![]() |
תרגילים עם חגורה.
סקוואט, דאדליפט, בנט אובר, מסור בעמידה (?)..
אלה התרגילים שאני עושה ואני חושב שצריך להם חגורת גב כי אני באמת כבר צריך. שכחתי תרגיל ? להוריד משהו ? תודה לעונים. |
חגורה שמים רק בrm נמוך מאוד.
|
ציטוט:
|
לחיצת כתפיים בעמידה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האמת שגם בישיבה צריך אולי. |
מיליטרי פרס
|
למה חגורה גם בrm נמוך לא צריך אותה
אם אתה ממש ממש מתעקף אז בלחיצות כתפיים בעמידה צריך כמו שאמרו, מה המשקלים שלך בתרגילים האלה שאתה רוצה להשים חגורה ? |
סקוואט אני כבר 90 קילו עושה ואני חייב.
דאדליפט סוף סוף יש לי טכניקה טובה, אני מעלה משקלים אז גם חייב. בנט אובר חייב גם כן. אני בטוח שיש עוד, לא חסר.. animal- לחיצת כתפיים בישיבה למה צריך חגורה ? |
ציטוט:
בישיבה מופעל אפילו יותר עומס על הגב מאשר בעמידה. |
אחי חגורה לא תתקן לך כלום. אם הגב שלך מתעגל כנראה שהטכניקה שלך לא טובה והמשקלים עוד לא מתאימים לך.
|
ציטוט:
חגורה גורמת לבטן ולגב התחתון להשאר כמה רמות אחורה ביחס לשרירי המטרה, מה שיגרור בעתיד הקרוב מאוד פציעת גב רצינית, מנסיון. אין לך מה לפזול בכלל לכיוון חגורת גב כרגע. |
פאוור קלין וצורותיו ( אם אתה עושה ) אבל בכללי אתה לא צריך חגורה תשמור על גב ישר וזהו אחי..
|
שמע גבר , עצה קטנה ממני , ת'רוצה תקשיב או לא , כשאתה עובד כבד " כבד" זה מאוד אינדיבודואלי , לכן כשאתה מרגיש אתה עובד כבד תעבוד עם חגורה , אל תקשיב לאנשים שיגידו לך לעבודבלי חגורה , תעשה מה שאתה מרגיש נכון לך.
|
ציטוט:
ושמעו אני עובד משקל גבוה יחסית, אני עובד טכניקה נכונה אפילו המאמן שומר עלי ורואה ואני עושה סקוואט במשקל יותר גדול ממשקל הגוף שלי ואני מרגיש עומס.. אז למה לא צריך חגורה אם אני מרגיש שכן ? |
heavy singles/triples ואפילו 5
חגורה החגורה הפנימית (core) אף פעם לא תוכל לתמוך במשקלי עבודה 80%+ כמו חגורת גב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הנה קצת על החגורה ומטרותיה. לשאלתך, אם זוקפי הגב שלך חלשים |
ציטוט:
|
ציטוט:
המאמר של מקגיל סוקר את העניין בצורה הרבה יותר מקיפה ומדוייקת ולזכרוני פורסם על גבי הפורום הזה מס' לא מבוטל של פעמים. |
שיקו אתה ממליץ להשתמש בחגורה או לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי איזה כוסית שבדיוק ירדה מהסקי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ