השגחה). עלק הרופאים אמרו לו שהוא מת 100% ופיטעום הוא בריא ביגלל ה" חא חא חא יאלה יאלה....
זה אותו חרטה כמו בסירטון הזה...http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1279219
היה עליו דיון פאם. זה אותו סיפור.. שמענו כבר...:diractor:

eminemfan 30-01-07 02:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
כל אה חזרה בתשובה וזה.... נו באמת איך אפשר לאמין לזה? זה תחבולות של דוסים.כרגיל..כל שבוע תופסים איזה דוס בקולבוטק על איזה משהו.. הוא היה שרירי?סבבה! עכשיו הוא שחיף?נכון כי הוא הפסיק להשתמש בחומרים ואפסיק לאכול ולאתמן (כניראה ביגלל בריאות שנידפק לו בלי השגחה). עלק הרופאים אמרו לו שהוא מת 100% ופיטעום הוא בריא ביגלל ה" חא חא חא יאלה יאלה....
זה אותו חרטה כמו בסירטון הזה...http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1279219

זה סיפור אמיתי--ממקור מוסמך,אני גר בבסיס חצור 22 שנה והסיפור הזה קרה--האבא שהעלו באחד הסיאנסים הוא חייל לשעבר של אבא שלי.

Vin diesel 30-01-07 03:22

גבר בלי לעליב אבל כל "המקורות המוסמכים האלה" שלך ושל עוד כמה...לא מעניינים.למה?כי אין אוחכה. הם עשו יותר מ-400 סיאנסים לא? פשי איזה יופי חבל שלא צילמו אפילו אחד.בקיצור אם אין אוחכות אין מה לדבר.ופתחנו על זה פוסט בעבר ולפי מה שאני זוכר הרוב היו בעד שזה עוד אחת מהתחבולות של אחזרת בתשובה. וגם נראה לי אמרו שם שבסיאנס הלב שלו נאצר ל-40-45 דקות לא? לפי מה שאני יודע אחרי 40 דקות אם הבן אדם לא נושם המוח שלו מת.בקיצור זה סיפורי סבטא תפסיקו להיות תמימים ולאמין לזה.

Dino Psaras 30-01-07 07:19

אשתו חתיכת כוסית!

Fatty 30-01-07 07:23

זה כבר פורסם לפני כמה חודשים, ואישתו באמת כוסית.

Yoggie 30-01-07 11:31

מישהו הצליח להבין במה הוא חלה בכלל? אישתו אומרת בהתחלה כאבים ב"זנב התחתון" (איפה זה הזנב העליון?! חח) ואח"כ הם מדברים על דימומים רקטליים, בהמשך מדובר על צבע עור צהוב שזה תופעה שבדרך כלל נגרמת ע"י בעיה חמורה בכבד (אפשרי גם משימוש בסטרואידים שעוברים פירוק שם) בהמשך היא אומרת שה"גידול" גדול מדי...

בכל מקרה נשמע לי קשקוש.

HHHEELLBBOOYY 30-01-07 11:53

באמת קשקוש

Vin diesel 30-01-07 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
מישהו הצליח להבין במה הוא חלה בכלל? אישתו אומרת בהתחלה כאבים ב"זנב התחתון" (איפה זה הזנב העליון?! חח) ואח"כ הם מדברים על דימומים רקטליים, בהמשך מדובר על צבע עור צהוב שזה תופעה שבדרך כלל נגרמת ע"י בעיה חמורה בכבד (אפשרי גם משימוש בסטרואידים שעוברים פירוק שם) בהמשך היא אומרת שה"גידול" גדול מדי...

בכל מקרה נשמע לי קשקוש.

סוף סוף דגובה במקום. הבנת טוב מה קרה פה.ק-ש-ק-ו-ש.

nati10 30-01-07 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie

בכל מקרה נשמע לי קשקוש.

לפי מה שהבנתי זה היה סרטן בכבד וזה אמיתי מי שאומר שזה קשקוש לא מוכן להשלים עם המציאות למה אני ראיתי ת'בנאדם הזה במציאות שהוא סיפר ת'סיפור שלו
הוא לקח חורמים מסוכנים ומסרטנים ללא כל השגחה רפואית ומזה נייהה לו גידול...
חוץ מזה יש עוד הרבה סיפורים כאלו ותאמינו לי שזה הכל אמיתי אני לא דתי או משו אבל זה הכל אמיתי

Vin diesel 30-01-07 13:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nati10
לפי מה שהבנתי זה היה סרטן בכבד וזה אמיתי מי שאומר שזה קשקוש לא מוכן להשלים עם המציאות למה אני ראיתי ת'בנאדם הזה במציאות שהוא סיפר ת'סיפור שלו
חוץ מזה יש עוד הרבה סיפורים כאלו ותאמינו לי שזה הכל אמיתי אני לא דתי או משו אבל זה הכל אמיתי

טוב אחי. אנחנו מאמינים לך!!! תשלם לי 200 אלף שקל וטוח יומיים אני מעלה לך פה סירטון בידיוק כזה על אצמי.. איך האיתי חילוני ועכשיו אני דתי ומאמין באלוהים..:jockey: כי הוא אציל אותי ממחלה קשה. על תאמין לכל מה שמספרים לך.ולכל מה שאתה רואה בעיקר בקטע הזה של חזרה בתשובה. עלק "בשבוע ראשון עליתי 4 קילו ובשבוע שני עוד 4 קילו.:laugh: :laugh:
מעניין כמה דיבולים הוא לקח שהוא עלה 8 קילו בשבועיים.. עזוב אותך בחיית.......

nati10 30-01-07 13:25

ציטוט:

טוב אחי. אנחנו מאמינים לך!!! תשלם לי 200 אלף שקל וטוח יומיים אני מעלה לך פה סירטון בידיוק כזה על אצמי.. איך האיתי חילוני ועכשיו אני דתי ומאמין באלוהים..:jockey: כי הוא אצלי אותי ממחלה קשה. על תאמין לכל מה שמספרים לך.ולכל מה שאתה רואה בעיקר בקטע הזה של חזרה בתשובה. עלק "בשבוע ראשון עליתי 4 קילו ובשבוע שני עוד 4 קילו.:laugh: :laugh:

זה ידוע שאם הייתי פעם כבדד ואתה לא אוכל כמה זמן בגלל מחלה ברגע שאתה מתחיל לאכול אתה תעלהה בטילל גם אני פעם היה לי שפעת ירדתי 3 קילו בשבוע כי כמעט לא אכלתי כלום חזרתי להתאמן העלתי הכל בחזרה ביומיים

Antonator1 30-01-07 14:02

כאמור, קשקוש מוחלט! יש אלף ואחת סיבות לכך, שאני לא ארחיב עליהן את הדיבור.

Gamerrrrr 30-01-07 16:02

זה הדוס המטומטם שאשתו צעירה ממנו ב20 שנה וחסר לה שמישהו יבקר לה מתחת לקו החגורה.? כי זה באמת אחד המפגרים פתאום מתחיל ללכלך על חיים חילונים, כשהוא היה חילוני לא ראיתי אותו סובל בדיוק :p

Gamerrrrr 30-01-07 16:03

ציטוט:

איך סרטן בכבד קשור לכאבים בעצם הזנב??

nati10 30-01-07 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
איך סרטן בכבד קשור לכאבים בעצם הזנב??

זה מה שהוא אמר שהיה לו ששמעתי את זה לא בסרטון

שריר בראש 30-01-07 16:20

זהו אני חוזר בתשובה בוא גיימר אני ואתה ניהיה רבים גדולים.

עזוב אותך באדי בילדינג.....

slim shady 30-01-07 16:21

לנעול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
עומרי או מישהו...לנעול כבר היה על זה דיון שלא נגמר טוב....לא נראה לי שזה הולך לכיוון אחר!!!

משה.ל 30-01-07 16:24

ציטוט:

אתה ממש מפגר אם אתה אומר את זה..
ובתור ירושלמי שמכיר את ניסים זה סיפור אמיתי אז אני מציע לך לא לדבר שטויות.
זה שאתה נגד דתיים זה בעיה שלך אבל תלמד להגזים.

משה.ל 30-01-07 16:27

אה ועוד משהו למה אתם חושבים שבכלל מעניין אותם אם אתם תחזרו בתשובה ?
זה כולה סיפור מה אתם ישר קופצים מישהו בכלל אמר לכם לחזור בתשובה ?
מעניין אם זה היה רוני קולמן והיה מספר את הסיפור הזה בדיוק אותו דבר אבל רק שישו עזר לו אתם היתיים מאמינים לו!! למה ?>כי זה רוני קולמן!

Bodybuilder 30-01-07 16:31

אני מנחש שזה סירטון על הדתי שהיה בודיבילדר לשעבר ואחריזה עבר הרבה מחלות התחיל לאמין באלהים והכול עבר לו ... אז אני לא מאמין לסיפור הזה:disgust:
למרות שאני מאמין באלוהים ועוד איך מאמין :jockey:

Di-Bol 30-01-07 16:58

ציטוט:

מה רע בדיבולים :disgust: :blush: :whistle:

Vin diesel 30-01-07 17:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי משה.ל
אתה ממש מפגר אם אתה אומר את זה..
ובתור ירושלמי שמכיר את ניסים זה סיפור אמיתי אז אני מציע לך לא לדבר שטויות.
זה שאתה נגד דתיים זה בעיה שלך אבל תלמד להגזים.

תקשיב טוב יא ילד מטומטם המפגר היחיד פה זה אתה אם אתה מאמין במה שהסירטון מראה.
אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי.תקרא שוב את האודעה שלי ותבין.
ואני לא נגד דוסים איפו אמרתי את זה?

Vin diesel 30-01-07 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי משה.ל
אה ועוד משהו למה אתם חושבים שבכלל מעניין אותם אם אתם תחזרו בתשובה ?
זה כולה סיפור מה אתם ישר קופצים מישהו בכלל אמר לכם לחזור בתשובה ?
מעניין אם זה היה רוני קולמן והיה מספר את הסיפור הזה בדיוק אותו דבר אבל רק שישו עזר לו אתם היתיים מאמינים לו!! למה ?>כי זה רוני קולמן!

עוד פאם אתה מזיין בסכל? יש לי דתיים בבניין והם כל הזמן אומרים לי בוא תחזור בתשובה ורוצים שאני ילך לבית כנסת. אתה רציני ?:wacko:

Vin diesel 30-01-07 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
מה רע בדיבולים :disgust: :blush: :whistle:

מפוצץ במיים אחי.....:cry_1:

מתן18 30-01-07 17:23

תותח.

Leo 30-01-07 17:26

פוזר אחד גדול

בטח מר ישראל בשנות נ 70 עשיו הזדקן

משה.ל 30-01-07 17:31

ציטוט:

אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי.תקרא שוב את האודעה שלי ותבין.
ואני לא נגד דוסים איפו אמרתי את זה?

אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי

הקשבת לעצמך ? כי כול מה שאמרת מיקודם סותר את כול מה שאמרת.
ואלו שאומרים לך לחזור בתשובה לא מופעים בסירטון.
אני דיברתי על הסירטון עצמו נכון שהוא מיועד להחזיר אנשים בתשובה..
אבל מי אתה שתקום ותגיד שכול מה שנאמר בסירטון מפוברק ?

יש אישורים מרופא(אני מאמין שתגיד שהם מזויפים)
חצי ירושלים מכירה אותו ואת המחלה שהיתה לו.
טוב חלס אין לי כוח לריב איתך ועל כול השטויות האלה זה לא אמיתי הכול שקר כאן..
המשך ערב נעים.

Gamerrrrr 30-01-07 17:52

קיצר להרבה אנשים יש שפעת לא צריך לחזור בתשובה בשביל זה

ואם מישהו חושב שהסרטון הזה לא נועד על מנת להחזיר בתשובה משהו דפוק אצלו

VoRteX 30-01-07 18:04

איך לעזאזל מפנים כאלו רחבות הפנים שלו נהיו כאלה צרות?

nati10 30-01-07 18:07

ציטוט:

קיצר להרבה אנשים יש שפעת לא צריך לחזור בתשובה בשביל זה

ואם מישהו חושב שהסרטון הזה לא נועד על מנת להחזיר בתשובה משהו דפוק אצלו

אף אחד לא אמר שאתה טועה הסרטון נועד בשביל להחזיר בתשובה.. אבל הסיפור הוא אמיתי הוא לא המציא אותו סתם

Gamerrrrr 30-01-07 18:10

ציטוט:

אף אחד לא אמר שאתה טועה הסרטון נועד בשביל להחזיר בתשובה.. אבל הסיפור הוא אמיתי הוא לא המציא אותו סתם

תגיד לי אתה רציני?!?!?! יש לו מחלה שאף אחד לא יודע מהי כי מצד אחד יש לו כאבים בעצם הזנב בטח כי דחפו לו כל נר אפשרי לתחת ומצד שני הוא טוען שיש לו סרטן הכבד והגידול היה כל כך גדול שאי אפשר להסיר אותו אההה נזכרתי בעוד שמהו אמרו שהגידול היה בכלל באזור פי הטבעת!!! איך בדיוק העור שלו נהיה צהוב?? הוא הפך ליפני??? בקיצור הסיפור הוא חרטא היה לו שפעת קשה מאוד וזהו.

Antonator1 30-01-07 18:13

נראה לי קרתה תקלה והוא בטעות שכח להתחטב ולהתייבש לפני התחרות...

Yoggie 30-01-07 19:56

גם אם המחלה היא אמיתית וסביר להניח שמשהו כלשהו כן היה. זה לא אומר שכל מי שמנצח מחלה כזו או אחרת זה בעזרת ה"אל" ולא כל דבר הוא נס. זה שהוא פנה למקור רוחני ובמקרה גם נרפא מבחינתו זהו נס שקשור באמונה באל. אם זה מה שעושה לו טוב על הכפאק אבל אני לא מאמין בניסים ואגדות...

האדם הוא יצור פחדן וכשהוא אינו יודע תשובה על שאלות שעולות הוא תולה אותן באל.
כמו שפעם האמינו האינדיאנים שבשנת בצורת צריך לרקוד ערומים מסביב למדורה כדי שאל הגשם יעזור להם. כשאדם אינו יכול לתת תשובה למה משמעות החיים, למה אנחנו פה, למה מתים ומה קורה אחרי המוות הוא ממציא ספקולציות על גן עדן, גהנום, גלגול נשמות ויישות אלוהית...

משה.ל 30-01-07 20:42

ציטוט:

תגיד לי אתה רציני?!?!?! יש לו מחלה שאף אחד לא יודע מהי כי מצד אחד יש לו כאבים בעצם הזנב בטח כי דחפו לו כל נר אפשרי לתחת ומצד שני הוא טוען שיש לו סרטן הכבד והגידול היה כל כך גדול שאי אפשר להסיר אותו אההה נזכרתי בעוד שמהו אמרו שהגידול היה בכלל באזור פי הטבעת!!! איך בדיוק העור שלו נהיה צהוב?? הוא הפך ליפני??? בקיצור הסיפור הוא חרטא היה לו שפעת קשה מאוד וזהו.

די אני חייב להגיב לך הפעם אני לא יכול להיתאפק כבר!
אתה בכלל לא מאמין ב ה' ולא כלום,
אז זה ברור שהתגובה שלך תיהיה כול כך מפגרת.
אתה לא נותן כבוד לאף אחד,ובטח לא לדתיים.
אנחנו לא מצפים ממך להבין,הסירטון נועד להזיז משהו אצל היהודים שיחזרו קצת בתשובה..
אבל לך אין כבוד לאף אחד, אתה חש את עצמך יותר מידי ותאמת אין לך על מה.
אתה עוד לא פלטו שרון,אתה רק ילד חסר כבוד באופן מוחלט לדת ולמאמינים בדת.
בכול דבר אתה מזלזל תיכנס למכוני כושר בירושלים תישאל על ניסים התותח ותירא מה יספרו לך.
גם מבאים לך ווידאו שמוכיח הכול ואתה ישר קופץ זה לא אמיתי מבאים אישורים מהרופא וזה גם לא אמיתי. בוא אני יספר לך משהו בן דוד שלי עשה תאונה מליפני הרבה שנים הוא נהפך לצמח
דודה שלי ובעלה לא ידעו מה לעשות אם הלכו לצדיק רבי חיים שמעון פינטו זכותו תגן עלינו.
והוא אמר להם שיחזרו בתשובה והכול יסתדר הם חזרו בתשובה לאחר מלא שנים שהם חילונים שבכיפור בעלה של דודו שלי היה יוצא אם סגריות לרחוב חזרו בתשובה והבן החלים וקם ברוך ה' הוא לא צמח יותר וכול זה קרה אחרי שהוא נהפך לצמח איך תסביר את זה ?
גם זה מפוברק ? ייאלה תעשה לי טובה תתחיל לתת פה כבוד לאנשים אתה לא יותר טוב מאף אחד כאן. זה שאתה חילנוי לא נותן לך תזכות לעליב ככה בנאדם.

סוליקו 30-01-07 20:50

ציטוט:

טוב אחי. אנחנו מאמינים לך!!! תשלם לי 200 אלף שקל וטוח יומיים אני מעלה לך פה סירטון בידיוק כזה על אצמי.. איך האיתי חילוני ועכשיו אני דתי ומאמין באלוהים..:jockey: כי הוא אציל אותי ממחלה קשה. על תאמין לכל מה שמספרים לך.ולכל מה שאתה רואה בעיקר בקטע הזה של חזרה בתשובה. עלק "בשבוע ראשון עליתי 4 קילו ובשבוע שני עוד 4 קילו.:laugh: :laugh:

על סייקל לא עולים כך חח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ