![]() |
חבר שלי מתחיל להתאמן
בניתי לו תפריט
אני רק צריך תוכנית אימונים בשבילו ab פעמיים בשבוע? Abc פעם בשבוע? מה אתם אומרים? |
למתאמן מתחיל אין ספק שעדיף ab
|
ציטוט:
שיתחיל עם fbw אולי עם 5x5 או עם ss תוכניות נהדרות למתחילים .. |
אני חושב שab 3 פעמים בשבוע זה אופטימאלי למתחיל
SS גם טוב אם יודעים לעשות וויסות אינטסנסיביות, הבעיה שהרוב לא עושים את זה ומתאמנים כבד כל השבוע, חלק מלמה אני לא אוהב ss |
ציטוט:
|
לרוב המתאמנים לעשות סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע זה לא רעיון טוב
לא משנה באיזה רמה |
שיתחיל עם fbw ושיעבור בהדרגה לab ולabc
|
ab 3 בשבוע
או FBW |
למחוק.
|
תן לו כמה שיעורי טכניקה במורכבים ואז ss.
|
מורטקס 5x5 לא מיועדת למתחילים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי זה לא רעיון טוב לעשות 3 פעמים בשבוע כבד, לא שמים משקלים של max effort בשביל ללמוד טכניקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קולד פייר אתה יכול לנמק בבקשה?
|
לנמק מה? למה ההכללות של fatboy מטומטמות? אולי כי זה לא תואם את המציאות?
|
מהי המציאות?
|
המציאות היא שיש מקרים שבהם עושים סקוואט כבד 3 ואפילו 4-6 פעמים בשבוע. הכל תלוי באם אתה יודע לתכנן את האימונים שלך בצורה הנכונה.
מי שמעוניין מוזמן לקרוא על smolov squat cycle. ויש עוד מספיק כאלה בסגנון. * עכשיו fatboy יבוא ויגיד שמי שלא על סטרואידים לא יכול לסיים את התוכנית. |
ציטוט:
רוב האנשים יקחו תכנית כמו SS יעשו אותה כבד כל השבוע וימשיכו עד אין קץ או עד פציעה ואז יבכו למה הם לא רואים תוצאות אני לא נגד SS, אני נגד לתת לילד בן 15 תכנית עם סייקלים ולצפות ממנו שיקרא ספר ויעשה הכל כמו שצריך (אני בספק שיותר מ10% מהאנשים פה היו קוראים מאמר שיותר מ2 עמודים ובלי תמונות), אי אפשר לזרוק לאנשים מידע ולצפות שהם יעשו 180 אחרי ששנים דפקו להם בראש את ההפוך SS זה פשוט לא פרקטי לפורום שלא חסר בו אנשים שלא יעשו דדליפט כי זה "דופק תגב" |
ציטוט:
|
ציטוט:
מצב הפורום משתפר לאט לאט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ