![]() |
משפטי אין מפתח גוף שלא...
אין מפתח גוף שלא....
1-אין מפתח גוף שלא מסתכל על עצמו דרך החלונות של המכונית כי הם עושים אותו יותר גדול 2-אין מפתח גוף שלא הולך לקולר לשתות מיים ומפליץ בדרך כשיש לו פלוץ במכון 3-אין מפתח גוף שלא ניסה את המזל שלו ובבנצ'פרס כשאין לו כבר כוח ניסה לעשות עוד חזרה 4-אין מפתח גוף שלא מתלהב כמו ילד קטן בחג מולד ממוצר חדש שהוא קנה 5-אין מפתח גוף שלא עושה חצי שעה פוזינג לפני המקלחת מתקלח חמש דקות ואחר כך ממשיך עוד חצי שעה כשהוא רטוב מול המראה 6-אין מפתח גוף שלא עשה פואזינג באמצע השיעור (פריסת גב,קדמית ,אחורית) 7-אין מפתח גוף שלא מכיר את רוני קולמן 8-אין מפתח גוף שלא מזהה מפתח גוף אחר כשהוא רואה אותו בים או בבריכה 9-אין מפתח גוף שלא חשב על איך הוא יראה בתחתונים וצבע על במה 10-אין מפתח גוף שלא יצא לו להסביר למישהוא שלא מיתאמן לפחות פעם אחת על תוספי תזונה ולהבאיר לו שזה לא סטרואידים 11-אין מפתח גוף שלא יודע להכין ביצה קשה 12-אין מפתח גוף שלא מסתכל על היד קידמית שלו כשהוא מצחצח שיניים 13-אין מפתח גוף שלא משתגע מעצבים כשהוא שומע שחיף אומר "זה הכל מאבקות ניפוח זה לא שווה" 14-אין מפתח גוף שלא אמר אחרי שאני מגיע למשקל מסויים אני מתחיל חיטוב ואז אמר טוב נו נמשיך עוד 5 קילו 15-אין מפתח גוף שלא קנה אבקה ושניה אחרי זה כבר התחיל לתכנן את הקניה הבאה 16-אין מפתח גוף שלא נכנס לדיכאון אחרי שהוא לא התאמן שבוע וירד קילו במסה 17-אין מפתח גוף שלא קנה אבקה בטעם וניל למרות שכולם אומרים שזה מגעיל 18-אין מפתח גוף שלא ניהיה רעב אחרי שהוא רואה תסירטון "רוני קולמן ניוטרישן" 19-אין מפתח גוף שלא עושה פוזינג במעלית 20-אין מפתח גוף שלא חשב על להיות מדריך כושר 21-אין מפתח גוף שלא רץ בשיעור ספורט כי יום לפני היה לו אימון רגליים רצחני 22-אין מפתח גוף שלא לובש חולצות צמודות 23-אין מפתח גוף שלא אומר לעצמו כל פעם מחדש שהוא יצליח לשמור על תזונה ביום שבת,אך לעולם לא מצליח 24-אין מפתח גוף שלא שומר או ששמר את הדליים מכל תוספי התזונה שהוא השתמש בהם 25-אין מפתח גוף שלא יקח איתו כמה כופסאות של טונה לטיול שנתי 26-אין מפתח גוף שלא עשה טעויות כשהוא התחיל ליתאמן ולא חושב על איך הוא היה ניראה עכשיו אם לא היה עושה אותן 27-אין מפתח גוף שלא עושה סט קידמית כשהוא סוחב את השקיות מהסופר 28-אין מפתח גוף שלא מפליץ במכון 29-אין מפתח גוף שלא ניסה מתכון חדש ואחרי שיצא מגעיל עדין אכל רק כדי לא לבזבז חלבונים 30-אין מפתח גוף שלא קרה לחבר שלו הומו בלי להתחשב שבעצמו מיסתכל על תמונות/סרטונים של גברים בחוטיני קרדיט לי ולשני חברים שלי =] |
אין מפתח גוף שמעריץ את מייקל לואיס
|
לא היה כבר שרשור ענק עם משהו דומה..?..
|
[quote=V-Two;774785]אין מפתח גוף שלא....
1-אין מפתח גוף שלא מסתכל על עצמו דרך החלונות של המכונית כי הם עושים אותו יותר גדול :):):):) כל כך נכון! והמכונית באמת עושה אותך גדול יותר בהרבה?:] ! לא חשבתי ככה . |
כל כך נכון... =]
|
[quote=The-One;774821]
ציטוט:
|
-אין מפתח גוף שלא ניסה מתכון חדש ואחרי שיצא מגעיל עדין אכל רק כדי לא לבזבז חלבונים
חחחחחחחח קורה |
אין מפתח גוף שמרגיש שהוא מספיק גדול.
|
ציטוט:
מאוד דומה למה שפתחו פה. אפשר לכתוב את אותם הדברים לשני המשפטים האלה(מה שרשמתי ומה שההוא רשם). |
אני לא פתחתי אשכול בשביל שרשור
אני סתם פירסמתי משפטים שהמצאתי |
חח חזק! הרבה נכונים הרגו אותי מצחוק.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חלק דיי גדול קורה וקרה לי.. איך אני מתגעגע למכון טוב שטויות יום ראשון חוזריםםםםםםםם:) |
הרבה נכונים :)
|
יש כמה נכונים, אבל יש הרבה שטויות גם עם כל הכבוד, משפטים שלא נכונים בכלל.
לא נורא, רעיון יפה ומשעשע. |
ציטוט:
|
חזק חזק אחי.
|
17-אין מפתח גוף שלא קנה אבקה בטעם וניל למרות שכולם אומרים שזה מגעיל
חחח זה מה שאני עומד לעשות... אתם אומרים אני יעשה טעות? |
^ זה עניין של טעם דוד שלי קנה בטעם ווניל והוא ממש אהב... עניין של טעם. לדעתי בננה מגעיל רצח.
קרם עוגיות הרוב אוהבים |
חחחחחחחחחחחחחח כמה שזה נכון!!!!!
27-אין מפתח גוף שלא עושה סט קידמית כשהוא סוחב את השקיות מהסופר :):):):)... ד"א יש לי עכשיו טעם קרם עוגיות ולדעתי הוא בסדר, אבל לא טעים כמו שכולם אומרים. |
^ לי היה אותו והוא היה לי ממש טעים במיוחד בהתחלה :) הייתי שותה כל פעם שהיה בא לי רק בגלל הטעם לקראת הסוף של הדלי כבר פחות..
|
אין מפתח גוף שלא מרגיש רע אחרי שהפסיד אימון
אין מפתח גוף שלא מרגיש טוב אחרי אימון חזק |
אחי קלעת! כולם נכונים לגבי חחח..
במיוחד הקטע של החלונות של המכונית.. כל מכונית חונה שאני עובר לידה אני עושה יד קידמית חחח זה נהיה התמכרות כבר.. אין מפתח גוף שלא שם מים בתוך דלי של אבקה כלשהי שנגמרה בגלל שקצת נדבק על הפלסטיק ושותה את זה אחר כך.. (או שזה רק אני חחח) |
ציטוט:
וואי אחי תיקנה כבר אתה אוכל את זה לא הם. |
נחמד יש הרבה נכונים:1eye:
|
אין מפתח גוף שלא מתבאס כשהכף נוגעת בתחתית של האבקת חלבון
|
ציטוט:
אבקת חלבון זה מגעיל. |
ציטוט:
|
חח יש לי כמה גם..לא יודע אם זה גם אצלכם אבל:
אין מפתח גוף שלא שמע שיר קצבי וזכר את השם שלו רק כדי שתהיה לו מטיבציה בחיטוב אין מפתח גוף שלא מקבל הערות על כך שהוא השמין מאיזה חבר שחיף אין מפתח גוף שבמסה מצא ג'ינס שעולה עליו מהקיץ :x אין מפתח גוף שלא קבע כבר לילד העתידי שלו קרירה.. "בונאה הילד שלי הולך לדחוק 40 קילו בגיל 10" |
אין מפתח גוף שלא קבע כבר לילד העתידי שלו קרירה.. "בונאה הילד שלי הולך לדחוק 40 קילו בגיל 10"
חחחחחח זה נכון חחחחחחחח |
אין מפתח גוף שלא מתעצבן שחבר שלו הוציא אותו מהרבאק שנייה לפני התרגיל.
אין מפתח גוף שלא עובד רגליים. |
ציטוט:
אין מפתח גוף שלא חושב על איך שהוא יראה אחרי המסה והחיטוב אין מפתח גוף שלא וויתר על משהו חשוב על מנת לא להפסיד אימון |
חח הקטע עם המכוניות כל כך נכון קורה לי מלא פעמים שאני עובר ברחוב לייד מכונית עושה פוזה ואז אני קולט שיש בנאדם באוטו חח איזה פדיחה!
|
ציטוט:
ובמכוניות חונות אני מעדיף יד אחורית :character63: |
ציטוט:
אהבתי גבר :) |
כמה שזה נכון עם הדלת של המכוניות חחחחחחחח ובכלל אתה מזה צודק שאתה רואה מישהו אתה ישר מתאים אותו לאיזה מבנה וכמה זמן מתאמן חח:d
|
אין מפתח גוף שלא עושה סט קידמית כשהוא סוחב את השקיות מהסופר
כלכך נכון |
25-אין מפתח גוף שלא יקח איתו כמה כופסאות של טונה לטיול שנתי
תאמין לי אחי זה הכי נכוןן וכל השאר נכונים בכל מילה ומילה |
וואי יש לי אחד חזקקקקק
אין מפתח שלא חושב וואי איזה סוס אני יהיה עוד שנה.... (חחח או שזה רק אני ) |
אני אישית כימעט הכל נכון לגביי ברשימה הזאות חח
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ