![]() |
תוספי מזון האם הם גורמים לפצעים על הפנים?
שלום
לא מזמן התחלתי לקחת תוספי מזון כמו "גיינר" "קריאטין" שאלה לאנשים פה שלוקחים תוספי מזון תקופה ממושכת. האם זה גרם פעם למשהוא פצעים על הפנים? זה מוזר לי כי לפני לא היה לי פצעים על הפנים ועכשיו שהתחלתי לקחת תופסי מזון אז יוצאים מידי פעם כמה פצעים האם יש קשר? |
וואלה לא קרה לי..
|
אין קשר בין תוספי מזון לפצעים אחי
|
תוספי מזון הרי מעלים את ההורמונים בגוף לרמה גבוהה
יכול ליהיות שזה משפיע אני לא יודע בגלל זה רציתי לשמוע אנשים שלוקחים תופסי מזון מעל חצי שנה לראות אם קרה להם מקרה כזה |
אוכל גורם לך לפצעים?
אם לא אז למה שהאבקות יגרמו לך? |
אוכל זה דבר טבעי
אבקות זה הרי כימיה |
ציטוט:
|
פצעונים?זה השלב הראשון,אחרי זה אתה מתנפח ואחרי זה גדל לך זנב.
וברצינות,לא. |
כן, במיוחד בגיינרים ואבקות חלבון בגלל אחת מהמסיבות האלו:
1. לקטוז בקיבולת גבוהה ועקב כך יש תגובה אינסולינית גבוהה שיכולה להגביר את הוצאת הפצעונים 2. חומרי טעם וריח וחומרים משמרים אשר אתה יכול להיות רגיש לאחד מהם |
אישית לך זה קרה לך ?
או שזה דעתך ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואללה אחי לא יודע אין לי מושג אבל עכשיו שאתה מעלה את זה...
אפילו בגיל ההתבגרות לא היו לי פצעונים ולאחרונה יש לי ואני נגנב מנסה לההבין מאיפה זה בא.....אולי?!?!?! |
אין קשר בין שני הדברים
|
אני לא מבין גדול אבל אני חושב שאתם מזיינים את המוח
לתזונה יש השפעה עצומה על פצעי בגרות, יש כל מני מאכלים שעושים חצ'קונים, אז מן הסתם אבקה שהיא גם אוכל, יכול להיות שיש בה את אותו החומר שעושה חצ'קונים. אם אני לא טועה חצ'קונים מושפעים מאוד מצריכה של שומנים שונים, אבל בזה אני לא בטוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היה על זה תוכנית שלמה בערוץ 8 לפני כמה שבועות עם מחקרים חדשים שנעשו על אלפי אנשים שוקולד לא עושה חצ'קונים !!! זה בעיקר גנטיקה וניקיון של פנים והסביבה שבה אתה חי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקיצור
הזמן יראה את שלו. אם זה מהחלבונים אז הגוף כנראה יתרגל בסופו של דבר. ואם לא אז אולי זאת תקופה כזאת. רק הזמן יראה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ