![]() |
כמות הכסף שאתם מוציאים בחודש על תזונה.
מעניין אותי לעשות משאל קטן ולדעת מה כמות הכסף שאתם מוציעים בממוצע בחודש על מזון ותוספי מזון.
אני מעריך את ההוצאה שלי בכ-1000 ש"ח. |
כיום במאסה 0 שח, אני אוכל הרבה אוכל ולא צריך תוספים
מחכים לי 2 דלאים של חלבון צמפיון שאמורים להספיק לי ל 3 חודשי חיטוב ועלו לי 80$ אז חודש חיטוב יעלה לי 100 שח |
ציטוט:
|
Lol כן מזון נראה שזה אוכל
|
פעם בחודש וחצי-חודשיים איזה 250-300 שקל על אבקת חלבון.
פעם ב3 חודשים 100-120 על מולטי ויטמין. פעם בחצי שנה 200 ש"ח על קריאטין. וכמובן אוכל. לפעמים אני משתמש בעוד תוספים, כמו פורמולת של nano vapor ודברים דומים, אבל זה לא קבוע, והאמת החלטתי לרדת מזה, זה יותר כמו פינוק מאשר מוצר שהוא חובה, הגעתי למסקנה שזה לא ממש משתלם. |
בדיוק כמוני^
|
כל חודש וחצי חלבון ולפעמים איזה תוסף אחר אבל זה בערך 300~350 שקל לחודש ואולי קצת יותר
|
ציטוט:
מצחיקים אתם ,שמתי לב שאתם לא מחשיבים בכלל תאוכל ,אתם יודעים למה? כי אתם חיים על חשבון ההורים וזה לא הכי מעניין אותכם בגלל זה אתם לא מסתכלים על כמות הכסף שמוציאים על אוכל.. |
בסביבות 1500 ש"ח כולל תוספים
|
ציטוט:
אם לא הייתי לומד מן הסתם הייתי עובד מפרנס את עצמי וקונה גם אוכל לעצמי... בינתיים להורים אין בעיה עם זה |
ציטוט:
|
כן אחי אני מחזיק דירה כבר כמה שנים ואוכל זה תמיד הייתה ההוצאה הכי גדולה עכשיו שהתחלתי להתאמן בכללללל זה הוצאה מטורפת.. יוצא לי משהו כמו 1500 על אוכל בסיסי בלי תוספים בלי שתייה ובלי להחשיב שלפעמים אני מתפנק קונה סטייק למשל או שניצלים מוכנים שאין לי כוח להכין במחבת
תוספים אני רק לפני שלושה ימים קניתי גיינר פעם ראשונה 350 ש"ח צריך להספיק לאיזה חודש וחצי ככה... |
וגם ככה אין פירגון לספורט הזה בארץ כסף אין בו,בחו'ל יותר זול וגם יש פרסים כספים והרבה אבל הרבה יותר פירגון מאשר בארץ.
|
ציטוט:
|
נו אז מה אם יש אנשים שגרים בבית והאוכל הוא מההורים ?
אז מה ??? אני גר בבית של ההורים ושופך על כלכלת הבית איזה 2500 שח בחודש |
ההורים משלמים.
אני בלימודים מה אני יעשה :( ,ההורים אומרים "תלמד טוב אנחנו נשלם". |
אפשר עוד השוואות? ואנא, זה לא משנה אם אתם או ההורים משלמים, הרעיון או לקבל אינדקציה כללית של הוצאה על אוכל פר בן אדם. לא חשוב מי מוציא מבני הבית השאלה היא כמה.
|
אוכל, כולל תוספים, כ-2000 ש"ח (בחיטוב זה אפילו יותר).
וכן זה מאוד משנה אם ההורים משלמים או לא, תעברו לגור לבד ואז תראו מה זה... |
יותר מידי... כל החזה עוף , טונה, פסטרמה כו'...
לשמור על תזונה נכונה זה לא קל במיוחד בחיטוב... אתה נהיה "קל" יותר אבל בכיס נהיה "כבד" יותר . |
חחח אם אוכל אז יוצא מלא, בסביבות ה1500-2000.
ואני משלם כמעט הכל בעצמי, אמא קונה רק את החזה עוף וגם זה לא קבוע. |
כשהיה לי כסף אז הייתי קונה אבקת חלבונים פעם בחודש-חודשיים וקריאטין פעם בהרבה זמן
עכשיו אין לי כסף לתוספים אבל כשיהיה לי יש לי כמה דברים ברשימה.. על האוכל אני משלם הכל לעצמי חוץ מהארוחת צהריים וערב ככה שבחודש.. בערך 600 שקל- |
אבל כאילו אם תחשבו על זה נגיד מי שמוציא 1000 שקל יש ב1000 שקל האלה דברים בסיסים,
כי בן אדם ממוצע שלא מתאמן גם אוכל, ומוציא כסף על אוכל מהיר, אז זה לא בידיוק שכל ה1000שקל רק לאוכל של הפיתוח גוף, |
1400 בערך
|
ציטוט:
|
אגב, יצוין שמחירי מוצרי החלבון (בעיקר בשר, אך גם מוצרי חלב) עלו בטירוף בשנתיים האחרונות. אני חושב שלפני שנתיים ההוצאות שלי היו נמוכות בכ-25% (אולי אפילו יותר).
|
הכל עלה והיתייקר מבאס:\
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ