![]() |
עוד סרטון מהחד"כ : הפעם לג פרס עם תוספת :)
טוב רבותי תתכבדו בעוד סרטון טרי מחדר הכושר שלנו קאנטרי ב"ש , הפעם זה אחד הגדולים שלנו מבצע לג פרס , אבל לא לג פרס רגיל , אחד מיוחד.
http://youtube.com/watch?v=CPCPc-J4CWc משקל מועמס : 390 ק"ג משקל הבחור : 80+- משקל כולל : 470 ק"ג שווה צפיה |
סוס, אבל הוא לא יכול לרדת עוד?
|
ציטוט:
|
מי כמוני יודע על הבנצ' שלהם........
|
יפה אבל הטווח תנועה ממש קטן
חח איזה שמיכה הוא שם :huh: |
חחחחח אני מת על כאלו....
אצלנו יש כאלו שעושים רבעי סקוואט... ועוד בסמית'... תאווה לעיניים |
Kachok בין כמה אתה כי אני מכיר מלא אנשים מהחדר כושר שלך
|
איפה אתה מתאמן?
אני בן 19 |
ציטוט:
אתה מכיר את יוסי... אני לא יודע את השם משפחה שלו הוא גבוה תמציד שיער מסודר עם יד אחרוית ענקית מכיר אותו? |
עם קעקוע?
בכל מקרה זה לא המקום לשיחה הזו , דבר בפרטי או משהו |
ציטוט:
|
רואים שהוא חמור אבל זה לא חוכמה זה רבע תנועה אצלנו לבנה שביט עושה עם אותו משקל אבל יורד עד הסוף
|
הוא מתאמן עם פיג'מה?
מה זה המכנס הזה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מכנס כזה מיוחד לחד"כ , הרבה מהגדולים באים בכאלו במיוחד באימוני רגליים .
ראיתי כאלו של אברלסט וכו' |
מכיר תבחור הזה אבל לא אישית. בן אדם לא חלש...
יש להם בקאנטרי עוד אחד מישה אם טרפזים מטורפים אבל כל השאר לא מרשים אותי. קאצ'וק באיזה ימים ושעות אתה בא לשם? אני אולי יקפוץ לאימון שם ביום חמישי או מחר..אני בנאות... |
אני בד"כ בא בשעות הערב ,בערך 4-5 מתחיל
הבחור הזה לא פראייר בכלל , גם ת'כלס ממה שאני יודע בחור טוב חחח ולשני גם אני קורא "זה עם הטרפזים" :) |
ציטוט:
כי אני פעם ב..שם |
ציטוט:
כי אני ראיתי ואני עכשיו מפחד לישון בלילות.. אתה יודע איזה סוס הוא !!!:sbb4: |
ציטוט:
אחי מתי הספקתה לראות אותי בלי חולצה ארוכה?:)...אימון הבא תירא:) |
לבחור קוראים דומיניק, שור רציני, ולפעמים ביום שהוא עובד חזה ובמיקרה באותו רגע אני הכי גדול במכון אני מוצא ת'צמי הספוטר שלו ב140 קילו בנץ' חזרות שליליות,
זה קרה לי כבר מיליון פעם, אשכרה אני עובד יחד איתו רק בגיוס יחידות מוטוריות בבייספס. מקס- יש במכון בנאדם יותר סוס גם ממישה, תאמת מזכיר את מישה אבל גם גב גדול יותר שלא נדבר על החזה, למישה יש חזה קטן מאוד בהשווה לטפרזים,גב,ידיים. הוא בא רק בבוקר בבוקר באזור 10-11 קצ'וק- תוסיף עוד 10 קילו למאזן המישקל שספרת לו, הוא מחביא משקולת שחורה של 10 קילו מתחת לרגליים של הבחור שסייע לו + זה שעזר לו שוקל בסביבות ה90 לפחות. |
ציטוט:
מישה לא סוס...לא פרפורציונלי במיוחד ברגליים. אבל טרפזים אצלו זה משהו מטורף. יש שם עוד אחד אם קעקוע תמיד אם גופיה לבנה גם בין הסוסים בקאנטרי... כל מי שמב"ש כנסו לאייסי למה שלא נדפוק כמה אימונים ונצטלם |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנס אלי לאייסי קבע שעה..יום.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
להה ידים לא משהו..יעני לא משהו מיוחד אבל סבבה. 371-762-046 |
מקס תן להם בראש מקס
|
האמת היא שלא התרשמתי כל כך... הבחור חזק בכללי זה אין ספק אבל התנועה שלו ממש לא מלאה משהו כמו חצי לחיצה בקושי...
|
במכון שלנו יש ילד בן 18 שים עוד יותר ממנו ומוריד עד הסוף !!
בשבילי בכלל זה לא תרגיל מה זה רבע סקוואט ..אתה יכול לשים את כל המשקולות ולא להרגיש |
חחח אחלה רבע לג פרס ומה זאת השמיכה הזאת?
|
זה גם בעייתי להגיד משקל כי אם המכשיר לא מקצועי יש הרבה מכשירים שההנדסה שלהם מורידה מהמשקל המועמס.
|
ציטוט:
|
קיצר כל מי שבקאנטרי מחר אני אולי אחרי 5 קופץ לעשות אימון...:)
|
דווקא מחר יום ההפסקה שלי :(
דברו איתי באייסי 166392 , אנשים הקאנטרי :) ומי זה יואב? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה אם יום חמישי? |
יום חמישי זה סבבה
בואו בשעה 5? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ