![]() |
קשה לאכול
קשה לי לאכול ואחרי כמה זמן פשוט הפה שלי מתחיל להתעייף, אני לא רוצה להוריד קלוריות, אני בתפריט של 3000 קלוריות..
אתמול אכלתי את הכול והיה קשה, כדאי לקנות איזשהי אבקה? או שמה לעשות? אין אופציה להוריד קלוריות, תודה רבה. |
תפסיק לבכות.
|
אני אף פעם לא בוכה,
אני רק אומר שזה קשה... אז להשאר ככה? או לקנות אבקה? |
קשה...
ולהתאמן זה לא קשה?! תמשיך לאכול ככה, אתה תתרגל לכמויות. תאכל יותר מאכלים מרוכזים בקלוריות (לא, לא פרכיות). |
כרגע לאכול יותר קשה לי מאשר האימונים, אבל בטח שהמשקלים יהפכו לכבדים אני יתקשה.
אני מעלה את התפריט תסתכל... לעלייה במסה: ארוחת בוקר- 4 משמשים מיובשים 2 כוסות צ'ריוס 1.5 כוס חלב 3% ארוחת ביניים- 4 פרוסות לחם מלא 4 פרוסות פסטרמה הודו 2 כפיות חומוס 2 כפיות צ'ילי מתוק ארוחת צהריים- 200 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן ארוחת 4- נס קפה 2 כפיות סוכר לבן שליש כוס חלב 3% בננה ארוחת 5- אריזת טונה במים מקושקשת מ-2 ביצים כף שמן זית 2 כפות קוטג 5% 2 לחם מחיטה מלאה. ארוחת ערב- 2 כפות קוטג 5% 1 מלפפון 1 עגבניה טונה בשמן ארוחה לפני שינה- יוגורט דנונה 3% 2 כפיות דבש בננה ערכים קלוריות- 2948 קלוריות פחמימות- 301 גרם חלבונים- 195 גרם שומנים- 95 גרם סיבים תזונתיים- 33.4 גרם |
תפריט בסדר
לך לאכול ארוחה 5 :) |
אני צריך להשלים ארוחת ביניים, וחצי ארוחת צהריים,(היו הכנות לפורים)
ובדרך גם לאכול גם את ארוחת 5. אבל אם אני מרגיש שממש אני צריך לדחוף אוכל, לעשות את זה? אני יתרגל? |
לאט לאט.
כמו שאמרתי, תחליף אתה האוכל הזה בדברים יותר מרוכזים בקלוריות חלבה, פסטה עם רוטב, ש"ש, טחינה, ותאכל יותר דברים שאתה אוהב. |
אם אתה לא מוריד קלוריות וזה מותאם אלייך טוב אז בשביל מה האבקה?
אחי החיים קשים אין מה לעשות , ועוד במיוחד בתפריט כזה(סליחה אם אני חוצפן או משהו) שזה תפריט יחסית קל שאין בוא הרבה דברים קשים לאוכל. אין מה לעשות אתה תתרגל. |
ציטוט:
וטחינה אני לא כזה אוהב אבל יש לי חומוס בביניים. ש"ש אפשר לעשות אחרי האימון, אני יהיה עם התוכנית הזאתי בלי לעשות שינויים בערך חודש, ואז נחדש בה דברים.. |
אם קשה לך לאכול הרבה תכין שייק הנה מתכון לשייק מצויין למסה:
שיבולת שועל קוואקר- 2 כוסות חלב- 2 כוסות חמאת בוטנים/דבש- 2 כפות (עדיף חמאת בוטנים יותר טעים) כל זה בתוך בלנדר ויש לך יופי של שייק עשיר בקל' ערכים: 1045 קל' 45 גר' חלבון 36 גר' שומן 130 גר' פחמימות סיבים- 7 גר' |
ציטוט:
חלבה איפה שבא לך. תאכל גם בשר במקום החזה עוף. |
אני יכול לעשות את השייק במקום הארוחה אחרי אימון?
|
ציטוט:
|
אני לא שם ש"ש בבוקר, ניסיתי פעם והיה על הפנים.
צ'ריוס זה נהדר. מה דעתך על השייק שhaim רשם? אני יכול להוריד את כל הארוחה אחרי אימון ולשים את השייק? |
3000 קלוריות..? זה כלום.....
הזכרתי לי תקופה לפני כמה שנים אני זוכר שהפה שלי אשכרה היה מתעייף מהכמויות של האוכל.. מתרגלים :) |
ציטוט:
יש מצב שזה מהווה קצת בעיה אבל אם בא לך אז למה לא:1eye: |
מה זה א"ג?
|
ציטוט:
תריץ חיפוש. |
מצאתי ולא הבנתי כלום מזייני* שמה את השכל..
מה זה משנה א"ג.. כדאי או לא? |
תכניס הכל למיקסר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כאילו זה מדוייק הנתונים הקלוריים ? |
התפריט עם השייק :
בוקר: כוס וחצי צ'ריוס כוס וחצי חלב 3% 4 משמשים מיובשים ביניים: 4 פרוסות לחם מלא 2 כפות חומוס 2 כפיות צ'ילי מתוק צהריים: 200 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל ארוחה לפני אימון: נס קפה 2 כפיות סוכר שליש כוס חלב ארוחה אחרי אימון: 2 כוסות שיבולת שועל 2 כוסות חלב 3% כף גדושה חמאת בוטנים 2 כפיות דבש ארוחת ערב: טונה במים מלפפון אחד עגבניה אחת ארוחה לפני שינה: יוגורט 1.5 2 כפיות דבש בננה ערכים: קלוריות - 3045 פחמימות - 366 חלבונים - 172 שומנים - 86 סיבים - 43.7 איך התוכנית? תודה. |
מזה אתה בוכה???
אני אוכל פי שתיים מזה ותאמין לי האוכל לשי מגעיל משלך בהרבה. בקיצור תלאכל תאכל ותאכל אין מה לעשות תתמודד. ובקשר לתוספים כן תקח לפני, אחרי, אימון ולפני שינה. |
תאכל מול הטלוויזיה או מול המחשב..
זה מעלה את התאבון.. |
ציטוט:
|
לא אהבתי את השייק...
|
תגיד לי מה אתה כוסית???תלעס בשקט!!!
|
אחי אתה מוזר ברמות וגם לא ניראה לי אתה אמיתי עלק גשורים לא ניראה לי יש בכלל קיבוץ כזה
עריכה עכשיו בדרתי בגוגל ו באמת יש |
מה הסיבה שאני ישקר..
|
זה כלום מה שאתה אוכל, פשוט תדחוף
אני יכול לאכול סיר אורז ברוחת צהריים |
כולם פה פקה פקה אפחד לא משלים פה 80%מהתזונה היומית שלהם ,וגם אם כן הם לא אוכלים פי שתיים מימך וגם לא פי חצי מימך הם אוכלים בדיוק כמוך ואפילו פחות. אז אל תילחץ ,תאוכל בקצב שלך עד שתתרגל ותגדיל את הקיבה.
|
תאמינו לי, לא יודע איך אתם חיים עם התפריטים האלה במאסה.
אני פשוט דואג להכניס את כמות החלבון שלי ולאכול הרבה פחמימות מורכבות ושומן איכותי. לא הייתי מסוגל לחיות על תפריט כל החיים.. איך אפשר לחיות ככה? |
אני לא יודע מה החלבון של כל מוצר ואני לא יודע לחשב בראש את הכמות חלבון שאני צריך ביום...
גם תפריט קובע לך מתי אתה צריך לאכול ומה, אתה לא צריך לחפש דברים במקרר.. |
הנה התפריט למי שעוד לא ראה :
ארוחת בוקר- 4 משמשים מיובשים 1.5 כוסות צ'ריוס 1.5 כוס חלב 3% ארוחת ביניים- 4 פרוסות לחם לבן 4 פרוסות פסטרמה הודו 2 כפיות חומוס 2 כפיות צ'ילי מתוק ארוחת צהריים- 200 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן ארוחת 4/לפני אימון- נס קפה 2 כפיות סוכר לבן שליש כוס חלב 3% ארוחת 5/אחרי אימון- 3 פרוסות לחם לבן טונה במים בננה ארוחת ערב- טונה בשמן מלפפון אחד עגבניה אחת יוגורט דנונה 3% 2 כפיות דבש בננה ערכים קלוריות- 3057 קלוריות פחמימות- 376 גרם חלבונים- 178 גרם שומנים- 89 גרם סיבים תזונתיים- 26.4 גרם |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי שאני מגיע לתוצאות טובות, וגם מצליח להנות מהחיים. |
שאתה אוכל איך שבא לך?
דניאל אחי תגיד לי איך ךדעתך התוכנית תזונה , תודה. |
אני חשוב שכבר אמרתי (אם לא אז יש לי בלבול מעוד פוסטים דומים)בכל מיקרה אחלה של תפריט ערכים טובים,לגבי הארוחה של אחרי אימון אם תוכל להוסיף 2~5חלבוני ביצים(רק "השקוף/לבן ")וזהו אתה מסדר.
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ