![]() |
אבקת חלבון
אני מעוניין לקנות ביום ראשון אבקת חלבון מישראלבאדי ואני לא יודע איזה ..
מה לדעתכם הכי טובה.. שזה אומר טעם .. בלי גושים וכל זה ? הנתונים שלי .. משקל 68 69 גובה 178 אחוז שומן בסביבות ה12 |
אופטימום \ צמפ'יון
|
אתה יכול להביא לי לינק מהאתר של החנות לאבקה המסויימת ?
|
|
כל הקטע שאני מחפש המלצה ..
|
ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 צ'מפיון: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 בהצלחה גבר .. |
opland, לא בוחרים אבקה לפי הטעם (גם חושבים על הטעם אבל לא "בגלל הטעם")בוחרים אבקת חלבון לפי שם החברה איכות המוצר וכמובן הנתונים שלו(כמו החלבון ,סוכרים ,שומן,קלוריות וכ'ו).
|
דניאל > אני יודע אבל גם צריך טעם : \ . .
בנוסף ל2 האבקות האלה לקנות גם סוכר ענבים ? |
אני יגיד לך את האמת אני לא הכי מחבב את הסוכר ענבים הזה ,החברה פה אומרים שזה אחלה וזה עוזר לספיגה של החלבון(מה שבן אדם עם הרבה יותר נסיון מהחברה פה אמר לי שזה טעות ואנשים נוהגים לערבב בין זה לבין הקריאטין)בקריאטין הסוכר ענבים עוזר לספוג,בכל מיקרה ברגע שאתה מוסיף פירות כבר יש שם סוכר של הפרי,אני הייתי מוותר על הסוכר ענבים וזהו.קח מתכון:אחרי אימון סקופ עד 2 של אבקת חלבון 3תמרים בננה עד שתיים משהו כמו 20צימוקים.
יוצא אחלה טעם (כמובן שאתה יכול להגדיל את הכמות כדי להגדיל את כמות הפחממות)מה שאמרתי יוצא משהו כמו 70גרם פחממות -+עם 24~48 גרם חלבון(תלוי כמה תשים) |
רגע..
אם אני לוקח מנה אחת אחרי אימון וסוכר ענבים זה לא מספיק ?< |
לא,צריך 0.8פחממה כפול כל קילו ממשקל הגוף(נניח ואתה שוקל 20 אתה צריך לעשות 20x0.8).
בקשר לחלבון תישתדל שאחרי אימון יהיה לפחות 30~35גרם חלבון. שזה סקופ וחצי-+ |
לא חייבים סוכר ענבים,אפשר פירות,ש"ש או כל פחממה אחרת שאפילו לא תיהיה בשייק..תאכל לחם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ועל פי מה שאני יודע(שראיתי פה)את הסוכר ענבים אתה יכול לקחת עם השייק אחרי אימון אבל אפשר גם תמרים,בננות ועוד דברים שאני לא יודע חחח |
כמה עולה סוכר ענבים ?
|
ציטוט:
4.5 ק"ג 100 שקל |
^ אחי תערוך לפני שלא תוכל ..
|
כמה אמורים לקחת אחרי אימון ? ..
וכמה גרם/קילו אני יצטרך בשביל קופסא של אבקת חלבון ? |
יש לך את אופטימום בננה שמאד טעים ושהיא גם טובה מאד ויש להם קרם עוגיות מאד טעים
|
ציטוט:
למה אתה מגיב לפני שאתה בכלל קורא?זה בדיוק מה שאמרתי. לפותח הפוסט לא חסרים אבקות טובות יש את אופטימום , צמפיון , יוניברסל , i s s לא חסר |
אם אתה מחפש אבקת חלבון איכותית + טעם ממש טוב לך על החלבון של צ'מפיון.
הם מגיעים במגוון טעמים מאוד רחב ... קרם עוגיות, בננה, שוקו, תות, וניל, פירות טרופיים ומוקה עד 82% חלבון תלוי בטעם.. דל בלקטוז ופחמימה. אם אתה מחפש גם מוצר אחלה במחיר קצת יותר נוח יש לך את האופטימום קלאסיק שמגיע בשוקו, וניל ובננה ו21 גרם חלבון למנה. ובקשר לסוכר ענבים אני רוצה להוסיף הערה. לא חייבים את הסוכר ענבים אבל זה פחמימה זמינה שעוזרת להעלאת רמת הסוכר בדם והאינסולין, ובשונה מבננה לדוגמה, הסוכר ענבים לא מכיל כמות גדולה של סיבים ולכן זה הופך אותו לפחמימה פשוטה יותר וגם זולה יותר בהתחשב בכמות הפחמימות שאתה מקבל שם. |
זהירות!!!
ציטוט:
אחי מממש מממש מממש מממש מממש ממש לא נכון כמות כזו היא לבודי בילדרים כדי לגדול מספיק לאכול טוב +20 גרם אחרי אימון זה קודם כל שנית הגוף יכול לעכל עד 20 גר' חלבון בבת אחת מעבר החלבון שוקע בכבד...או כליות אני תמיד מתבלבל..וזה כבר בעיה קשה... אז אלא אם אתה באמת יודע מה אתה עושה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לך על צ'מפיון בננה/קרם עוגיות |
ציטוט:
חחח... ועוד אני מדבר שטויות... ובקשר לבודיבילדרים מה אנחנו?או לפחות אני, עזוב אין לי כוח אפילו לתרגם או להגיב על השטויות שלך. |
מצטרף להמלצה של מרבית המשתמשים פה לך על החלבון של אופטימום או צמפיון שתיהן חברות מעולות עם מוצרים ברמה מאוד גבוהה.
מעבר לזה יש לך גם באתר מבצע על החלבון של חברת ניצ'רס בסט ב 315 ש"ח שהוא גם אחלה מוצר שמגיע בטעמים טובים. תרגיש חופשי לפנות אלי באופן אישי בפלאפון או במייל אם תרצה ואני אשמח לעזור לך, בהצלחה שלומיק |
ציטוט:
לסוכר ענבים במקור יש ערך גליקמי גבוה בגלל שזה 90% גלוקוז ובננה מורכבת מ40% פרוקטוז, 40% גלוקוז ו20% סוכרוז. |
ציטוט:
מעבר לזה השימוש בסוכר ענבים בדר"כ יותר נוח כי פשוט מכניסים את זה לשייקר וזהו, וזה גם משפר את הטעם. בננות צריך לשים בתיק והם לפעמים נמעכות ונרקבות אז זה מתחיל לעצבן קצת. אבל סה"כ שניהם בסדר. |
המאמן שלי אמר לי שהסוכר הזה בסופו של דבר הופך לשומן איכשהו ,
עכשיו אם זה היה סתם בן אדם לא הייתי ממש מקשיב(כי רוב החברה פה משתמשים בזה)אבל הוא מאוד בקיא בנושא הוא 16שנה במקצוע מתחרה בארץ ובחו'ל כולם מכירים אותו פה,אני מעדיף שלא להגיד מיזה בכל מיקרה הוא צודק?ואם כבר מישהו עונה אז עדיף שזה יהיה מישהו מצוות ישראלבודי מין הסתם הרבה יותר נסיון מלחברה פה. |
ציטוט:
צר , לי כזו הפגנת בורות לא ראיתי המון זמן , אפשר לתת לך חותמת סופית: http://i39.tinypic.com/v310qo.jpg |
o.o HOLY תענה על שלי גם אחי
אם אתה יודע o.o |
כל יום אותו אשכול...
|
אתה יכול לערבב עם הבלנדר על מהירות נמוכה כדי לפרק את הגושים באבקה..
|
למה בלנדר?
מה הוא עושה שייק מאבקת כביסה תן עירבוב בשייקר עם מים פושרים 5~10שניות ויהיה בסדר גמור! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ