![]() |
דד ליפט
אני מבצע את זה בצורה הזאת שאני מרים מוט ארוך עם משקולות עליו , ומוריד אותו עד למטה שהרגליים נשארות ישרות והברכיים לא מתקפלות (בשביל המתיחה בשריר הירך האחורי ההמסטרינג) אני יכול לבצע ככה את התרגיל ?
|
אם אני מבין נכון אתה עושה סטיף לג דדליפט. אפשרי..
|
הוא נותן תוצאות התרגיל הזה?
|
אתה עושה סטיף לג.
במצבך, תעבוד קלאסי. |
אפשר לקבל פירוט איך מבצעים את הקלאסי ?
מאוד נוח לי לעשות כמו שאני עושה כיום , סטיף לג זה ממש דחוף עבורי שאני יעבור לקלאסי ? |
דרך אגב בביצוע של סטיף לג דדליפט הגב עובד ממש חזק ? או שאם יש לי יום לפני אימון גב או יום אחרי אימון גב זה בסדר וזה לא אמור להפריע ?
|
ציטוט:
אי אפשר ככה להסביר יך עושים אותו, תקרא מאמרים (מומלץ באנגלית) על הדדליפט ואופן ביצועו |
ציטוט:
|
כי אני עושה
a - חזה + גב b - רגליים + בטן c - כתפיים + ידיים ככה כמעט ואין התנגשויות ... יפריע הכוונה אין מנוחה מספקת בשביל שהשריר יגדל או שזה יתנגש ופשוט יקשה עליי ולא מעבר? |
אם המטרה שלך בתרגיל היא להגיע להמסטרינג אז זה תרגיל מתאים. לא מחשיב אותו כדדליפט כמו סומו\קלאסי, כי זה לא פאוורליפטינג והמשקלים גם נמוכים הרבה יותר.. אם זה למטרת ההמסטרינג אז זה טוב.
|
תוריד את הספר starting strength
יש לך שם הסבר מפורט. המלצה שלי, אל תעשה סטיף בשלב הנוכחי. זה תרגיל נוראי לגב התחתון. דדליפט רגיל, מילא, סטיף לא. |
ציטוט:
|
אפשר סירטון של דד ליפט קלאסי ? תודה רבה זה יעזור לי מאוד .
the animal הדד ליפט שאתה עושה ( העלת לינק לפורום ) - זה נחשב לדד ליפט קלאסי ? |
ציטוט:
הביצוע שם היה לא רע, אבל טעון שיפור. |
אתה נראלי מוכר אחי .. אתה רק בגו אקטיב בת"א ?
|
אתה עושה סטיף לג דדליפט,
רק תזכור שחשוב לשמור על גב ישר, שלא יווצר איזה בקע בגב.. |
ציטוט:
|
אני עושה תתרגיל עם החגורה לגב (חגורה כזאת שקשורים טיפה מעל המותניים וזה צריך לשמור על הגב) זה יכול להפריע או שזה יכול רק לעזור ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
123 |
ראיתי כמה סירטונים של דד ליפט , למה אנשים מרימים שכל יד בצורה שונה ( אחת סגורה על המוט כמו שעושים פשיטה ועובדים על יד אחורית והשניה בצורה הפוכה כמו שעובדים על יד קדמית ) ?
האם ככה צריך לעשות דד ליפט או שאפשר לעשות שכשני ידיים מחזיקים בצורה שכמו שעושים פשיטה ועובדים על יד אחורית ? דרך אגב the animal היום במכון ניסיתי לעשות דד ליפט קלאסי היה לי מאוד קשה מבחינת הטכניקה שלו , בהרבה יותר קל לי לעעשות מבחינת הטכניקה את הדד ליפט שאני משאיר רגליים ישרות כל הזמן ומוריד את המוט עם המשקולות עד שזה נוגע ברצפה ואז מרים ( שעדיין הרגליים במצב ישר והברכים לא הולכות קדימה בכלל ) . אני חייב להגיד לך שאחרי אימון רגליים שהיה לי ( יום חמישי ) הרגשתי שעבדתי על ההמסטרינג . אתה אומר בכל זאת לעבור לדד ליפט קלאסי עד שאני ילמד את הטכניקה הנכונה או שאני יכול להישאר עם הדד ליפט שאני עושה בתור תרגיל להמסטרינג ? |
דדליפט צריך להיות מגובה מסוים ..,
אם אתה עדיין לא עושה אם הפלטה של ה-20, אז שים שם שתי מדרגות שחורות, אני בטוח שיש כאלו בכל חדר כושר. ודווקא לי אישית הרבה יותר קל קלאסי מאשר סטיף ... [הטכניקה לא המשקל] |
אני עושה עם המוט שהוא עצמו שוקל 20 ועם 7 וחצי קילו כל צד .
השאלה שלי אם חיייבים להחזיק את המוט שיד אחת היא בצורה של כמו שעובדים על יד אחורית (פשיטה) ושיד שניה אוחזת במוט כמו שעובדים על יד קדמית (כפיפת מרפקים) ? ושאלה נוספת אם אני חייב לעשות דד ליפט קלאסי כי הרבה יותר קל לי לעשות את הדד ליפט שאני פשוט צריך לרדת עד למטה עם המוט , ושהמשקולות והמוט יגעו ברצפה שהרגליים ישרות ואין כיפוף בברכים בכלל ואז להרים למעלה . |
ציטוט:
2. אתה יכול לאחוז ככה, אבל אני מאמין שתגיע לאיזשהו שלב שזה יגביל אותך. 3. אתה תוכל להרוויח יותר מהקלאסי, אבל אם אתה רוצה להישאר עם הסטרייט לג, זה גם בסדר. |
אמרו לי שיש המון סיכונים של פציעות בדד ליפט , אני מרגיש שאני יכול לעשות יותר משקל אבל מפחיד אותי בגלל הקטע של הפציעות , אתה אומר בכל זאת להעמיס ואין סיבה שאני יפצע אם אני עושה את זה נכון ?
אם אתה יכול בבקשה תרשום לי את הדברים הבסיסים שאני צריך לעשות בשביל שזה יהיה דד ליפט טוב . אני שומר על רגליים ישרות כל הזמן , אני שם חגורה ושומר על גב ישר , מה עוד אחי ? |
ציטוט:
פשוט תראה סרטונים ותקרא מאמרים... הרגלייים לא אמורות להיות ישרות כל הזמן. |
אני חושב שהוא מתכוון לסטיף עם הרגליים הישרות ולא הדדליפט קלאסי
אבל אני גם לא חושב שעם הסטיף דדליפט אפשר להיפצע זה טכניקה יחסית פשוטה הדדליפט הקלאסי יותר בעייתי |
בגלל זה אני עושה את הסטיף דד ליפט , סבבה ואני משאיר בזה את הרגליים ישרות כל הזמן .
היום יש לי אימון רגליים אני יעמיס יותר משקל , לעשות את זה כתרגיל ראשון או שלפני זה לעשות סקוואט ? |
ואללה גם לי יש היום אימון רגליים אני ינסה לעשות היום את הסטיף דדליפט ניראה איך יהיה
ומדוזה כדאי לך לאחר הסקווט, את הסקווט תעשה ראשון |
ציטוט:
קלאסי עדיף על סטרייט לג. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ